Покерны бонус $10
Бездэпазітны Покер
|
28 November 2017
ад
neoproby
|
41 Адказ
|
4,879 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім аматарам покера прапануецца атрымаць бяздэп у памеры 10$ (5$ для кэш гульняў і 5$ турнірных).
Што для гэтага трэба:
Пераходзім па спасылцы:
https://accounts.ultimapoker.com/landings/start-with-10-for-free/
Рэгіструемся, бонус-кодаў уводзіць не трэба!
Пацвярджаем імэйл!
Далей спампоўваем покерны кліент.
У профілі знаходзім укладку дзе нам трэба будзе загрузіць дакументы! (скан пашпарта)
Далей на сайце або ў кліенце стукаемся ў саппорт і просім апрувіць дакументы.
Атрымаў пасля праверкі дакументаў за 3 хвіліны!
P.S. СНД welcome!
Усім gg і gl)
будзем спрабаваць
А што там з патрабаваннямі па адыгрышу ?
Ці ёсць якая-небудзь хоць крыху карысная інфармацыя ?
Яшчэ не ўнікаў, атрымаў і зачыніў кліент. Думаю нічога замудранага не будзе.
Вось, толькі хацеў напісаць тое самае…)
І яшчэ блін нейкае знаёмае назва, быццам рэгіўся, але докі дакладна не пасылаў. Думаю, пойдзе яшчэ раз, трохі інакш анкету запоўніць трэба, каб супадзення не ўсплылі)
Вы павінны зарабіць $25 рэйка, каб ачысціць бонус без дэпазіту і атрымаць магчымасць зняць яго.
дзякуй, бонус атрыманы) верыфікавалі за 1 хвіліну)
Пісец, пакуль збіраўся паходу народ іх ужо заваліў сканамі. Пішуць – на працягу 24 гадзін праверым, але пастараемся хутчэй)
upd/ о ужо адабрылі, нармальныя хлопцы, бадзёрыя.)
😏 За 3 хвіліны докі праверылі, нейкі новы рум нават раскамнагляд яшчэ да іх не дабраўся😜 без vpn усё працуе😁
@neoproby Дзякуй за бонус!☺
Атрымлівайце асалоду)
А ты не ў курсе, чаму толькі 5 баксаў, быццам жа напісана 10, ці я нешта не разумею? Можа дзе-небудзь ёсць турнірныя грошы?
Прабач, разабраўся, дзе яны)))
злева ў кліенце зайдзі ў майтурнирс, у цябе там будуць 5 уваходаў па 1.1$
Чытаем уважліва апісанне ў першым пасту! 5 кэш, 5 т мани.
што то в снг по 1.1 не разумею куды бакс прызавых знікае.6 чел по 1 а прыз 5
Дзякуй, бра. А ўсё, што вышэй за бонус, цікава … Часам жа ўсё, што больш можна зняць….
P/S/ 5 бакінскіх, якія ў кэшы заліў у адну раздачу. J9 мае супраць A9 у оппа. Сабака плять сутлая ! Я думаў, у яго проста пара AA …
думаю і тут так, у правілах да бядэпу толькі пра тое, колькі рэйку трэба набіць напісана
Хлопцы, калі каму не цяжка, падкажыце, калі ласка, дзе глядзець, як адмываецца РЕЙК. Зусім не магу знайсці інфу, усё перакапaў.
я дзе VIP-статус гляджу
я табе болей скажу, сыграў 2 хедз-апа па 1.1, абодва выйграў, прыз 1 даляр
Граў у турніку. Быў на першым з 80к стэкам. Асталося рыл 10-ць. У паловы стэкі па 3-5к. Тры раздачы і я пайшоў гуляць у лес. Без нікуя. Прызовых месцаў 7. Вось, здавалася б. Сядзі і не дрыгайся. Не плять. …
учора ім напісаў па пытанні няправільных прызавых у СНД, цяпер адказалі
Учора была праблема, калі білеты не былі дададзены ў агульны прызавы фонд турніраў. Таму часам узнікалі сітуацыі, калі пераможца атрымаў прыз, які быў меншы, чым мусіў быць.
Рады паведаміць, што гэтая праблема вырашана. У якасці прабачэння за прычыненыя нязручнасці мы перавялі $10 на ваш рахунак.
пайду зліваць
Ты ім па-руску ў чаце пісаў? Думаю таксама напісаць, бо ў мяне ўчора была такая ж сітуацыя, але я не надаў гэтаму значэння.
па-англійску
складаецца ўражанне, што тут боты, зараз турик граю і раптам увесь стол у сітаут уходзіць на 15 раздач
Тэж напісаў пра праблемы з прызавым фондам, потым здарылася штосьці незразумелае, заколіў олл-ін тыпу, карты яго не паказалі, як быццам калі выйграеш, але на балансе стала 1.6 долара, потым праз секунд 30 на балансе была сума прыкладна з выйгрышам 5.6
але ў выніку усё скончылася тым, што з кк выставіўся па флопе 353, у опа 66 і на
тэрнерывэры выпала шасцёрка, 12 баксаў у аут улетэлі )а так бы баланс ужо быў 24😁