Плацежная сістэма LiqPAY
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
14 ліпеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
15 Адказаў
|
1,507 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тут пакідаем водгукі пра працу плацёжнай сістэмы LiqPAY
Гэта па сутнасці ПриватБанк для сайтаў для анлайн-аплаты. Некалькі разоў праводзіў праз іх плацяжы, праўда даўно. Ніякіх нарэканьняў не было.
Чаму менавіта ПриватБанк? ПС працуе з рознымі банкамі, папаўняў і з Альфа, і з Промінвест.
приват нічога не можа адказаць. з сапортам ужо 40 хвілін сяджу і такаякарціна, а я ўсяго хачу колькі-якую інфу даведацца
Па сутнасці папаўняць нельга. Па заканадаўстве Украіны )
гэта праект ПриватБанка – тыпу філіяла(адгалінаванне, напрамак) для сайтаў. вось зайдзі на сайт і глянь у самым нізе хто ў іх “партнёры – гаранты”
Так.гэта сапраўды ідэя ПриватБанка.
Сутыкаўся. Папаўляў выводзіў.
Камісіі дурныя, не зразумела за што.
Кінуў.
пару разоў паспрабаваў, не асабліва спадабалася
кінуў грошы туды-сюды, заплаціў камісію каля 0,5 долара
але прынамсі так было раней
у мяне ўвогуле без камісіі, па справе зайшоў туды гляджу, а ў мяне праз іх транзакцый там цэлая куча, ёпці. Нават не ведаю, калі паспэў.
я дзе-то ў 2012 яшчэ першы раз зь імі звязаўся, тады была студэнцкая картка і бетсити з карты не прымаў плацяжы, а ликпей быў
даводзілася галаўку ламіць, але кінуў на ликпей з карткі, а потым грошы назад патрэбныя сталі – перавёў назад, гляджу, каля дзесятка грыўняў не хапае
фіг ведаю. Можа са студнякоў і крэдытак і дагэтуль здымаюць. без уяўлення. Але я вось дэпіў у 1хбет праз іх. Потым наўпрост стаў ужо дэпіць. Праз іх нічога не здымалі. Як і наўпрост.
шмат якія сайты выкарыстоўваюць “пракладкі” для атрымання плацяжоў тыпу Robokassa, а яны ўсё праводзяць праз гэты liqPAY. Ты нібы як сайту праплаціў, а па факце праз гэтую платёжную сістэму грошы правёў
Так ПриватБанк вельмі жадны, па сутнасці яны толькі адны працуюць усе плацяжы, звязаныя з ГРН, ідуць у інтэрнэце праз liqPAY манапалісты вось і камісіі вялікія.
усю дзень не магу з карты ў букмекерку папоўніць, адзін раз прайшло астатнія пішуць ліміт вычарпаны
у анлайн-чаце сядзяць дурні, жах
А калі зайсці ў Приват24 і там ліміты па карце, можа там панізілі ліміт?
мабуть залежыць ад тыпу карткі? у мяне з Visa я ўсе аперацыі раблю: пры пераводзе са Skrill, напрыклад, на Приват, то ніякага ліміту няма, тое ж пакупкі ў інтэрнэце. Можа Mastercard капрызіць?