Покер па нядзелях

Пагаворым пра жыццё | 11 студзеня 2021 г. ад | 34 Адказу | 1,369 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.

Всем прывітанне.

Ёсць такая ідэя зрабіць покерны фры кожную нядзелю.

Фры не на грошы, а на поінты, дакладней байін будзе па 700 поінтаў.

Каб выключыць розных халявшчыкаў і неахвотнікаў расставацца з паінтамі😃 а то ў клубе столькі пачаткоўцаў і халявшчыкаў, тым самым скарацім колькасць гульцоў, не кожны будзе гуляць на 700 паінтаў.

А гульня не будзе пастаянна такая ж і г.д. Дакладней першую тыдзень – Омаха хай-лоў, далей стад ліміт, 8 гульняў, 5 карт з абменам і г.д.

Каб у ўсіх быў шанец выйграць, не толькі ў холдэм, але і ў іншых гульнях, пагадзіцеся, калі банк ідзе ў адзін кішэню – то нецікава, і такім чынам разнастайнім гульню.

Прызавыя так скажам: калі 10 чалавек будзе, то 1 месца – 25, 2 месца – 17, 3 месца – 10, 4 месца – 8 і г.д. Хто за, напішыце. Думаю будзе кльова.

P.s. пішыце свае варыянты, калі ёсць, дзяліцеся меркаваннямі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.
Robingood, 11 студзеня 2021 г.
Усім прывітанне. Ёсць такая ідэя зрабіць покерны фры кожную нядзелю. Фры не на грошы, а на пункты, дакладней бай-ін будзе па 700 пунктаў. Каб выключыць розных халявшчыкаў і не аматараў расставацца з пунктамі😃а то ў клубе столькі навічкоў і халявшчыкаў, тым самым скарачэм колькасць гу [...]

Ідэя, канешне, нядрэнная!)  Але……!!!!!!

Па-першае!    гэта ўжо не фры, калі з бай-інам – і халявы тут няма. 

Па-другое!  гуляць у разнашэрсныя гульні, як па мне, не ў кайф! розныя ананасы і іншы плагіят са сваімі правіламі. Паколькі я ў покер за 9 гадоў  так і не навучыўся добра гуляць))))))))) І галаву забіваць непатрэбнай мне інфа не айс. 

Па-трэцяе! Што да халявшчыкаў)) Глядзім першы пункт. 

Па-чацвёртае! Я дзе-небудзь пісаў, што можна тыдзень разбіць на 3 гульні. Па розных бай-інах ад 100, 200, 300 пт і вышэй. Старт паставіць ад 5 і больш чалавек каб было НЕ раз на раз ) 

Пакуль усё! 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
sesys, 11 студзеня 2021 г.
Ідэя, канешне, нядрэнная!) Але……!!!!!! Першае! гэта ўжо не фры, калі з байінам і халявы тут няма. Другое! гуляць у разнастайныя гульні, як на мяне, не ў кайф! усілякія ананасы і іншы плагіят з уласнымі правіламі. Таму што я ў покер за 9 гадоў толкам гуляць не навучыўся))))))))) І г [...]

Згодзен – гэта амаль не фрыха) але поінты зарабляюцца на форуме, дакладней за вашыя каментары ці зносіны, сюды не трэба ўкладваць свае грошы з кішэні, што зарабіў – на тое і гуляй, як кажуць.

Не пра цябе тут гавару, але ёсць халявшчыкі тут, навічкі і г.д.

Але і сярод старых гульцоў такія ёсць! Таму навічкам не ў крыўду. А ў некаторых словах ты маеш рацыю @sesys@sesys. Па гэтай прычыне напісаў – пішыце каментары, можа я нешта прапусціў) ваша меркаванне даражэй за грошы.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.
Згодзен гэта амаль не фрыха) але пойнты зарабляюцца на форуме, дакладней за вашы каментары ці зносіны, тут не трэба ўкладаць з уласнага кішэні грошы, што зарабіў – на тое і гуляй, як кажуць. Не пра цябе тут сказана, але ёсць халявшчыкі тут, навічкі і г.д.  Але і сярод старых ёсць такія! [...]

Пойнты зарабіць часам складаней, чым грошы)))   

І праўда, чаму ўсе маўчаць? Як пра фрыху па 40 чалавек грузяцца, не зразумела хто і адкуль) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Пагаджаюся, гэта амаль не фрыха) але пойнты зарабляюцца на форуме, дакладней за вашы каментары ці зносіны, тут не трэба ўкладаць з уласнай кішэні грошы, што зарабіў – на тое і гуляй, як гавораць. Не пра цябе тут сказана, але ёсць халявшчыкі тут, навічкі і г.д.  Але і сярод старых карыста [...]

