Плацежная сістэма easypay
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
13 ліпеня 2016 г.
ад
Feya_Line
|
12 Адказаў
|
1,193 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У гэтай тэме пакідаем водгукі аб працы і па працы плацежнай сістэмы easypay
Для нашага бізнесу ніхто ва Украіне афіцыйна не падключыць, а калі карыстацца толькі кашалькамі, то вельмі маленькія сумы – пераклады паміж кашалькамі максімум 500ГРН. так, водгукі дрэнныя: пры папаўненні з розных карт кашалькі блакуюць і пачынаецца тая ж фігня, як і Globalmoney – копіі дакументаў ва Украіне з працэсінгам поўны адстой.
Наогул, гэта ж, выглядае, беларуская плацяжная сістэма – пры чым тут Украіна?
Памятаю унёскі за дотэрскія турніры аплачваў праз изипей каля 10 гадоў таму)
Хто гэтай плацежкай карыстаецца?)
так, забыў, ёсць і беларуская, толькі я таксама не ведаю, кім ёю карыстаюцца. Украінскі EasyPay хоць часам на абменніках можна абмяняць, беларускай я наагул нідзе не бачыў.
я думаў што гэта онлі беларуская плацежка)
Ёсць плацёжкі. назвы падобныя, толькі розныя дамены, атм, напрыклад fr and com і т.д. Але назвы адны і тыя ж. гэта як можа быць і забугорны, і беларускі
ну марафонбет.ком і марафонбет.бай – зусім розныя канторы
Та на фіг яна каму патрэбная гэтая плацежка? Распаўсюджваюцца як грыбы. Навошта? Каб блытаць больш? Ці буйныя абменнікі іх ствараюць? ХЗ..
бабкі людзі на гэтым робяць. А ўвогуле платэжак вельмі многа. Платэжных агрэгатараў там і г.д.
Не. Ну пакуль што, наколькі я ведаю, агрэгатар – гэта ўсяго толькі пасрэднік паміж плацежнай сістэмай і кліентам.
я за тое кажу(пішу), што іх вельмі шмат. Іх так шмат, што я нават падумаць не мог, што іх так шмат. Жахліва шмат.