Покерная сетка Microgaming хутка зачыняецца.

Навіны покера | 22 верасня 2019 г. ад | 10 Адказаў | 741 Прагляд | 1 Рэакцыя
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Вашай увазе прапануецца ліст ад аднаго з покер-румаў сеткі MPN сваім гульцам:

Учора нас праінфармавалі ў MPN, што яны маюць намер спыніць абслугоўванне свайго покернага кліента. Гэта глабальнае рашэнне і тычыцца не толькі OTP, але і ўсіх покер-румаў у сетцы MPN. Мы вымушаныя неадкладна паведаміць вам пра гэта.

Адключэнне не адбудзецца імгненна. Нам паведамілі, што гэта адбудзецца праз 6-8 месяцаў. Сустрэча паміж MPN і ўласнікам / аператарам кожнага нумара ў сетцы адбудзецца заўтра ў 11 раніцы па брытанскім часе.

Мы атрымалі гарантыі, што вашы сродкі знаходзяцца ў бяспецы. Яны знаходзяцца на асобных рахунках у кожным з вашых кашалькоў, і кожны капейка даступны вам, каб гуляць у покер або здымаць грошы.

Мы прымем удзел у заўтрашнім пасяджэнні і абмяркуем усе адпаведныя дэталі. Мы таксама адкажам на любыя вашыя пытанні ў гэты час.

Мы цэнім ваша разуменне, мы ўсе вельмі здзіўлены. У той жа час нічога не адхіліць нас ад нашай прыхільнасці да нашых кліентаў, і мы запэўніваем вас, што вы не пацярпяце ў грашовым выражэнні ў выніку паэтапнага адмовы ад прапановы MPN poker.

З павагай,
Кіраванне OTP

Інфармацыя ад Алякса Скотта, кіраўніка покернага аддзела:

• Покерная сетка не з’яўляецца часткай новай канцэпцыі стратэгіі і бізнес-мадэлі Microgaming.
  • Перад закрыццём сетка працягне працаваць у звычайным рэжыме, з поўным прапановай турніраў, кэш-гулак, жывых падзей і акцый. 
  • Кожны з покер-румаў MPN паведаміў нам, што імкнецца знайсці новага пастаўшчыка покернага софту. Мы з нашага боку маем намер дапамагчы ім зрабіць міграцыю максімальна простай і плаўнай для гульцоў і іх бізнесу. 
  • Канкрэтная дата закрыцця невядомая, але па наяўнай інфармацыі гэта адбудзецца ў другім або трэцім квартале 2020 года. 
  • Няма падстаў лічыць, што які-небудзь з нашых покер-румаў мае фінансавыя цяжкасці і нашы планы па закрыцці не ўплываюць на бяспеку вашых сродкаў.  

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.

Па-мойму анлайн-покер усёоооооо….Хай жывуць Скрыптовыя Вулканы наша ўсё…😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.

Я нават не чуў пра такую сетку

Покер гэта перажытак мінулага

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Its.a.GRO, 27 верасня 2019 г.
Я нават не чуў пра такую сетку Покер – гэта атавізм мінулага

ну ты даеш не ведаеш такую сетку, у ёй куча дробных румаў тусіць тыпу RedStar, прыбалтыйскія сетачкі тыпу Betsafe, турікі нармальныя бываюць не з кілаполямі, як на Jokerstas, дзе за прызы ў 50 баксаў сядзіць 10 тысяч рыл, цяпер усё лаўку закрыюць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Увогуле нічога новага не прачытаў, лагічнае паступовае згасанне пасля даўняга ажыятажу. Больш здзіўляе, калі адкрываюцца новыя румы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
vasabi, 27 верасня 2019 г.
ну ты даёш не знаеш такую сетку, у ёй купа дробных румаў тусуецца тыпу RedStar, прыбалтыйскія сетачкі тыпу Betsafe, турыкі нармальныя бываюць не з кілаполямі, як на Jokerstas, дзе за прызы ў 50 баксаў сядзіць 10 тысяч рыл, цяпер усё лавку зачыняць.

я не покерысц прост)

рэдстар слыхаў, але нібыта не памятаю, каб гуляў, або яны мне бан уляпілі 😁 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
seregelio, 27 верасня 2019 г.
Увогуле нічога новага не прачытаў, лагічнае паступовае згасанне пасля даўняга ажыятажу. Больш дзіўна, калі адкрываюцца новыя румы.

пра новыя гэта дакладна..зусім незразумела на што разлік…але многія цяпер ідуць па шляху тры ў адным..адразу на сайце ПОКЕР..СТАЎКІ НА СПОРТ..КАЗІНО…у такіх яшчэ штосьці будзе…А онлайн-покер паляцеў па нахільнай пасля развалу FullTillt і забароны гуляць у покер пендосам.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Its.a.GRO, 27 верасня 2019 г.
я не покерыст проста) рэдстар чуў, але быццам не ўспамінаю, каб іграў, ці яны мне бан уляпілі 😁 

а якая тады ўчора НЕ ПОКЕРЫСТ абула ўсіх у фрихе..😁 гнамі назад бабло.😁 а то Кот сядзеў ціха хітрыў і другое месца ўзяў, а мяне з сёмёркамі апусцілі як бомжа, за адно месца да прызоў.😵

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
пра новыя гэта дакладна..невядома зусім на што разлік…але многія зараз ідуць па шляху тры ў адным..адразу на сайце ПОКЕР..СТАВАКІ НА СПОРТ..КАЗІНО…у такіх яшчэ штосьці будзе…А онлайн-покер паляцеў па нахіле пасля развалу FullTilt і забароны гуляць у покер піндосам.

Думаю не абавязкова пасля развалу FullTilt і забароны піндосам. Покер проста моцна і хутка ўзлётаў пад лозунгам – “калі башка варта, багатэй, сядзячы на шопе як Негріану”🙂. Мільёны паспрабавалі і ніхера не разбагатели ў выніку).

Цяпер толькі спад і Покерстар з Патіпокер. Каб спрабаваць з імі змагацца, трэба што-небудзь вельмі спакуслівае і/або крутое прапанаваць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2 357
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сту 2018 г.
а какава тады ўчора НЕ ПОКЕРЫСЦ абуў усіх у фрыхе..😁 гонь назад бабло.😁 а то Кот сядзеў ціхенька і другое месца ўзяў, а мяне з сямёркамі апусцілі як бомжа, за адно месца да прызоў.😵

ну, не покерысц, а гуляць умею трохі)

на самой справе, гэта ж PokerStars, а не я)

вось, дарэчы, толькі ўчора са Славой гаварылі, гуляў у апошні раз у покер хз калі, месяца 2-3, напэўна.. 

фрых даўно на форуме не было, а так я ўжо не катаю)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...