Роби ўжо тут былі, лігі шмыгі, а ў выніку ўсё памерла, а зрабі зараз фры – першае месца 100 рублёў і будзе натоўп… завалюйце тэму дошкамі… Даволі ўсіх задавальняе, як Пашка замутіць у чаце па 300 ПТ і гуляюць..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Набраць пойнты часам складаней, чым грошы)))    І сапраўды чаму ўсе маўчаць? Як па фрыху па 40 чалавек грузяцца, ня зразумела хто і адкуль) 

Вось у гэтым сутнасць) разумееш бро) не кожны зможа паўдзельнічаць, а прызавыя аху..е) аж адразу можна ставіць на вывад).

Набраць пойнты часам складаней, чым грошы)))    І сапраўды чаму ўсе маўчаць? Як па фрыху па 40 чалавек грузяцца, ня зразумела хто і адкуль) 

Пахадзе халяўшчыкам такое не падабаецца))) Яны прывыклі гуляць бясплатна!)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
18
Публікацыі
409
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 кра 2018 г.
Вось у гэтым сутнасць) разумееш бро) не кожны зможа прыняць удзел, а прызавыя аху..е) аж адразу можна ставіць на вывад).

гэта так я згаджаюся)) але калі гаворка пра канкрэтную выгаду, то прасцей каб было больш народу і больш будзе золата)))) Па зернятку па насенне) 

Увогуле ў медалі заўсёды 2 бакі. Хтосьці любіць больш рызыкі для большай выгады. А каму па душы паступова гнуць сваю лінію)) 

Ствары галасавалку – паглядзім, колькі людзей увогуле гатовыя прыняць удзел. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
30
Рэпутацыя
17 451
Публікацыі
24 618
Падпісчыкі
23
Рэгістрацыя
2 жні 2015 г.
Усім прывітанне. Ёсць такая ідэя зрабіць покерны фры кожную нядзелю. Фры не на грошы, а на паінты, дакладней бай-ін будзе па 700 паінтаў. Каб выключыць розных халяўшчыкаў і не аматараў расставацца з паінтамі 😃 а то ў клубе столькі навічкоў і халяўшчыкаў, тым самым скарацім колькасць [...]

Па колькасці паінтаў на тваім акаўнце, калі і адбудзецца першая гульня, то прыкладна праз два месяцы 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Ідэя фігня, аўтар тэмы піша, каб навічкі не змаглі зарэгістравацца, а можа, каб цябе не выкурылі і было больш шанцаў набраць поінтаў, каб вывесці кеш???)) Ты сам-то даўно стаў старычком, каб разглагольнічаць навічок, не навічок)) Ніфіга се ў цябе меркаванне пра людзей, калі чалавек зарэгістраваўся на форуме, то ён цяпер не чалавек па тваім? Вось вазьмі Магхеста, ён зайшоў навічком, дык ён фрых зрабіў больш, чым ты за 2 гады.

+3
-1
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
hoooh, 11 студзеня 2021 г.
Ідэя фігня, аўтар тэмы піша, каб навічкі не змаглі зарэгістравацца, а можа, каб цябе не выкурылі і было больш шанцаў набраць поинтов, каб вывесці кэш???)) Ты сам-то даўно старычком стаў, каб разглагольнічаць «навічок, не навічок»)) Нічога сабе якое ў цябе меркаванне пра людзей: калі чалавек за [...]

Як і твае каменты – фігня! 

Прычым тут магнест? Ён ужо, відаць, не навічок, прайшло некалькі месяцаў. Я пра тых, хто ў новым годзе зарэгістраваўся, а потым знікае да наступнага года! Згодзен наконт магнеста, што ён зрабіў больш фрых у мяне, але ёсць і такія, хто ўвогуле не рабіў нічога! Я проста напісаў, што да як, не я тут вырашаю. Ты што такі нервовы? (Спакойся.

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
AydarKaribullin, 11 студзеня 2021 г.
Паводле колькасці поінтаў на тваім акаўнце, першая гульня, калі яна ўвогуле адбудзецца, дык прыкладна праз два месяцы 😁

Або нават праз год))

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
Robingood, 12 студзеня 2021 г.
Як і твае комменты фігня!  Пры чым тут Магнест?Он ужо вроде не новичок,несколько месяцев прошло.Я про тех кто в новом году зарегался потом и пропадают до следующего года!Согласен на счёт Магнеста что сделал больше меня фрих,но и есть те которые вообще не делали!Я просто написал что да как,н [...]

Мяне цікавіць, дзе я ў паведамленнях вышэй пісаў, каб ацанілі мой камэнтар? Відавочна, зачапіла цябе, трэба ж тока добрыя комменты пакідаць.))) Ты, напэўна, валодаеш суперсілай, вызначаць, навічок нехта ці не, толькі маё суб’ектыўнае меркаванне гучыць, што цябе не павінна хваляваць, хто прападае і г.д) Сачы за сабой. Да, Магхест прыклад проста, прыклад, разумееш, відаць складана тлумачыць табе нешта(

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
Або нават праз год))

Не навічок, які навічок, што адказаць няма чаго, вырашыў мінусіць.)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
hoooh, 12 студзеня 2021 г.
Мяне цікавіць, дзе я ў паведамленнях вышэй прасіў, каб ацанілі мой каментар? Відаць зачэпіла цябе, трэба ж толькі добрыя камэнты пакідаць.))) Ты напэўна суперсілаю валодаеш, вызначаць, хто пачатковец або не, толькі маё суб’ектыўнае меркаванне кажа, што цябе не павінна хваляваць, хто знікае і г [...]

