Піастрыкс патрабуе біяметрыю твару для верыфікацыі!!!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 October 2024
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
58 Адказаў
|
1,206 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, наогул шмат такіх гісторый. Таму ніколі там грошы не захоўваў, вывёў з казіка на піастру і адразу сабе на карту.
Аналагічна раблю, калі ёсць што выводзіць))) трымаць грошы там лічу сэнсу ніякага там)
Ужо не просіць Піастрыкс круціць тварам)))) Хапае проста сэлфі з лісточкам (слава Богу)
Гэта вельмі добрая навіна, значыць праблем не ўзнікне з стварэннем кашалька
Вельмі дзіўна, калі ў цябе яшчэ няма Піастрыкса, я думала, ён даўно ёсць у ўсіх
Вось гэта вытрымка😄 я некалькі дзён таму з 150 толькі 70 вывела. Рукі так і чухацца. А вось пиастрикс даўно прайшла верыфікацыю, зручна ў іх, зараз толькі адхіляюць😅 із-за гэтага 70 і змагла вывесці
Я хвілін за 5 прайшла, прыкладна год таму і тварам круціла па-мойму ўжо тады) усё проста ў іх
Калі хто не ведае, навошта збіраюць біаметрыю, то ўлады даўно пра гэта казалі: для камер з распазнаваннем твараў (прыклад Кітая і так будзе ўсюды) сацыяльны рэйтынг + біаметрыя + лічбавыя грошы, атрымліваецца лічбавы канцлагер у 15-хвілінных гарадах (хто не у тэме, можа пачытаць у інэце – інфа ёсць, усё гаворыцца адкрыта, нічога не хаваюць). Яны ўсё роўна ведаюць, што 80% будуць крычаць, што гэта тэорыі змовы і канспіралогія))) Ну і 2-гі момант – гэта для дронаў з ШІ, якія па біаметрыі будуць вылічваць і знішчаць непажаданых, хто на такое ні за што Добровольна не пагодзіцца (тыпa мяне). Я, дарэчы, з 2-х контор не вывёў грошы толькі з-за біаметрыі (гарилла і яшчэ хто-то, забылі). Разумееце, што тыя ж банкаматы ўжо і з мяне яе знялі, але ім трэба менавіта ваша Добровольнае згаджэнне, прыклад: падпішыце, што вы самі згаджаецеся на прышчэпкі, хто адмаўляецца – яму не ставілі або падпішыце кантракт на сваю! Не думайце, што дах паехаў, ўсім усяго найлепшага і думайце сваёй галавой і не глядзіце ТВ
Так чытаюць жа наш форум і гэтую тэму пра сябе 💯💯💯💯 !А ты як думаў?! Грамадская думка вельмі многа значыць! Не патрабуюць круціць тварам і гэта ўжо добра, лічыце, нашымі агульнымі намаганнямі гэтага дамагліся і нас пачулі !!
Яшчэ б камісію канска‑звяроскую знізілі – з 10% выснову на крипту і ўвогуле на ўсе свае сумніўныя паслугі, і паглядзі, усё б вярнулася на кругі свае!!!
ён ёсць, дарэчы, і не адзін на вадзіцельскія правы, другі на пашпарт. стварыў у 21 годзе. Не здзівлюся, калі яшчэ і на загран можна будзе) Проста часам патрэбны новы вэрыфікаваны Піастрыкс, ну калі ты разумееш, пра што я )
І даўно яны просяць сфатаграфаваць твар? Я проста там яшчэ рэгістраваўся
Так яны могуць морочыць галаву!
@zemar55.Так, даўно я таксама з лістком твар адпраўляў.
базавая праверка ад пакупкі лівых докаў.Як сучасным платформам абыходзіцца без яе??
@vikavik52 потым такія дадзеныя улятаюць у сетку, во забава
@zemar55 а лепш і не рэгай, проста крыпту выкарыстоўвай
наколькі я ведаю ужо не патрабуе,достаткова фоткі з лістком
Цяпер крыпта ўжо даступная ўсім , выводзіць з крыпты нашмат прасцей чым з пиастры , выплаты з казіно таксама вельмі хуткія , Деп з бонусамі ад казіно , не бачу больш такой моцнай патрэбы ў гэтым кашальку
@walentina.Мне здаецца гэта цяпер увялі )а да гэтага было дастаткова лістка з тваім тварам і пашпартам)
наогул навошта праходзіць верыфікацыю на Піастрыксе,если ёсць крыптакошалькі без верыфікацыі
@zefir221025 камусьці зручней карыстацца піастриксам
@daniil707 мне было зручна карыстацца з піастрыкс, дэпал па мінімалцы 150р у двойку і залутал бонускі, зараз бонусы адключылі і ўжо амаль не карыстаюся з піастрыкс.
Прабач, хацеў адказаць вышэй на камэнт, выпадкова цябе затэгнуў)
@robingood цяпер аналагаў мора)
@daniil707 да мне і не трэба ўжо, карыстаюся толькі крыптай, зручно і хутка.
Piastrix у бліжэйшы час для верыфікацыі будзе просіць аналізы😅 Ужо не той надзейны і хуткі для выплат як раней… Вялікія сумы не спяшаецца выводзіць… Такое адчуванне, што дзе-небудзь круцяць пад працэнты, а потым праз суткі выводзяць😏 Усё магчыма 😏