Покер як сродак барацьбы з дэпрэсіяй

Свет покера | 26 January 2017 ад | 3 Адказу | 445 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 060
Падпісчыкі
39
Рэгістрацыя
30.03.2014

У 55 гадоў разведзеная пісьменніца з Нью-Ёрка Эйлін Саттон успамінае, якой яна была зусім нядаўна. Думала пра смерць. Была незадаволеная працай.

Але аднойчы выпадкова на адным карпаратыўным мерапрыемстве яна адкрыла для сябе тэхаскі холдэм. І зноў адчула сябе жывой.

Мы заўсёды кажам, што покер – захапляльнае хобі, якое здольна змяніць усё жыццё і дапамагчы адчуваць і радавацца так, як могуць нямногія іншыя заняткі. Цяпер так думае і Саттон, прайшоўшая баявое хрышчэнне ў падпольных покерных клубах Нью-Ёрка.

Пісьменніца расказала пра свае прыгоды ў цудоўнай артыкуле для анлайн-часопіса Salon. Вось вытрымка з гэтай артыкулы:

PavelFredooc, 26 January 2017
  “Як бясконцыя “добрыя дзяўчынкі” майго пакалення, я выконвала ўказанне “будь шэрай мышкай”. Будзь сціплай, падпарадкоўвайся волі мужчын. Маючы мала ўдалых прыкладаў перад вачыма, я страціла дарэмна цэлыя дзесяцігоддзі, зайздросцячы іншым, пакуль раптам не адчула пахаванае да 50 гадоў жаданне [...]

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015

Панесла “старушку” ва ўсе цяжкія. Вось як-небудзь канчаткова зліецца і хана ўсёй яе гэтай унутранай рэвалюцыі. Яшчэ большы дэпрэсняк, чым раней, накоча і на адну Нью-Йоркскую пісьменніцу на белым свеце стане менш. Знайшла б….. спосаб з дэпрэсіяй змагацца))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2015

Так, покер сапраўды дапамагае справіцца са стрэсам, асабліва на грошы, бо азарту ўсё больш, а прайграных грошай дзіўным чынам не шкада. Я асабіста гуляю ў анлайн-казіно “ПокерДом”. На жаль, яго закрылі на тэрыторыі нашай краіны, як і многія іншыя падобныя ўстановы, але праз VPN усё ок пакуль што. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...