Плацежная сістэма ecopayz
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
24 чэрвеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
42 Адказу
|
7,089 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Плацёжная сістэма ecopayz
Тут пакідаем свае водгукі і каментарыі пра плацёжную сістэму ecopayz
Хтосьці заказваў у іх карту? Цікавіць, якім лістом яна прыходзіць. Звычайным у паштовую скрыню ці цанным, якое трэба на пошце атрымліваць. Проста ў мяне паштовая скрыня без дзверцаў і трэба падрыхтавацца, калі звычайным у скрыню кідаюць.
там валют вельмі шмат, як праходзяць транзакцыі ?
яшчэ не рэгістраваўся, але вельмі трэба
Валют пасля верифікацыі можна дадаваць шмат розных на адзін акк, але вывад, як у Neteller, толькі на банкаўскі рахунак. Хіба што дэпнуць у казіно і вывесці на іншую плацёжку. Карты шлюць толькі па Еўразоне.
так, вывесці з аднаго месца і задэпіць у іншае, збіраўся так
водгукаў у інтэрнэце па гэтай тэме не шмат
Та кантора тыпу Skrill. Таксама англійская. Адкрывай рахунак у патрэбнай для вываду валюце, верыфікацыю не павінны патрабаваць. У мяне рахунак ужо даўно, але ні разу не карыстаўся.
Пражываю ў Крыме! Каму цікава, то без праблем верыфікаваў там аккаунт на працягу 2 гадзін праз тэхнічную падтрымку, што самае цікавае, то ёсць прадстаўнік у Расіі, патэлефанаваў на мой тэлефон, пацвердзілі мой акк. Атрымаў з казіно Бетвей 70 долараў на акк, потым скарыстаўся абменам на Яндэкс.Деньгі праз сайт абменніка – узялі 5 долараў за абмен, бо сума была маленькая, а так абменнік бярэ 5%.
у цябе там цэнтаў 10-20 не завалілася? верну любым іншым спосабам х2)))
На жаль, але не! Як прыйшлі 70 баксаў, так і пайшлі)))
Прыйшоў час латарэі
Карты ecoPayz анулююць 6 жніўня 2018 года
Новыя правілы працы плацежнай сістэмы ecoPayz прамыслова закрануць уладальнікаў карт, якія не знаходзяцца ў еўразоне. Пачынаючы з 6 жніўня карты ecoPayz будуць анулюяваныя ў тым ліку і ў жыхароў краін СНД– гэта датычыцца як пластыкавых ecoCard, так і віртуальных ecoVirtualcard.
З траўня 2018 года ўсім карыстальнікам па-за еўразоны сталі адмаўляць у заказе ecoCard / ecoVirtualcard.Функцыянал рахунку ecoPayz для ўсіх карыстальнікаў застанецца без змен.
Калі вы з’яўляецеся актыўным карыстальнікам плацежнай сістэмы ecoPayz з‑за яе карты MasterCard, то магчыма вам варта падумаць пра вывад сродкаў у бліжэйшы час. Аналагі плацежнай сістэмы ўжо даўно вядомыя – гэта Skrill і Neteller.
Краіны, што ўваходзяць у ЕЭЗ (Еўрапейскую Эканамічную Зону*), да якіх не закранута вышэйпісанае: Аўстрыя, Бельгія, Балгарыя, Вялікабрытанія, Венгрыя, Германія, Грэцыя, Данія, Ірландыя, Ісландыя, Іспанія, Італія, Кіпр, Літва, Ліхтэнштэйн, Люксембург, Мальта, Мартыніка, Нідэрланды, Нарвегія, Польшча, Партугалія, Румынія, Славакія, Славенія, Фінляндыя, Францыя, Харватыя, Чэхія, Швецыя, Эстонія
Што‑за штука тут не тая. Іх выключылі з заказаў у той жа час, калі адмянілі ў Skrill і Neteller, а гэта год ці два таму. Купа платёжак, якія раней слалі карткі па СНД, таксама забаранілі з мінулага ці пачатку гэтага года карткі для краін па-за еўразонай. Хацеў сабе зрабіць картку, аблез зі дзясятак платёжак і ўвесь час СНД міма, быццам толькі Moneypoilo шлюць усім, але дакладна яшчэ не ўдакладняў.
Відаць гульцоў з СНД адрэзалі ад гэтай плацежкі. Хацелася, канечне, даведацца, якім спосабам свой рахунак у ecoPayz папаўняць , ёсць ці нейкія замарочкі ?
Я, калі Skrill і Neteller увялі замарочаную вэрыфікацыю, перайшоў на ecoPayz. Там без вэрыфікацыі ёсць даволі высокія ліміты на сумы пераводаў і няма мультывалютнага рахунку, а вэрыфікацыя павялічвае ліміты і дае права на мультывалютны акаунт. Папаўняю праз біткойны, а вывад раблю праз іншыя казіно, дзе можна дэпанаваць з адной плацежкі, а вывесці на іншую, бо вывад з ecoPayz як у Neteller – толькі на банкаўскі рахунак.
Паняў, што плацежка Экопйз таксама са сваімі прыгодамі – ні нармальна завесці, ні вывесці, толькі хітрыць і юліць і трэба 😎
яны яшчэ з 6 жніўня анулявалі карты ўсім, хто не з’яўляецца грамадзянінам краін, што ўваходзяць у SEPA, цяпер бясполезны кавалак пластыка ляжыць
А карткавы рахунак паспелі абнуліць ці…
так карта проста была прывязаная да асноўнага рахунку і яны яшчэ вясной папярэджвалі, што 6 жніўня карту анулююць
Ну тады ўсё добра, солідна загадзя папярэдзілі і заблакавалі… У мяне было па-іншаму, як некалькі гадоў таму “ВеЙ Би” банк… Згодзен, прикольная назва) Але сэрвіс быў на вышыні, але відаць нешта пайшло не так. Прызналі банкрутам, але ніхто не паведамляў, а калі пра гэта даведаліся ўсе… Тады Альфа банк вяртаў даўгі, карацей, так 20-ка і згубілася )
Яны задралі з гэтымі SEPA. Былі непоганыя сэрвісы, якія прадастаўлялі карты на прымальных умовах і перасталі ўсе дасылаць па СНД. Знайшоў толькі адзін, але там такія камісіі, што няма жадання звязвацца.
ну я Neteller ужо больш за два гады карыстаюся, пастаянна картай карыстаюся, спадзяюся яны так жа як і эко не забароняць іх..
Яны са Skrill для Расіі зрабілі выключэнне, а астатнія краіны пайшлі лясом.
Пакуль Эко забаранілі ў СЕПА адпраўку карт. Хоць нейкі час таксама адпраўляла ў РФ. Сітуацыя можа змяніцца да лепшага)
Вітаем усіх!
Важная інфармацыя!
Новы спосаб – як перавесці грошы ў ecoPayz па нумары тэлефона.
Платэжная сістэма ecoPayz рэгулярна пашырае функцыянал асабістага кабінета, робячы яго прасцей і зручней. З 1 ліпеня 2019 года ў карыстальнікаў ecoPayz з’явілася магчымасць адпраўляць грошы ўнутры плацежнай сістэмы толькі па нумары тэлефона…
А з вывадам нічога не змянілася ў лепшы бок.., толькі на банкаўскі рахунак і фсе?)