POBEDA io не выводзіць грошы
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
17 мая 2019 г.
ад
alex777net
|
28 Адказаў
|
2,488 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ужо больш за 3х дзён чакаю вывад.Усе 3 дні пісалі,што заяўка ў чарзе,парушаюць уласныя правілы,у якіх указана што заяўка па выплаты разглядаецца правяраецца і апрацоўваецца на працягу 2х дзён!!прыбралі з сайта ўвогуле раздзел пра выплаты!!!!сёння пішуць,што ўжо заяўка на праверцы ў СБ і мяне паведамяць на пошту,терміны не ўсталёўваюць,пішуць проста чакайце.Фінадзел не адказвае на пошту.На пытанне колькі чакаць,адказваюць столькі колькі трэба.Я прашу дапамогі ў платформы ў вырашэнні гэтага пытання!На вашым форуме вісіць інфа пра выводы з гэтага рума,дзе ўказана ў графе вывад «момантальна»Чаму людзі прачытаўшы гэта,патрапляюць у сітуацыю,дзе чакаюць тыдзень???прыбярыце значыць гэты рум са спісу!!Не ўсталёўваюць тэрміны праверак,то ёсць проста ўтрымліваюць сродкі столькі колькі захочуць!Такія дзеянні можна разглядаць як махлярства.Прадстаўнік онлайн,але на скаргі не адказвае!Гэта што такое???Чаму платформа не рэагуе??У гэты час людзі могуць рабіць дэпазіты,а выплаты ніхто не атрымлівае.скаргі пачалі сыпацца з учарашняга дня.Што за бяздзейнасць??А калі ў рума скам??Чаму вы не папярэджваеце гульцоў,Што рум ўтрымлівае выплаты.У вас купа скаргаў на перамогу ў пытанні вываду!
Менеджэр паведамлены,так што чакаем адказу
Гэта не рум а казіно .
ты нічога не пераблытаў пры чым тут форум? быццам ты перад рэгістрацыяй шукаў інфу тут і калі ўбачыў пра вывад момантальны то толькі тады зарэгістраваўся там і пачаў гуляць. чакай адказу прадстаўніка на скаргу і не шукай вінаватых там, дзе іх няма. наогул не трэба было там гуляць, калі ў іх праблемы ў апошні час
згадаў мульт. была Перамога, дзве літары адваліліся і стала Бяда. Але там Хрыстафор Боніфацьевіч руляў, а ў пераможцы ўвогуле незразумелкі. Гнілос
Усё паБеды паламаў бародаты Шаміль на сваіх стрэмах і згінуў на прасторах Тайланда…😁 І сапраўды я так і не зразумеў наездаў ТСа на форум, форум жа нібыта і служыць для таго, каб людзі былі ў курсе спраў, а не тым, каб займацца выплатамі нейкіх помыйак.. Кажыце яшчэ дзякуй, што форум спрабуе ваш блудняк з шарагамі вырашыць.
Тады чаму шарага і блудняг рэкламуюцца на дадзеным форуме?
Калі гэта помыйка,то і месца яе ў ЧС
Шаноўны, сей рэсурс знаходзіцца ў інэце не для таго каб па пстрычцы пальцаў кожнага юзера кагосьці і кудысьці адпраўляць. Ёсць праблема, і форум у сваю чаргу дапамагае яе вырашаць… як табе ўжо казалі вышэй, чакаецца адказ ад манагера сёга завядзення, пасля якога ўжо будуць рабіцца высновы… лагічна?
не гуляйце ў гэтым закладзе гэта кантора-ашуканствам займаецца,пашкадуйце сябе і свае нервы!
Калі па меркаванні аднаго чалавека баніць казіно, то праз пару месяцаў у лістынгу не застанецца ніводнага, да варажбіткі хадзіць не трэба)
😁 ну дык і я ж..усіх у бан і пакінуць у рэкамендаваных нейкі пукан..ота забава будзе)))
Дык яны, здаецца, ужо даўно сталі ненадзейнымі, у іх жа ў групах куча скаргаў, якія тупа ігнаруюцца.
Вам юзеры далі точны адказ
Так, я б чакаў спакойна, але ўжо скаргі сыпяцца на ўсіх форумах і не толькі ад мяне, гэта прымушае жорстка паранаіць, яны ўвогуле не даюць ніякай канкрэтнасці, ніхто нічога не ведае
А ёсць спасылка на групу?
😮 Ну так чакай…як іх менеджар адкажа ты атрымаеш адказ па сваёй сітуацыі…спрабаваць паскорыць і нервнічаць тут не варта…атрымаеш у адказку кучу негатыву ў дадатак да свайго😁 тут людзі гарачыя, заплююць што можаш патануць…гэта справа нескладаная😎 Да што казаць ..я сам любіцель каму-небудзь паскардзіцца, толькі дай падставу
Я ўсё ж спадзяюся,што кантора не зачыняецца,бо судзячы па сітуацыях іншых ТС,усё да гэтага ідзе.Яны ўжо партнёрку спамяць тыпу Орыфлэйма)…гэта ўжо званочак,што нешта не так
Чым скончылася? Прадстаўнік так і не з’явіўся ў тэме.
У сэнсе чаму? Дык таму што раней такіх глабальных праблем не было. І выводзілі сапраўды спачатку момантальна, потым з нейкай затрымкай, але ВЫВОДЗІЛІ.
Гэта з той серыі, што вось тэлевізар толькі ўчора вечарам працаваў, а сёння ўжо няма. Менавіта так і адбываецца…
Але тое, што ў іх сур’ёзныя фінансавыя праблемы – гэта ўжо факт!
Не,ніхто нічога не адказваў.Татальны мароз.На асках новыя скаргі,адна ўвогуле на 150к$
Ну тут можа яны паседзелі, пакумекалі і вырашылі а ну яго нафік. Тыпа мы столькі за 10 гадоў зарабляем )))
Ну засталося дзень ці два пачакаць прадстаўніка, ён таксама чэл падневольны, вышэй за галаву не скача… А выхадны ён і ў Афрыцы выхадны)
Сёння 6-ы дзень пайшоў,прадстаўнік нічога не каментуе,спакойна ў тэме бонусы раздае.Форумы ўжо гараць ад скаргаў,Терыч увогуле напісаў,што яны абанкруціліся,але гэта ладна,у іх там вайна.Я проста не разумею такога абыякавасці да гульцоў,ці ім рэальна сказаць няма чаго?У мяне акк чысты,верыфікацыю прайшоў,яны разумеюць,што дастаць няма чаго,таму проста кормяць заўтракамі,хаця маглі прыдумаць што-небудзь і забаніць,гэта і дае надзею,што падсобяруць грошы і выплацяць.
ім напляваць ) яны нажываюцца на нашай хваробе і кропка. Рэкамендую паглядзець гэта для супакою лудаманскай душы )