Плэй Фортуна ашукала
Заносы ў казіно
|
1 красавіка 2023 г.
ад
Veklen
|
45 Адказаў
|
3,731 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так я не пераследую такую мэту. У адрозненне…
І не працягваю грызьці кактус.
Хопіць ужо гэтай дэмагогіі. Не марнуй свой час дарэмна. Ідзі лепш патэлефануй, пацікаўся як твой чалавек даляцеў да Карыбаў)))
Ён пакуль у Еўропе!
не чакала ад Play Fortuna такога.бо вельмі добрае казіно па маёй думцы
Пф у сваім рэпертуары 😀
Ох, памятаю старэнькую Плейфортуну калі яшчэ можна было ўкрам гуляць там. Каля 8 гадоў таму я там выйграў вялікую суму грошай па 5 рублёў за стаўку..у Эндорфіне ў Монгола спаў у Плейфортуне ў бонусе паляну мужчын х5000. І выйграў тады 25000 рублёў. Ох тады ў мяне было свята – усё сяло тыдзень гудзела. А потым ад Плейфортуны з’явілася казіно буи. І потым нам украм зрабілі там увход забаронены! Чаму, за што? Не ведаю. У многіх казіно цяпер нам увход забаронены. Пісец бля. Абідна!
@VeklenУвогуле не ведаю, ці ёсць сэнс сюды пісаць, ну вось. Я гуляю ў Фортune ўжо даўно, але паколькі працую ў банкаўскай сферы не магу карыстацца сваімі рахункамі. Папаўняла з карты мужа і як толькі
Далей можна не чытаць. гэта Пі..ец! А табе банкаўская сфера забараняе карыстацца сваімі рахункамі? То бок, ты са сваёй банкаўскай карты нават паесці сабе купіць не можаш? Скамер, пішы ў ліцэнзіята і хай яны цябе там пошлюць, каб ты херабору не пісаў.
@technosamuraj Прычым тут плейфортуна? У любым казіно забаронена карыстацца чужымі плацежнымі сродкамі. Хоць мужа, хоць, хуюжа.
@ludimvplus ну справа не ў правілах, зразумела, што нельга. Проста момант такі: пакуль ты дэпаш і зліваеш, ім напляваць адкуль і як ты дэпаш, як толькі ставіш на вывад, адразу ж пачынаюцца праверкі, то гэта не так, то тое не так
@technosamuraj калі з самага моманту рэгістрацыі першыя і наступныя дэпазіты былі выключна з карты мужа і ніякай іншай, то можа мець сэнс падаць скаргу. Магчыма і вернуць нешта. Хаця шанец на поспех вельмі малы.
А хто сказаў, што былі вывады на карту мужа?
@t1pt0p вось, калі раней ужо былі вывады, то можа і скарга дапаможа?
у кожным праекце гэта забаронена
на водцы, здаецца, не забаронена. і наогул некаторыя казікі проста просяць верыфікацыю з мужам/жонкай
Мда ) ідзе 2025 год а людзі дагэтуль не ведаюць што нельга дэпаяць з чужой карткі троюраднай сястры , дзесятага колена сваяка і г.д. самі ж косячыце але вінаваты праект як кажуць вінаваты ўсе але не я. А тое што прымалі дэпазіты можна сказаць “лох не мамонт , не вымрэ” хех
Ад сябе дадам, няведамасць закона не вызваляе вас ад адказнасці. Як кажуць, няхай лепш забяруць грашыма, і вы завяжыце з гэтым шкодным заняткам пад назвай лудаманія, усё вам добрага, не засмучайцеся, усім удачы 🐞🍀🐞🍀🐞🍀
@technosamuraj
Казіно не можа правяраць кожнае папаўненне кожнага гульца і які сэнс?
А вялікіх вывадаў у любым выпадку менш і лагічна што яны правяраюцца – гэта нармальна.
@fasbender007 ++, правілы праекта не чытаюць, пагаджаюцца з ім пры рэгістрацыі, а потым вінаватыя ўсе вакол
я як-то ў покеры ў турніры ў анлайне заняў 2-е месца, бабкі не вывёў і мяне ўзламалі, і ўсё гг… і так бывае
@technosamuraj. Ды яшчэ праверку кінуць на 2-4 тыдні …А потым чакай як дурненькі (Пішы скаргу, каб бедны Вячаслаў разбіраўся …Яны вядуць несправядлівую гульню з гульцамі…