Покерная сетка Microgaming хутка зачыняецца.
Навіны покера
|
22 верасня 2019 г.
ад
vasabi
|
10 Адказаў
|
741 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па-мойму анлайн-покер усёоооооо….Хай жывуць Скрыптовыя Вулканы наша ўсё…😁
Я нават не чуў пра такую сетку
Покер гэта перажытак мінулага
ну ты даеш не ведаеш такую сетку, у ёй куча дробных румаў тусіць тыпу RedStar, прыбалтыйскія сетачкі тыпу Betsafe, турікі нармальныя бываюць не з кілаполямі, як на Jokerstas, дзе за прызы ў 50 баксаў сядзіць 10 тысяч рыл, цяпер усё лаўку закрыюць.
Увогуле нічога новага не прачытаў, лагічнае паступовае згасанне пасля даўняга ажыятажу. Больш здзіўляе, калі адкрываюцца новыя румы.
я не покерысц прост)
рэдстар слыхаў, але нібыта не памятаю, каб гуляў, або яны мне бан уляпілі 😁
пра новыя гэта дакладна..зусім незразумела на што разлік…але многія цяпер ідуць па шляху тры ў адным..адразу на сайце ПОКЕР..СТАЎКІ НА СПОРТ..КАЗІНО…у такіх яшчэ штосьці будзе…А онлайн-покер паляцеў па нахільнай пасля развалу FullTillt і забароны гуляць у покер пендосам.
а якая тады ўчора НЕ ПОКЕРЫСТ абула ўсіх у фрихе..😁 гнамі назад бабло.😁 а то Кот сядзеў ціха хітрыў і другое месца ўзяў, а мяне з сёмёркамі апусцілі як бомжа, за адно месца да прызоў.😵
Думаю не абавязкова пасля развалу FullTilt і забароны піндосам. Покер проста моцна і хутка ўзлётаў пад лозунгам – “калі башка варта, багатэй, сядзячы на шопе як Негріану”🙂. Мільёны паспрабавалі і ніхера не разбагатели ў выніку).
Цяпер толькі спад і Покерстар з Патіпокер. Каб спрабаваць з імі змагацца, трэба што-небудзь вельмі спакуслівае і/або крутое прапанаваць.
ну, не покерысц, а гуляць умею трохі)
на самой справе, гэта ж PokerStars, а не я)
вось, дарэчы, толькі ўчора са Славой гаварылі, гуляў у апошні раз у покер хз калі, месяца 2-3, напэўна..
фрых даўно на форуме не было, а так я ўжо не катаю)