Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,383 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Афігенна настальгія…. Вермани…
Колькі часу прайшло, яшчэ ў 2008 годзе карыстаўся, думаў ужо не працуе))
@akop591 Я б за ўсе казіно так не казаў, ну так не тое каб ва ўсіх усё ж няма, хаця некаторыя казіно імі карыстаюцца)
@thee4
У redstar,1xbet ёсць, у pokerdom бачыў на вывад.
Ды і крыптай уводзіць і выводзіць праблем няма, мабыць?
@chag крыпта зараз самы лепшы спосаб, хоч дэп, хоч вывад
@loud ….Ды не ўсюды, вось з “свежага” ў ПФ дэп крыптай не прымаюць. За тое выводзяць крыптай з рублевага счета(пасля тоўстага выйгрышу) некалькімі транзакцыямі яшчэ і з драконаўскай камсой(((
@loud ну вось напрыклад на мани х непрыемны курс на вывад долараў
@sett Ну так…, а вы не спрабавалі працаваць з крыптай! Напрыклад WMT, вывад на карту ў нац. валюце становіцца цікавым)
@thee4
Лайт доўгі, самае тон ці тэрс. Ну іх у самым вэбмані не выкарыстоўваў.
@thee4
А ты як умудраешся?))
@chag … Доўга жыву)
А калі наўпрост, то за “актыўнасць” на форуме можна адразу перавесці на WMT і гэта нармальны ход, без выдаткаў)
@loud часам праз п2п рабіць плацёж вельмі замарочна і доўга
@mfgn ніколі не было праблем з p2p,значыць карыстаешся нн платформай
нікто не карыстаецца WebMoney у 25-м годзе,мора аналагаў
@mfgn у мяне здзелкі займаюць 5-10 хвілін,бред кажаш
@zefir221025 Пацвярджаю, WMT даступны для выводу на карту з канвертацыяй або ў долары або ў еўра.., але курс больш выгадны і % меншы, калі на карту ў нацвалюте, і займае порядка 10 хвілін.
@nevormant Ну да, ну да, адныя не карысталіся ці не карыстаюцца ВМ, а іншыя і не перарывалі карыстацца імі)
@thee4.А куды дзяваць? У казіношках я зараз увогуле не бачу Вебмани..
@mfgn згодзен ))) усё хутка будзе праз крыпту
@akop591 Вышэй пісалі ўжо пра тыя казіно, дзе ёсць і дэпазіты, і вывады праз ВМ… але толькі праз WMZ & крыпту)
@loud адміны п2п будуць працаваць над гэтым.хутка будзе лепш
@mfgn.А ты адкуль ведаеш?)
@zefir221025.Раней я таксама хутка выводзіў, прыходзіла )Трэба дадаваць казіношкам )а яны нешта не хочуць…
@mfgn вось толькі калі гэта наступіць ))) абяцанне
@akop591.Можа калі-небудзь дададуць, будзем спадзявацца.
У БК Марафон можна без праблем зрабіць деп і вывесці, выкарыстоўваючы WMT, па часе дастаткова шустра. Аплата сэрвісу, як звычайна нізкая, БК не бярэ за транзакцыі нічога. УДАЧЫ нам УСІМ!