PlaynGo вырашыў больш не замарочвацца)
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
25 April 2025
ад
Misha55
|
82 Адказу
|
15,214 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@archangel0701 Амаль х8000 лавіў даўно, а так бывае час ад часу падае ад х500 да х1000.
Мда ўж…
І пры тым без сумлення змантавалі гэты слот…
@afterafterfly х 8к у якім слоте гэта выдало ?
@pokerface Цалую
@afterafterfly даволі нядрэнна, хаця ў самім слоце Kiss Reels of Rock прапісана макс х50к, але гэта, напэўна не рэальна злавіць..
У іх аддача стала маленькая, можа толькі ў мяне
@dimagrig у многіх ртп не супадае з заяўленым , яны часта яго паніжаюць, ртп у самім слоце неабходна правяраць.
@afterafterfly колькі табе заплацілі, каб гэта напісаць?) х8000 – верым, верым)
@pokerface у іх шмат дзе такія іксы, але я нават не ва ўсеiм слоце ўяўляю, як павінна сыграць.
@archangel0701 ну нядаўна я ўсё ж узяў 5к у піранью. То бок тэарэтычна пнг усё ж можа ў максвін.
У мяне самае вялікае ў пнг з занаcаў – гэта ruincraft 100 пры стаўцы 60, даў 200500 рублёў, больш чым х3000. Заносы ў пнг вышэй Х1000 увогуле можна па пальцах пералічыць, хоць іншыя правайдэры такім не грэшуюць.
@archangel0701
У канцы года 23, здаецца, злавіў, капейкі заставаліся, вырашыў музыку паслухаць![]()
@afterafterfly
У пнг шмат слотаў, дзе кайфовая музыка. Калі яшчэ трапляеш у ігровую сесію, увогуле з кайфам можна паіграть)
PS Віншую са заносам, гэта крута.
падкажыце слот ад пнг дзе каманда па музыцы грае
@afterafterfly не жартома, як слот называецца?
@afterafterfly капець. Упершыню такое бачу там.
@archangel0701
Можа быць. чаму б і не
У сябра 5к х быў
Я як-то 3к выбіваў, але сам не вельмі люблю гуляць у гэтага правайдэра
@samson1993 KISS
проста жаднасць, шмат людзей пачалі выйграваць
@afterafterfly.У гэтым правайдары мне здаецца х200-500 каб упасці трэба 100т прайграць,і па 20 рублёў такі х можа і даць)
выдача па нулях стала,я перастаў заходзіць туды
@misha55 ну ім жа трэба як-небудзь атрымліваць грошы)))
Усе сыходзяць яны з Расіі )І можа быць некаторыя казіно пакінуць у далярах каб можна было гуляць.
@akop591 Адкуль інфа?
@akop591ну з Беларусі прыкладна паўгода таму пайшлі, шкада, час ад часу паігрываў
Так, сапраўды з канца снежня ПНГ перастаў працаваць у рублях і адкрываецца толькі ў баксах ці еўра.
Калі не адкрываецца ў рублях, значыць, хутчэй за ўсё для нас пакінулі азіяцкія сэрвэры. У прынцыпе розніцы ніякай няма)
Усе, хто хацеў, сышлі ў 2022 годзе. Відавочна, у пнг нейкія эстонцы працуюць, што вырашылі аж у 26-м годзе сваліць 😀