Покер па нядзелях
Пагаворым пра жыццё
|
11 студзеня 2021 г.
ад
Robingood
|
34 Адказу
|
1,369 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Всем прывітанне.
Ёсць такая ідэя зрабіць покерны фры кожную нядзелю.
Фры не на грошы, а на поінты, дакладней байін будзе па 700 поінтаў.
Каб выключыць розных халявшчыкаў і неахвотнікаў расставацца з паінтамі😃 а то ў клубе столькі пачаткоўцаў і халявшчыкаў, тым самым скарацім колькасць гульцоў, не кожны будзе гуляць на 700 паінтаў.
А гульня не будзе пастаянна такая ж і г.д. Дакладней першую тыдзень – Омаха хай-лоў, далей стад ліміт, 8 гульняў, 5 карт з абменам і г.д.
Каб у ўсіх быў шанец выйграць, не толькі ў холдэм, але і ў іншых гульнях, пагадзіцеся, калі банк ідзе ў адзін кішэню – то нецікава, і такім чынам разнастайнім гульню.
Прызавыя так скажам: калі 10 чалавек будзе, то 1 месца – 25, 2 месца – 17, 3 месца – 10, 4 месца – 8 і г.д. Хто за, напішыце. Думаю будзе кльова.
P.s. пішыце свае варыянты, калі ёсць, дзяліцеся меркаваннямі.
Ідэя, канешне, нядрэнная!) Але……!!!!!!
Па-першае! гэта ўжо не фры, калі з бай-інам – і халявы тут няма.
Па-другое! гуляць у разнашэрсныя гульні, як па мне, не ў кайф! розныя ананасы і іншы плагіят са сваімі правіламі. Паколькі я ў покер за 9 гадоў так і не навучыўся добра гуляць))))))))) І галаву забіваць непатрэбнай мне інфа не айс.
Па-трэцяе! Што да халявшчыкаў)) Глядзім першы пункт.
Па-чацвёртае! Я дзе-небудзь пісаў, што можна тыдзень разбіць на 3 гульні. Па розных бай-інах ад 100, 200, 300 пт і вышэй. Старт паставіць ад 5 і больш чалавек каб было НЕ раз на раз )
Пакуль усё!
Згодзен – гэта амаль не фрыха) але поінты зарабляюцца на форуме, дакладней за вашыя каментары ці зносіны, сюды не трэба ўкладваць свае грошы з кішэні, што зарабіў – на тое і гуляй, як кажуць.
Не пра цябе тут гавару, але ёсць халявшчыкі тут, навічкі і г.д.
Але і сярод старых гульцоў такія ёсць! Таму навічкам не ў крыўду. А ў некаторых словах ты маеш рацыю @sesys@sesys. Па гэтай прычыне напісаў – пішыце каментары, можа я нешта прапусціў) ваша меркаванне даражэй за грошы.
Пойнты зарабіць часам складаней, чым грошы)))
І праўда, чаму ўсе маўчаць? Як пра фрыху па 40 чалавек грузяцца, не зразумела хто і адкуль)
Роби ўжо тут былі, лігі шмыгі, а ў выніку ўсё памерла, а зрабі зараз фры – першае месца 100 рублёў і будзе натоўп… завалюйце тэму дошкамі… Даволі ўсіх задавальняе, як Пашка замутіць у чаце па 300 ПТ і гуляюць..
Вось у гэтым сутнасць) разумееш бро) не кожны зможа паўдзельнічаць, а прызавыя аху..е) аж адразу можна ставіць на вывад).
Пахадзе халяўшчыкам такое не падабаецца))) Яны прывыклі гуляць бясплатна!)
гэта так я згаджаюся)) але калі гаворка пра канкрэтную выгаду, то прасцей каб было больш народу і больш будзе золата)))) Па зернятку па насенне)
Увогуле ў медалі заўсёды 2 бакі. Хтосьці любіць больш рызыкі для большай выгады. А каму па душы паступова гнуць сваю лінію))
Ствары галасавалку – паглядзім, колькі людзей увогуле гатовыя прыняць удзел.
