Play'N GO і RTP
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
4 November 2024
ад
MD1NOSAUR
|
39 Адказаў
|
5,420 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сутнасць у чым? Глядзеў відосы са “скандаламі” стрымероў. Штосьці там яны фіксу не падзялілі ды пра ртп затыралі…
Так вось, адзін значыць сказаў, што пнг дазваляе ўладальнікам казіно мяняць ртп па сваім гусце!
Ну, колькі я зразумеў, усё трохі не так. Пагугліў, пашукаў, пачытаў… А ў пнг ёсць нейкія “тарыфы” па ртп, і яны дазваляюць мяняць ртп на наступныя значэнні 84, 87, 91, 94 і 96 адсоткаў.
Пытанне вось у чым – навошта ўласна ўсім казіно браць 94 або 96, калі можна 84 і не замарочвацца?
Па гульні гэта відаць, дарэчы) пнг вельмі дрэнна грае.
У каго якая іншая інфармацыя па гэтым пытанні ёсць? Вельмі цікава даведацца
Так, можна ўсюды выставіць 84 і не парвацца.
І ў астатніх мінімальныя значэнні выставіць. Гэтая інфа хутка разляціцца і ніхто там гуляць не будзе.
RTP – гэта поўная херня.
уплывае грашовы пул, які ёсць, то бок, шмат ці мала людзей гуляе і прайграла…
Вось у казіно з “максімальнымі RTP”, якое рэкламуе стример – людзі ўсажваюць усё ў нуль, зайдзі ў чаты ТГ, пачытай
Ну так пнг дае права не паведамляць, што RTP 84 уласна.. на тым жа FreshDesk напісана, што ўладальнік казіно можа ўключыць паведамленне, што RTP змяніўся і на колькі, а можа гэтага не рабіць… Вось такая дзівосная рэч
Так, RTP – міф… Увогуле так, і выбарка павінна быць велізарнай
Цікавей было б даведацца – ці можна змяняць ртп у слоце/слотах непасрэдна падчас гульнявой сесіі і не для ўсіх, а персанальна на рахунак?
Вядома, калі ў гэтым ёсць сэнс, і не рабіць падмену сервераў падчас гульнявой сесіі.
Ну без ліцухі дакладна такая магчымасць ёсць, думаю. А вось з ліцэнзіяй сумняваюся, бо тарыф ідзе на ўвесь, калі я правільна разумею.
Па факце, гэта можна даведацца непасрэдна ў прадстаўнікоў правайдэраў. Маўляў “я хачу адкрыць казіно, зайсці інфу такую і такую”
Канечне ж можна!Можаш нават у гэтым не сумнявацца.прыблізна таксама , як ты змяняеш налады на сваім смартфоне падчас яго працы аперацыйнай сістэмы,усё аналагічна 100%!
Вядома ж можна!Можаш нават у гэтым не сумнявацца.прыкладна так жа , як ты змяняеш налады на сваім смартфоне падчас яго працы аперацыйнай сістэмы,усё аналагічна 100%!Розніца толькі ў тым,што больш-менш казіно сярэдняе,з нармальным гульнявым пулом будзе гэта рабіць у межах налад пастаўшчыка ў пакеце ад правайдэра, як у png вышэй,а Дэшманскае,тыпу риобета вашага любімага і іншага смецця тыпуа сууук,Кентов,банд,апельсінаў,мандарынаў,водак і джынаў тупа пераводзіць твой ак на фальшывыя слоты ,г.зн. на скрыпт.Вось і ўся розніца!
усё гэта, калі сесія грае то табе і самы нізкі ртп наваліць
Проста сэсій такіх прама паменшылася прыкметна, ну праўда….
І гэта таксама выглядае дзіўна, калі ў цябе ў двукоссі «сесія» гуляе, то сыпле любы слот і любы правайдэр, куды не тыкні.
Але сапраўды такіх сесій паменшылася, раней гэта не было рэдкасцю, 4-8 гадоў таму гэта была звычайная з’ява, потым з кожным годам ішло на ўбыванне, у суадносінах.
Прычым тады не было ніякіх абмежаванняў на максімальны выйгрыш, як і па слотах пад гульню з актыўным бонусам, амаль кожны слот быў даступны, абмежаванні хіба што былі на памер стаўкі.
Ага, зараз, трымай кішэню шырэй! Гэта дзе ж так навалівае, раскажы, калі ласка, мы проста будзем ведаць.
Вось я пра тое ж) Нават на фанты і тое не гуляе ў гэтых усіх дэмаверсіях…
Зайдзі ў Аматик! Там гуляе, я думаю! Па меншай меры раней, шмат-шмат гадоў таму, калі я толькі знаёміўся са слотамі ў анлайн-казіно, менавіта так і было. Я, паспрабаваўшы гульню ў дэма ў “Аматик”, выскачыла: “Вось гэта правайдэр! Вось гэта гуляе!” І, закінуўшы дэпазіт, абалдзеў, як хутка зьляцеў мой баланс безаў якіх-небудзь фрыспінаў!😁
У мяне аматик нароўні з пнг) гуляе раз у год можа быць, а потым пустата-пустая і так у любым рэжыме
Так я пра дэма! На рэал ён у мяне ні ў адным казіно не грае ўжо не першы год!
Так я зразумеў, у мяне і ў дэмцы не гуляе) іншы раз хочацца паглядзець, як бонус выглядае, а ён і не спрацоўвае)
Дарэчы, гэта магу пацвердзіць.
Рэгістраваўся нядаўна ў хани мани. Прывітальныя добрыя бонусы. Усе тры забраў. Гуляў у любімыя слоты, дзе ў іх макс РТП усталяваны. 96.1%. Слоты ад релакса, калі што.
Думаеце што. Першыя два прывітальныя паляцелі ў нуль зусім без бонусаў. Я не ўбачыў ніводнай.
Так што РТП – гэта такая справа… асабліва не дапамагае выйграць.
Ну прачытаўшы ўсё вышэй напісанае, зразумеў адно ПНГ поўнае г…. о
Ад сябе дадам круціў і кручу слот пад назвай блэк мамба ну зайшоў ён мне, 4 гады кручу максімалка там заяўлена 5000 х, але вось і ах больш Ікс 500 лавіць не атрымлівалася. У Райс оф олимпус пры 100 былі іксі вышэй за Ікс 1000 так што нават і не ведаю, ці варта далей працягваць
Пнг у прынцыпе правайдэр, што выдае да 100х.
За ўвесь час я там толькі 2500х бачыў, а ўжо 1000х можна па пальцах адной рукі пералічыць, хоць кручу я ў асноўным іх слоты.
Ну калі нармальнае казіно і не чаклуе з RTP, то гэта ідэальны правайдэр для адмывання розных бонусаў, бо асноўная частка слотаў мае сярэднюю валацільнасць.
Давеча ўчора, я з 300р у кніжках па 1 лініі са стаўкай 9р атрымаў 6000+р. Дарэчы, быў здзіўлены зменай наміналаў у ПНГ. Хтосьці ведае, з чым гэта можа быць звязана?
Хутчэй за ўсё – з-за змены курсу, звычайна раней менавіта так і адбывалася. Але хто ж ведае асноўныя прычыны, апроч правайдэра і саміх уладальнікаў казіно!
Толькі я бонусы не мые. Я б хацеў хаця б 100х бачыць, а не до.