І на тваё меркаванне мне як бы па барабану! Пры чым тут камэнты дрэнныя і добрыя?) Тэма для таго і створана, каб усе пісалі, добрыя ці дрэнныя камэнты. Вядома, не мне вырашаць, хто ёсць хто.

Не твае камэнты, а ты мне не падабаешся як чалавек і ўсё.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
І на тваё меркаванне мне як-то па барабану!Прычым тут каментары дрэнныя і добрыя?)Тэма для таго і створана каб усе пісалі,добрыя або дрэнныя каментары.Вядома не мне вырашаць who is who. Не твае каментары,а ты мне не падабаешся як чалавек і ўсё.

Ну, да, раней лайкаў у тэме казіно Кракен, а тут раптам раззлюбіў)))) Не смяшы, навічок) 

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Не навічок, які навічок, што адказаць няма чаго, мінусіць вырашыў.)))

Табе заняцца няма чым?Нібы дарослы дзядзька,а сядзіш тут хной церпіш,мінусанулі Ляля тополя)ідзі яшчэ паплач)

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Ну, да, да гэтага лайкаў у тэме казіно Kraken, а тут рэзка не спадабаўся)))) Не смяш, навічок) 

Там за справу лайкаў,а тут пішаш поўную хню😂😂😂

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Там па справе лайкаў, а тут пішаш поўную хню😂😂😂

Дык ты дзіградант, усё гэта факт, неўменны ідыёт. Хадзі лячыся, адсталый. Ладна, лох, прабач калі перабольшыў з дзіградантам, проста вывёў з сябе)))

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27 сне 2018 г.

Так і ведаў, што ўсё скончыцца срачом)). А па тэме. Калі гуляць, то лепш бабкамі скідацца, яны ў усіх ёсць. А поінты не ў ўсіх

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
1 361
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 кас 2020 г.

Я вось думаю, што сапраўды хапае таго, што Фридок стварае на поінты, хто хоча – той і заходзіць! І акрамя звычайнага покера мне нічога не трэба, Омаха і г.д. – усе ідуць у лес))))))) Я тут яшчэ навічок, але мяне вельмі моцна тут усё дзіўіць, усе ругаюцца і караюцца з-за дробязяў розных, ааааай рэбята, прачніцеся, што вы сябе вядуце як малалетнія школьнікі????? Калі вам не падабаецца чалавек і ў вас моцна падгарае, хіба так цяжка прайсці міма і нічога не пісаць?????? Навошта ўвесь гэты негатыў патрэбны на гэтым форуме????? Я асабіста не разумею….. Так што не абражайцеся, проста думкі ўслых….

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 761
Публікацыі
12 136
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
  Ты дыгродант, усё гэта факт, неўменяемы ідыёт. Хадзі палечыся, адсталы. Ладна, лох, прабач, калі перабольшыў з дыгродантам, проста вывёў з сябе))) 

Дэбілоід лячся!Хворы на галаву(

+1
-1
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
1 361
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
2 кас 2020 г.
Дэбілоід, лячышся!Хворы на галаву(

Вось толькі вышэй напісала, а вы зноў))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ну прамоўчі, будзь разумней….. Ну што ж вы за людзі такія…… 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
162
Публікацыі
3 097
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 сак 2018 г.
Allalara16, 12 студзеня 2021 г.
Толькі што вышэй напісала, а вы зноў))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ну памоўч, будзь разумней….. Ну што ж вы за людзі такія……

не ўлезай, жанчына.. ты нічога не разумееш)))

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Allalara16, 12 студзеня 2021 г.
Я вось думаю, што рэальна хапае таго, што Фрыдок створае на паінты, хто хоча – той і заходзіць! І акрамя звычайнага покеру мне нічога не трэба, Омаха і г.д. усё ідзе лясом))))))) Я тут яшчэ навічок, але мяне вельмі моцна тут усё здзіўляе, усе сваряцца і крадуцца праз дробязі нейкія, аауууууууу [...]

Аллюська – халівар таксама патрэбен, а то ракой і сумам зялёным як у балотцы ўсё абцягне, так што срач – гэта добра…😁 Ад срачаў бывае і нешта добрае нараджаецца, абнаўленні розныя…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
23
Публікацыі
387
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кра 2016 г.
Всем привет. Есть такая идея сделать покерный фри каждую воскресенья. Фри не на деньги а на поинты,точнее байин будет по 700 поинтов. Чтоб исключить всяких халявщиков,и не любителей расставаться с поинтами😃а то в клубе столько новичков и халявщиков,тем самым сократим количество игрок [...]

1 место 25 чаго?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...