Па колькасці паінтаў на тваім акаўнце, калі і адбудзецца першая гульня, то прыкладна праз два месяцы 😁
Ідэя фігня, аўтар тэмы піша, каб навічкі не змаглі зарэгістравацца, а можа, каб цябе не выкурылі і было больш шанцаў набраць поінтаў, каб вывесці кеш???)) Ты сам-то даўно стаў старычком, каб разглагольнічаць навічок, не навічок)) Ніфіга се ў цябе меркаванне пра людзей, калі чалавек зарэгістраваўся на форуме, то ён цяпер не чалавек па тваім? Вось вазьмі Магхеста, ён зайшоў навічком, дык ён фрых зрабіў больш, чым ты за 2 гады.
Як і твае каменты – фігня!
Прычым тут магнест? Ён ужо, відаць, не навічок, прайшло некалькі месяцаў. Я пра тых, хто ў новым годзе зарэгістраваўся, а потым знікае да наступнага года! Згодзен наконт магнеста, што ён зрабіў больш фрых у мяне, але ёсць і такія, хто ўвогуле не рабіў нічога! Я проста напісаў, што да як, не я тут вырашаю. Ты што такі нервовы? (Спакойся.
Або нават праз год))
Мяне цікавіць, дзе я ў паведамленнях вышэй пісаў, каб ацанілі мой камэнтар? Відавочна, зачапіла цябе, трэба ж тока добрыя комменты пакідаць.))) Ты, напэўна, валодаеш суперсілай, вызначаць, навічок нехта ці не, толькі маё суб’ектыўнае меркаванне гучыць, што цябе не павінна хваляваць, хто прападае і г.д) Сачы за сабой. Да, Магхест прыклад проста, прыклад, разумееш, відаць складана тлумачыць табе нешта(
Не навічок, які навічок, што адказаць няма чаго, вырашыў мінусіць.)))
І на тваё меркаванне мне як бы па барабану! Пры чым тут камэнты дрэнныя і добрыя?) Тэма для таго і створана, каб усе пісалі, добрыя ці дрэнныя камэнты. Вядома, не мне вырашаць, хто ёсць хто.
Не твае камэнты, а ты мне не падабаешся як чалавек і ўсё.
Ну, да, раней лайкаў у тэме казіно Кракен, а тут раптам раззлюбіў)))) Не смяшы, навічок)
Табе заняцца няма чым?Нібы дарослы дзядзька,а сядзіш тут хной церпіш,мінусанулі Ляля тополя)ідзі яшчэ паплач)
Там за справу лайкаў,а тут пішаш поўную хню😂😂😂
Дык ты дзіградант, усё гэта факт, неўменны ідыёт. Хадзі лячыся, адсталый. Ладна, лох, прабач калі перабольшыў з дзіградантам, проста вывёў з сябе)))
Так і ведаў, што ўсё скончыцца срачом)). А па тэме. Калі гуляць, то лепш бабкамі скідацца, яны ў усіх ёсць. А поінты не ў ўсіх
Я вось думаю, што сапраўды хапае таго, што Фридок стварае на поінты, хто хоча – той і заходзіць! І акрамя звычайнага покера мне нічога не трэба, Омаха і г.д. – усе ідуць у лес))))))) Я тут яшчэ навічок, але мяне вельмі моцна тут усё дзіўіць, усе ругаюцца і караюцца з-за дробязяў розных, ааааай рэбята, прачніцеся, што вы сябе вядуце як малалетнія школьнікі????? Калі вам не падабаецца чалавек і ў вас моцна падгарае, хіба так цяжка прайсці міма і нічога не пісаць?????? Навошта ўвесь гэты негатыў патрэбны на гэтым форуме????? Я асабіста не разумею….. Так што не абражайцеся, проста думкі ўслых….
Дэбілоід лячся!Хворы на галаву(
Вось толькі вышэй напісала, а вы зноў))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ну прамоўчі, будзь разумней….. Ну што ж вы за людзі такія……
не ўлезай, жанчына.. ты нічога не разумееш)))
Аллюська – халівар таксама патрэбен, а то ракой і сумам зялёным як у балотцы ўсё абцягне, так што срач – гэта добра…😁 Ад срачаў бывае і нешта добрае нараджаецца, абнаўленні розныя…
1 место 25 чаго?