Плацежная сістэма Okpay
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
24 чэрвеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
16 Адказаў
|
1,647 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Платжовая сістэма Okpay
Тут пакідаем водгукі і каментары па рабоце плацежнай сістэмы OKpay
упершыню пра такую чую.хоць якую-небудзь інфу напісаў у шапцы пра яе
вельмі моцна падобна на вебмані. + да ўсяго, я паглядзеў там, там п***ц, можна выводзіць амаль куды хочаш. але там доўгі вывад, па-мойму. А так і на ківі і на херыві скрыл можна выводзіць. І на картку.
але там адразу трэба верифікавацца. У прынцыпе, як і ў ВМ, займае да 3 дзён, як пішуць. Але чытаў водгукі шо і тыдзень, і месяц верыфікуюць.
Упершыню пачуў пра такую ПЛ… Набраў у пошуку водгукі і… Працуюць з 2009.
Гэта мультывалютная сістэма. Выкладзі тады ўжо ва ўсіх валютах, што ёсць у іх – Тарыфы –
Паглядзіце метады ўводу і вываду. Там нарм. А такіх водгукаў, што насмехаюцца, блакіруюць і т.д – можна пра кожную плацежку знайсці.
Вельмі гемарная сістэма. Верыфікаваўся за суткі. Перавёў да іх 100 $ з Ківі, каб вывесці Інтэл-Экспрэсам у Украіну, бо Ківі перасталі выводзіць грашовым пераказам у Украіну, так яны мяне ўсю сутку мурызяць, патрабуюць даказаў легальнасці грошай. Я напісаў, што гэта дапамога родным з Расіі, так распытваюць, якія рэлятывы, дайце скрын плацяжу. Скрыны адаслаў, нават не ведаю, чым гэта ўсё і скончыцца.
Калі ўжо і карыстацца, то толькі для прамых паступленняў грошай ад легальных контор.
Пасля мільёна скрыншотаў быццам адабрылі і перадалі ў наступны адзел.
Так як мне здавалася, яны значна прасцейшыя, а тут аказваецца, што яны такія патрабавальныя… Тым больш я выводзіў з хайпаў на іх рахункі.
А не прасцей было закінуць рублі на кашалёк КИВИ сваякам, а яны самі вывелі б на картку Привата (грн). ну да 2% +100р. Але ж амаль імгненна. Нават верыфікавацца ім бы не трэба было на КИВИ да 15К у месяц.
А колькі ж з цябе ўзяла гэтая ПС за пераклад 100$?
Та пра сваякоў я сказаў, каб не ўнікаць у дробязі, а так грошы са Skrill. Проста я раней нармальна выводзіў з Ківі праз перавод Кантакт без камісіі, а тут грошы са Skrill прыйшлі, а ў Расіі пачаў працаваць закон аб забароне перакладаў ва Украіну, дык Ківі і зачыніла Кантакт для Украіны. Прыйшлі б на пару дзён раней – паспеў бы вывесці. А так перанёс ужо хоць куды, толькі б атрымаць перакладам. Цяпер увогуле стала невыгодна гнаць іх такім чынам. Камісій шмат выходзіць. Проста ў мяне банкаўскай карты няма, і са Skrill магу вывесці толькі на Ківі віртуал. Буду нешта шукаць выгаднейшае.
Яна мне зараз не патрэбная, а проста дзеля казіно адкрываць не хачу.
У іх змяніўся ўласнік і цяпер яны правераным карыстальнікам выдаюць IBAN.
Ну а так, апроч зьмены назвы, яшчэ што-небудзь здарылася? Можа, камісія па пераводах зьмянілася, ці пераводзіць у наяўныя стала прасцей і таньней. Я ў свой час заказаў у іх карту, абышлася прыкладна ў 15 долараў.
І Расіянам таксама выдаюць IBAN?