Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
626 Адказаў
|
20,902 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 29 April 2025 #101
Такое бывае але рэдка кінь скрын з гісторыі ім і ўсё
Зручна, хутка, карткі ў бяспецы, хто з крыптай не ўмее карыстацца, піастрыкс выратаванне
Толькі вывад на карту доўгі ў апошні час
Апублікавана: 20 May 2025 #104
папаўненне ў іх хуткае, а вось з вывадамі на карты кажуць, то адмяняюць, то доўга выводзяць
Апублікавана: 20 May 2025 #105
я ўжо даўно так раблю, папаўняю казіно праз piastrix, а потым вывожу на крыпту з казіно )
@kerv7373_Згодны. Да і казіно рэкамендуюць так рабіць) Клопатаў менш. Я папаўняю з піастры->крыпта(payeer)->піастра->карта->усё добра:)
Апублікавана: 20 May 2025 #107
да і ў 100 разоў лепш выводзіць на крыпту, потым праблем з ёй няма
Апублікавана: 20 May 2025 #108
Не ўсе казіно так дазваляюць рабіць, на жаль.
Апублікавана: 20 May 2025 #109
ну так, але большасць дазваляюць. галоўнае каб дэпазіты з крыпты былі хаця б раз
@ekaterina434_А ў чым праблема? Адзін раз заліла з крыпты, другі – з піастраў. Потым можаш у любым напрамку дэпіць і выводзіць:)
Апублікавана: 20 May 2025 #111
не ўсе казіно дазваляюць такое. вось роялы ў гэтым плане кепскія, не дазволяць вывесці на крыпту, калі быў дэпазіт з карты – скажуць выводзь на карту
казіно часам дазваляюць выводзіць туды, адкуль быў апошні дэп, або 1-2 разы вывесяць, а потым скажуць: выводзь туды, адкуль дэп.
Умоўна дэпнула з піастры – вывела ў крыпту, зноў дэпнула з піастры, зноў вывела, а на трэці раз скажуць: ідзі ты лесам, дружок.. У мяне такое шмат дзе было, дарэчы, і не ў якіх-небудзь шарашках, а даволі топавых казіно (па рэйтынгу)
@kerv7373_А пры чым тут карта? Гаворка ішла пра крыпту і піастру. А ты ўжо праў пра вывод адразу на карту з казіно наўпрост)
Ну я рэдка дэпаю, раз на тыдзень паіграць у выхадныя, таму напэўна ў мяне працуе:)
У Буй казіно, напрыклад, доўга не мог вывесці на піастру, таму што ў профілі не была пацверджаная плацежная сістэма. Адтуль депал, а назад куй)
Апублікавана: 20 May 2025 #116
гэта прыклад табе напісаў)) нават калі ты папоўніш любое казіно з роялаў праз piastrix, і захочаш вывесці на крыпту, яны дадуць адмову.
Апублікавана: 20 May 2025 #117
я так раблю ў ramenbet – папаўняю праз piastrix, вывожу на крыпту, ужо больш за год усё нармальна, можа з-за таго, што часта яшчэ папаўняю праз крыпту
Апублікавана: 20 May 2025 #118
бывае камусьці зусім без верыфікацыі плацёжкі выводзяць, а каго прасяць прадаставіць
А піастрыкс цяпер як і раней фігова выплачвае?
хтосьці сёння выводзіў на карту?
Учора ноччу ставіў, прыйшлі праз 14 гадзін, прыкладна ў 15-00 па МСК, кстати прыйшлі пасля таго як дадалі метад СБП 1000 без камісіі.
@goldking жэсць. Зразумеў, дзякуй
Добра выводзіць, проста калі вялікія сумы, там ясна – пажадана без камісіі. А дробязь з камісіяй, але па сутнасці табе ж вывад- таксама адбываецца.
@goldking я стаўлю кожны дзень апошні тыдзень на вывод прыкладна па 30 тысяч: палову адной сумай 15000 і палову разьбіваю па дробязях, усё прыходзіць па дробязях, 15000 якія таксама! Чаму па 30000? Бо прыкладна гэта ліміт:)))) болей ставіш, больш за суткі на ўвесь здымак ідзе, ад пачатку да канца!
Кароче павольна, але слава богу адменька мала! Але ёсць!
Хлопцы, каго ў банк запрашалі? Што казалі, адкуль грошы?
У мяне версіі такія: продажы на авито, людзі грошы высылаюць, пераклады ад жонкі/мужа з электроннага кашалька.
Можна сказаць, што з БК бабкі, ну або што нехта праз пиастрикс перакладаў, напрыклад, з іншага горада?