PlaynGo вырашыў больш не замарочвацца)
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
25 April 2025
ад
Misha55
|
81 Адказ
|
14,728 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Учора ўбачыў новы слот ад PlaynGo, проста нейкая каша з Book of Dead і Tome of Madness)
Людзі па 5 гадоў корчыліся ў Book of Dead і Tome of Madness, і нічога так і не выйгралі. Адзін геніяльны стваральнік слотаў, здаецца, вырашыў патраляваць гульцоў і зрабіў гэтае творчае дзіва.
Чаго чакаць далей? Смесь Crazy Monkey San Quentin? 😀![]()
![]()
![]()
Я таксама пасмяяўся: то па назвах замінаюць, цяпер яшчэ і карцінкі замінаюць, кароче ёсць падазрэнні, што ў ПНГ не вельмі добра справы ідуць, яны нібы адны засталіся з папулярных правайдэраў, хто яшчэ пакупныя бонусы не стаў уводзіць у кожны слот.
Прычым то серыю з мужыком рухаюць, то дзяўчынку Cat Wilde.
Пару ідэй для ПНГ, чыста будучыя назвы для слотаў ад сябе:
Legacy of Merlin
Legacy of Book Dead
Merlin Legacy and the book of dead
Нямнога максімальных бонусаў злавіў, не аддаў нават х150.
Кароч, чарговы скам у стылі томіка. Нават жадання няма ў гэта гуляць.
Я ўжо і забыў, калі ў пнг штосьці вартае лавіў, толькі ў старых тыпу Legacy of Dead або Merlin лавіцца, астатнія навінкі, што ў іх выходзілі, заўсёды x10-x30.
А я люблю Плейн го! Асабліва люблю гуляць у Legacy of Dead і Rise of Merlin у адну лінію..часам лавлю 4 мужыка Х1000.
ну, дарэчы, вось Legacy of Dead – адзіны слот, які мне вонкава яшчэ нейкім чынам заходзіць, астатняе ну не вельмі для мяне, у доўгую не пагуляеш
Усе крэатыўныя распрацоўшчыкі пайшлі ў Hacksaw Gaming або кампаніі, якія выходзяць на рынак пры падтрымцы Hacksaw.
Усе бонусы х20-х30, вельмі рэдка дзе-небудзь занясе х1000, толькі ў іх кніжных слотах.
Апошнім часам асабліва ў навінках x 50 максімум
У іх навінкі адразу пасля выхаду практычна не гуляюць, па вопыту прыкладна праз тыдзень пачынаюць гуляць, пры тым месяц пагуляюць і ўсё можна забыць пра выйгрышы.
У мечах. Але пнг даўно ўжо граюць вельмі дрэнна.
А такіх вось перавыпускаў слотаў у іх шмат.
@goldking я вось кстати ў кніжных ніколі не лавіў вышэй за х500. Х1000 былі ў мечах, дыямантах, Зялёным Рыцары другім, Хані Раш сотым і Кэш оф Комманд
@md1nosaur
так там цяжка, там жа сімвал павінен быць добры і яны павінны стаць
ой, да ладна пнг)
у Эндорфіны ўжо хз які па ліку слот па тыпу Алімпуса выпускае, у Прагматыка там увогуле ўжо такіх грэбаных Big Bass столькі, што не пералічыць, усе правайдары такой дурнёй маюцца)
@misha55 граў нядаўна ў гэтую гульню, згодны, поўная фігня(з’еў 1к і нават не пачырванеў.
Ну так прасцей , рухавік застаецца адзін і той жа , мяняюць выявы і дадаюць функцыі , спраў на паўгадзіны і новы слот гатовы….
@luda010676 і за гэта атрымліваюць кучу бабла іх вытворцы)
Проста памянялі карцінкі, нічога не змяніўшы. Як слот у мяне не гуляў, так і не гуляе. Цікава, што стрымер ДанЛудан увогуле бойкатуе гэтага правайдэра.
@robingood і работнікаў яны не абдзеляюць , працавала пакуль практычна ўсіх не замяніў ШІ . Тыдзень працуеш , месяц можна не рыхтаваць , г.зн. харчавацца ў установах , адно ў іх дрэнна , хуткае выкананне пастаўленых задач не залежна хочаш ты спаць або есці ….
@luda010676 вы працавалі на PlaynGo? Можаце падрабязней расказаць, як унутры ўся “кухня” правайдэраў слотаў усталяваная? Вельмі цікавы кантэнт, як мне здаецца, для народа.
Усё роўна хацелася б аддаць даніну павагі пнг за тое, што не ўводзяць платныя бонускі
@md1nosaur Я думаю, ужо вось-вось пачнуць, убачыць плейнгоу дзе-небудзь у заносах на тыдні. практычна немагчыма.
У апошні час пнг стаў самым скамным провайдэрам, па-мойму
@dvk12 такая ж фігня я так ўгараў з гэтай тэмы
Капец калі яны гэта выправяць
@misha55 табе вельмі пашанцавала
віншую