Play'N GO і RTP
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
4 November 2024
ад
MD1NOSAUR
|
39 Адказаў
|
5,420 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@miklar у мяне гэты правайдар дае надзвычай рэдка.
@md1nosaur
пры дэпазіце не крыптай у казіка плацёжкі забіраюць прыкладна дзесяць працэнтаў і на вывад гэтак жа, вось і падумай, які там ртп у ўсіх стаіць
Куды ж вы такую інфармацыю бярэце? Уладальнік казіно?)) Такія адсоткі зусім нерэнтабельныя! А ртп у кожнага казіно розныя таму што ёсць пакеты, якія закупляюць казіно ў розных правайдэраў і там ужо прапісаныя ўмовы, але нам простым гульцам гэтая інфармацыя недаступная.
Колькі гуляў у Play’N GO ўсе слоты радуяць, акрамя аднаго Tome of Madnes – колькі яго не круціў, да бонуса кожны раз не даходзіць, жахлівы слот па маім меркаванні
Хто заходзіць у любы слот Плейнго павінен загадзя разумець, што можа быць зніжаны РТП
Вышэй пішуць, што РТП не важны. Лічу, што гэта не так, вось уявіце слот з вяртаннем 1%) З кожных 100 рублёў вам вернецца па адным) Але думаю, што буйныя казіно стараюцца ставіць РТП вышэй, бо, як казаў адзін цікавы чалавек – чым больш ты аддаеш, тым больш ты атрымліваеш))
Яны, аказваецца, ужо паўгода хаваюць ртп у сваіх слотах, а ніхто тут ні слыхам, ні духам. Дадаць да гэтага, што яны ўсё яшчэ дазваляюць ставіць працэнт, а не маюць фіксаваны – рэальны іх ртп можа быць і 80%.
Ужо не ведаю, мяняюць яны RTP ці не, але адно я заўважыў дакладна – ПНГ адназначна стаў горш гуляць, чым яшчэ некалькі гадоў таму – гэта 100%. Граю ў book of dead і tome of madness пераважна і розніца відавочная
@leonovspb Па-мойму, у ПНГ цяпер заходзяць ужо не каб пагуляць, а проста аддаць даніну павагі калісьці класным слотам.
Як жа так, замест павышэння РТП пастаўшчык сам ідзе на яго зніжэнне.
І пры нізкім РТП слот можа наваліць, калі гуляе, я лічу, што гэта проста лічба.
@zunaav book of dead паспрабуй, які там РТП, калі асабліва бонуску ставіць і 5 рэтрыгераў – аж сэрца калатзіцца
@godweles888 а ў выніку х50 максімум – фіяска……….