PlaynGo вырашыў больш не замарочвацца)
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
25 April 2025
ад
Misha55
|
82 Адказу
|
15,214 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зараз практычна ўсе правайдэры робяць адно і тое ж, ужо напэўна ўсё прыдумалі, таму што-небудзь новенькае вельмі цяжка знайсці, увы
@bukmop774 ноуліміт , чорт ведае што і як там павінна гуляць ))))
Апошнія бонускі ў пнг гэта х10-20, скатыліся….
@goldking
Напэўна гэтыя “гадзі” пралічылі, што гульцы ў надзеі, што будзе, як раней і слот павінен “даць”, ну як толькі выйшаў рэліз, але… Але і тут падла падла падлавілі)…
ПНГ не дрэнны правайдэр, вельмі часта ратуе, калі на Балтыцы застаецца невялікая сума !!!
толькі забываеш, што РТП ужо не той, што 5 гадоў таму
ноўліміт толькі купляць лепш бонускі
@valera57 чаму менавіта іх? Дай падрабязны адказ хоць.
@sinaloa ну кожнаму сваё, я вось за прагматык, напрыклад
@federicco а паглядзець каму адказваеш, Федзя, не варыянт і на чыё паведамленне?! Рукаліца.
Знайсці нескладана, у асноўным галоўнае – ведаць свае слоты, у якія ты пастаянна гуляў, часам можна паспрабаваць нешта новае, але гэта на ўласны страх і рызыку…
О дааа, бачыў гэты слот, я ўжо сапраўды не ведаю, чаго чакаць далей ад гэтых правайдэраў))
@misha55 ну гэта іх брэндавыя слоты, людзі адразу пазнаюць. Тое, што ў Pragmatic Play пад два дзясяткі сабак, Зеўсаў і іншых Bonanza нікога не бянтэжыць, гэтак жа як і ELK – папугайкі, Цінгусы, і г.д.
ноулимит спачатку наладжаны толькі на бонусныя раўнды толькі там можна падняцца, чым лавіць бонус раз у 300-500 спінаў
@sinaloa
Гэта доўга) на гарэлку прамік так не наб’еш 😀 да і мне здаецца, гэта нехта моцна шмат ботаў запускае.
@1deposit ну прагма, хаця б дае +- стабільна
@sinaloa я правільна адказаў( Рукаліцо..
@1deposit гэта несумненна так і ёсць. Тут бы правы на латест выдавалі “старыкам”, маю на ўвазе мадэрыць на выходныя, каб такім адразу ў жбан запісаць і ўсё. Але, відаць, ёсць нейкае адно “але”.
@sinaloa
Усё ж я спадзяюся, што нешта зробяць, вон вышэй два паведамленні, пра што ён увогуле?)Тупа набор слоў.
Як жа шмат гэтых кніжных слотаў развялося) Да гэтай пары памятаю свой першы book of ra. Не ведаю, ці быў ён першапраходцам ці не. Напэўна ўсё ж нешта было да яго. Але цяпер іх столькі напрацавалі. Яшчэ б з кожным новым слотом плейнго паднімалі і ртп)) Ага, ага, памарыць.
А я ўжо і забыў, што такі правайдэр існуе 😅
Зараз на рынку правайдэраў з’яўляюцца новыя гульцы, іх трэба юзаць, пакуль яны ў піары) а пнг сабе рэпутацыю і так зарабіў, са сваім ртп
Ні нагой больш туды!
@karasik як па мне NetEnt значна горш стаў, не ўлавіць нармальных, выключэнне DOA, DOA2 + яшчэ пару слотаў, графіка ўжо не тая, трэці скаттер – чакаеш, калі барабан, хз як, круціцца як прапелёр, калі выдае – падае як камень + музыка не та стала, музычнае суправаджэнне..
Не, вось па факце, лавіў хто-небудзь у PlaynGo больш х2000? Я лавіў х1000 і ўсё. Больш быццам нельга і ў правайдэра гэта закладзена.
@archangel0701
Лавіцца, але вельмі цяжка. У пнг застаўся адзін плюс – што няма пакупных. Правайдэр даволі часта ставіць бонускі. Так, шмат пустых, але яны ёсць і патэнцыйна кожная можа наваліць.
@archangel0701 адзін раз за ўсю гісторыю 5 “мужыкоў ” у Book of Dead у лінію лавіў па 0,10$ і то гэта было 100 гадоў у абед, калі яшчэ ў Party Poker можна было гуляць.