Покер ці стаўкі. Што абраць?

Свет покера | 21 сакавіка 2016 г. ад | 1 Адказ | 475 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

Верагодна кожны гульц у покер хоць раз, але ўсё ж думаў паспрабаваць сябе і ў ролі гульца на стаўках. Многія, я ўпэўнены, нават сумяшчаюць гэтыя два віды азартных гульняў. Менавіта таму я задаўся пытаннем: што ж аб’ядноўвае покер і стаўкі, і якія паміж імі адрозненні.

Сумленна прызнацца, я сам з’яўляюся такім сабе сумяшчальнікам абодвух відаў дзейнасці. Раней я грындзіў суткамі па 9 сталоў, цяпер жа маім хобі ёсць і, я ўпэўнены, яшчэ будуць стаўкі на спорт. Пасля таго як я кінуў покер, мне было цяжка ўявіць сваё жыццё без нейкага азарту, што ці. І вось вам першая агульная рыса. Гэта, уласна кажучы, сам азарт. Думаю, тут не трэба доўга тлумачыць, усе і так ведаюць што гэта і з чым яго ядуць…

Па-другое, покер – гэта дзеянне, якое не мае межаў часу і прасторы, г. зн. гуляць можна дзе, калі і колькі душы заўгодна. Стаўкі ж бываюць абмежаваныя перапынкамі паміж сезонамі, невялікай колькасцю патрэбных табе матчаў, рознымі каэфіцыентамі і г.д. І ў гэтым, напэўна, хаваецца галоўны плюсык покера.

Далей можна сказаць пра тое, што покер уключае ў сябе розныя віды, быццам холдэм, омаха, мтт, снг і г.д. Стаўкі ж могуць прапанаваць табе не толькі звычайныя зыходы падзей, але і розныя форы, тоталы і нават колькасць кутніх у любым з таймаў. Тым самым я хачу сказаць, што і покер і стаўкі не з’яўляюцца сумным правядзеннем часу, а могуць раскрасаваць твой адпачынак. Ну такое сабе хобі, якое можа таксама перарасці ў прафесію, хоць гэта ўжо індывідуальна і кожны сам выбірае, ці варта займацца гэтым прафесійна ці не…

Падвядзем вынікі. Цяжка сказаць чаго больш: падабенстваў ці адрозненняў мне ўдалося выявіць паміж гульнёй у покер і на стаўках. Але адно можна сказаць дакладна. Калі з розумам падыходзіць да абодвух спосабаў задавальнення нейкіх сваіх патрэб у гульнях, то можна зрабіць гэта неад’емнай часткай свайго жыцця…

Крыніца: cardmates

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...