Плацежная сістэма WebMoney (Вэбмані)
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
25 July 2014
ад
IvanPronin
|
698 Адказаў
|
30,371 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface да ніяк. Усядзе ўсё прыбралі для нас. У замежных казіно яшчэ можна сустрэць толькі.
@thee4 Таксама вывожу з крыпты на карту і нічога не гублю. Не трэба камусьці плаціць)
Вэбмани яшчэ жывы?) Ці пастала доля ківі кашалька))
@robingood Так, я як бы і не сыходзіў ад яго. Некаторыя зручнасці прыбралі, але карыстацца ўсё роўна можна і без іх)
@robingood.У мяне працуе,ну я ім не карыстаюся .
@amernmes я там забыў ключ, а потым аднавіць не змог і забіў)
@akop591 зразумела, атрымліваецца яшчэ жывы) дарэчы у пошей яно яшчэ працуе, у касе ёсць дэпазіт з WebMoney)
@robingood
Так, ВМ яшчэ жывы) Хіба толькі прыбралі рублёвыя і грыўнёвыя рахункі, а так – рабочая тэма, “кідалова” пакуль не было)
Я калі вывожу з казіно на крыпту WebMoney (WMT), то абавязкова пакідаю на наступны дэпазіт 25wmt. Калі трэба тэрмінова дэпнуць, то крыпта заўсёды пад рукой (ігравыя). Астатак вывожу на карту праз абменнік WebMoney без камсы
@amernmes а як там крыпту вывесці на карту, падкажы, пліз? праз унутраны абменнік?
Праз п2п іх папоўніў фіят, трапіла ў вмз, адразу абмяняў вмз на вмт(крыпта-тыпу USDT) ідзеш у іх п2п абменнік выбіраеш вмт і свой фіят(карту) і выводзіш)
@urbanjungle
Там унутраная біржа, выбіраеш лепшы магчымы варыянт па суме і курсе і “агонь”. Мая выводзіць на рахунак у грыўнях, а як з рублёвым не падкажу, але думаю так жа. Поспехаў!
@thee4 вялікі дзякуй!
@amernmes дзякуй)
@robingood.У Тэдбэце няма Вэбмані (
@urbanjungle
exchanger кропка market/emoney/home/sbp/rub-wmz
wallet.webmoney кропка ru/finances
exchanger кропка market/emoney/home/all/rub-wmt
Заводзіш WMZ праз гэты абменнік з карты, напрыклад, можаш хоць адкуль
Потым тут мяняеш на WMT(крыпта)
і можаш дэпіць крыпту куды заўгодна, а калі захочаш вывесці на карту, то ў абменнік. Там таксама можна WMT выводзіць:)
Скрін абменніка я кінуў вышэй)
@amernmes зразумеў, дзякуй яшчэ раз за падрабязнае тлумачэнне!
@akop591 Вэбмани ўжо даўно нідзе не дадаюць, як і Qiwi кашалькі
У мінулым на WebMoney браў нейкі крэдыт у іх, і забіў на аплату .цяпер з падатковай прыйшоў ліст аплаціць 2к з капейкамі 🤔. Ёба як сур’ёзна 🤨.
@thee4 дзякуй за інфу. даўно там не быў, не ведаў што абменнік ёсць.
@konstantin86
На вэбм@нях усё па даросламу – яны трымаюць надзейную “марку”. Ну, а тое, што “не функцыянуюць” ні рублёвы, ні грыўневы кашалёк, не бяда – бывала і горш, мы “ператопчамся”)
@thee4
Ці варта гэта майніць?
@chag
Адкуль інфа спасылка ёсць?… Сам праз ВМ не майніў), толькі дэпал і абналічваў на карту ПБ, апошні раз было ў гэтым годзе, застаўся задаволены)
@thee4
На камп’ютары адкрыў прыкладанне і выскочыла паведамленне.
Сам не спрабаваў гэтую прапанову. Пакуль не разабраўся)
@akop591 Так тедбета разлічаны на Еўропу,там і не павінна быць WebMoney.