Плацёжная сістэма payeer
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
24 чэрвеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
53 Адказу
|
1,895 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Карысталася пеерам з 2020 па 2023 год дзе-небудзь, зараз перайшла цалкам на біржу Битгет. У пеера камісіі больш практычна на любы пераклад і нават на канвертацыю валюты ўнутры кашалька. Канкурэнцыю не вытрымлівае
Пеер, на жаль, скатавіўся. Камісіі вышэйшыя, чым у любым крыптакашальку ці на біржы
@tauren згаджаюся, раней таксама перыядычна карыстаўся ім, але цяпер ужо пару гадоў як захожу толькі раз у паўгода, паглядзець, ці няма змяненняў у лепшы бок. Камісія конская, які сэнс карыстацца ім хз, па ўсім саступае біржам і г.д.
Я чуў, што абслугоўванне для грамадзян РФ прыпынілі ці спынілі?
Dear Users, due to the introduction of 19th EU sanctions package, we are discontinuing services for users in Russia and the European Union. Withdrawals from accounts for users in these countries will be available until November 24, 2025.
Please note that we are required to conduct the additional AML/KYC checks for some users.
Паважаныя карыстальнікі, у сувязі з увядзеннем 19-га пакета санкцый ЕС мы спыняем прадастаўленне паслуг карыстальнікам у Расіі і Еўрапейскім Саюзе. Вывад сродкаў з рахункаў карыстальнікаў у гэтых краінах будзе даступны да 24 лістапада 2025 года.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы абавязаны праводзіць дадатковыя праверкі AML/KYC для некаторых карыстальнікаў.
@ser7217 у мяне прычым перавесці можна з пеерра, а вывесці на яго з казіно нельга, патрабуе вериф))) кнопка “вериф” не націскаецца
карацей, перавёў усе бабкі і забыў пра іх
@babay29
Зараз усё больш крыпта будзе выручаць, сам карыстаўся калісьці гэтым кашальком як і веб мани.
@gans2115 апошнія дні лагае ў ўсіх
@didi88 ты калі паінты набіваеш, глядзь хаця б на што адказваеш і на дату!!!!
@ser7217.Нават пасля 25 лістапада адтуль і не вывадзеш грошы)Добрая інфармацыя)
Ну праз квн то ўсё роўна павінна будзе працаваць у Расіі пасля 24 лістапада! А вы як лічыце?
@amernmes Трэба ўсё вывесці. Я, здаецца, зразумела, што будуць заблакіраваныя менавіта кашалькі. Таму няма розніцы – квн ці Вінні-Пух. Шкада, мне падабалася імі карыстацца.
@amernmes.Я думаю не варта рызыкаваць,у ТГ ёсць кашалёк і лепш ужо праз ТГ чым праз гэты кашалёк.
@lariska78 Мне таксама падабалася, вывёў туды крыпту і перакінуў на піастру, а адтуль на картку:)
Пайер добры кашалёк быў, але камісіі ў іх космічныя, канешне😯
@artem2801.Вось з-за гэтага і закроюцца, да яшчэ год назад не было магчымасці вывесці на карту ,зараз не ведаю дадавалі ці не .
@akop591
Месяцы 4 назад, я імі карыстаўся, быў па СПБ вывад
Атрымліваецца, што з заўтрашняга дня пайеер будзе недаступны?
падобна на fkwallet і piastrix
Добры кашалёк раней быў,шкада што сапсаваўся
у рф недаступна,так што ніяк,да санкцый быў зарэганы на ім
раней быў клёвы кашалёк, цяпер жа з’явілася шмат іншых, лепшых кашалькоў
калі б ён быў даступны ў Расіі,то я б ім актыўна карыстаўся
24 лістапада ён сышоў з СНД