Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 лістапада 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,745 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Куды яно пайшло, ёсць нібыта адрас, але гэта было больш за месяц таму, яксьці не адразу звярнуў на гэта ўвагу…
там ёсць такая функцыя аплата аўтаматычна на адрас раз у месяц, я сам так папаў калі на другі кашалёк перакладаў
Так, автоплатеж называецца. Тэж такое было, але ў мяне хаця б за свой жа інтэрнэт бабкі лёталі. А калі на чужы кашалёк, то непрыемна, канешне.
гэта залежыць ад тэрмінала, цяпер з’явіліся новыя з сінім ПА, там 4,4% на ўсе папаўненні,
а старыя з белым ПА так і засталіся – пры папаўненні ад 501 рубля няма працэнтаў, а да 3,5%…
Што-то я ўвогуле ўпершыню пра гэта чую. Папаўняю пастаянна ў адным тэрмінале або з карты і ўсё без камісіі. Сумна, вядома, будзе, калі абавязковую камісію ўсюды ўставяць.
Але гэта нармальна, ім жа трэба як-небудзь атрымліваць прыбытак! Тым больш, што камісія можа быць зусім не вялікая – 0,5% або нават менш.
У сэнсе нязначная? Там жа напісана 4.4% камісія. Занадта ўжо яны зарабляць сабраліся.
цяпер яны ўсе бяруць працэнт,любы кашалёк
І яны і так нядрэнна прыбытак атрымліваюць, знайшоў за каго хвалявацца). Калі з нас, як з прыватных асоб, не бяруць, напрыклад, за папаўненне мабілкі з іх кашалька, дык гэта не значыць, што яны з мабільнага аператара не бяруць працэнт.
Хто бярэ? У нас тьфу, тьфу пакуль на халяву папаўненне ад 500р.
Ківі папоўніць з карты – калі менш за 2000р бяруць працэнт, вывесці на карту ці іншы кашалёк (не Ківі) таксама бярэ працэнт, ну хаця б нумар тэлефона, які прывязаны, папоўніць не бяруць. Вэбмані ахерэлі – бяруць, нумар прывязаны да кашалька, што тэлефон папоўніць, камісію бяруць
толькі вось нядаўна ў ўсіх на ківі былі працэнты і зноў убралі
Сяргей, у вас дзе гэта? . Дарэчы сёння таксама схаджу папаўню ківі ў Удмуртыі. У мінулым месяцы папаўняў праз тэрмінал, працэнты былі да 500 рублёў, ад 501 рубля працэнтаў не было.
Ну з карты там так, іншы замут і ўмовы, я проста такім чынам не папаўняю. Вышэй прачытаў, быццам гаворка пра папаўненне з тэрмінала.
Волгоградская вобл. Ківі фірмовыя тэрміналы.
у нас іх прыбралі праз іх барыгі аплату атрымлівалі хімію цягалі соль, спайс не чалавечы кайф
Паспрабуй паглядзець папаўненне ківі з анлайн-банка, у мяне напрыклад з ВТБ на ківі вывад бясплатны, а ў жонкі сбербанк 30 руб хочуць…зато сбер на яд бесплатно
Таму , што ЯД гэта дачка Сбера 😁
Я напісаў, што камісія павінна быць, але не вялікая, не больш за 0,5%, вось гэта прымальны працэнт. Усё, што болей за 1% – занадта шмат!
Усе кашалькі і Ківі ў асаблівасці могуць, калі захочуць, так руку выкруціць, асабліва на абмене, і нічога не зробіш, абідна, калі пасля таго як уляціш з працэнтамі, іх на наступны дзень адмяняюць.. Прыкурылі і зноў тыпу ўсё добра 🙂
Ствараецца ўражанне, што расійскія плацёжкі па камісіі і верифікацыі пайшлі па ангельскім курсе… вось раней было раздолле, не верифікаваны акк перакідываў з аднаго кашалька на другі без камісіі, вывод на любы карткавы рахунак бралі трохі, а шчаз…
Ну на кашалькі, здаецца, і цяпер пераклады без працэнтаў. А ў астатнім дапамагае карта Ківі або Яндэкс. Плачу ў крамах і не парюся з абналам.
Для ўкраінцаў.., калі статус асноўны (абмежаваны) за пераклад з аднаго кашалька КИВИ на іншы спаганяецца 1%
У Украіне гэтая эпс мала распаўсюджаная, таму людзі не цалкам ахвотна на яе глядзяць, таму працэнт не вельмі важны. Да 2014 года папулярнасць была вышэй.
Што папулярнасць да таго як… была вышэй – згодзен, а вось што датычыць працэнтаў за пераклад з аднаго кашалька КІВІ на іншы – таксама мае значэнне)
Няхіла яны абрэзалі ліміты неверыфікаваным. Раней было 15 000 у месяц, а цяпер 4 000. Вывеў з Зигзага 4 500, вырашыў праз абменнік на Приват перакінуць, а хрэн там – ліміт перавышаны. Прыйшлося дзяліць і астатак перакідваць на ВМ, на шчасце хоць і там асобны ліміт у тыя ж 4 000.
гэта каму яны так ліміты абрэзалі Украіне што ль.??? .У мяне ўсе статусы на месцы..