Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,234 Адказу
|
89,566 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды Piastrix скурвіліся, на жаль, каб вывесці трэба танцы з бубнамі праводзіць)) шкада, раней была нядрэнная плацёжка
Так, вывесці толькі на крыпту, а камісія вялікая, то і справа праходзіць, вядома, па рэквізітах на Сбер па нумары рахунку .
На ВТБ СПб выводзіў ,вывялі за 2 гадзіны ,ні разу не адмянілі ))
А чаму тады ўсё час просіш абмяняць у тг) хітруеш)
Па-любому хітруе
Каб працэнты не плаціць )))ахха
Больш за тое, паўтаруся ўжо ў які раз!! Ігравыя! Прадстаўнікі піастрикса не тое што глядзяць🤣🤔✍️ яны тутутта рэгулярна тусуюцца і адсочваюць, што мы тут думаем і абмяркоўваем. Я ж яшчэ ў мінулым годзе ім спасылку на наш форум даў і скрыншоты і яшчэ некалькі разоў высылалі ім спасылку, саму тэму і асабліва “разумныя нашы думкі” пра іх🤔✍️🤣💩🫢🙃”працоўку”. Таму можаце нават не сумнявацца💯, што ўсё, што вы тут пішаце і выкладаеце, яны глядзяць, чытаюць і можа быць🤔✍️🤪 прымаюць да ведама і пытанні вырашаюць. Так, гэта, дарэчы, і бачна стала яшчэ з пачатку года, бо і сапорт яны наладзілі выдатна – як усе памятаюць і ў тэлеге і ў чаце тады і менавіта гульнявых увогуле абслугоўвалі па дэпах, па вывадах выдатна, да абвалу рынку Рунэту па плацяжах па картках.
Хітры жук, респект такім у карму
Гэта калі карма чыстая🤔✍️😁А калі ўжо мае плямы, то не дапаможа ўжо Рэспект!😁🤪🤣🤣🤣🤣🤣а ўвогуле гуляць жа грэх🤪💯🙃 таму ўсе мы тут не без грахоў🤣🤪🫠
Не-е ахахаха))1250 комса ))не хочацца плаціць ))вось і стараюся абмен шукаць))
мажор, дзе накіды накіды)
😁😁накід – гэта святое 🤣🤣🤣
Дарэчы зусім не факт, што яны што-небудзь тут чытаюць і клапоцяць на розум. Калі ты ім адпраўляў спасылку, яны хутчэй за ўсё ўвогуле яе ігнаравалі, бо ім зусім плюваць хто і дзе іх абмяркоўвае
Я ім не толькі спасылкі дасылаў дзесятак раз,але і прамыя вытрымкі пастоў,скрыны і напэўна палтэмы гэтай дакладна ў скрынах адпраўляў.Усё яны чытаюць і ўсё прымаюць да ведама.Гульнявыя гэта 96% іх кліентаў і кавалак хлеба з маслам і чорнай ікрай!
Былі рэчы, якія зусім дзіўныя, напрыклад як я чакаў 2 дні зарахавання дэпазіту і выклаў тут інфу і мне адразу ж зарахавалі і знайшлі яе ну і ў іншых такое – цалкам рэальна, што гэта супадзенне, а можа і чытаюць тэму! Як сказаў Павел гульнявыя для іх рэальна асноўная кліентура, і Піастра не такая супер-гіганцкая кампанія каб ігнараваць падобныя форумы … з іншага боку цалкам магчыма ім напляваць і можа і не
Чытаюць – не чытаюць, не ведаю, але Павел малайчына, ён хаця б нешта робіць для таго, каб як-небудзь паўплываць на іх! Вядома, можа ім усё роўна на гэта, можа і не чыталі нічога, але нам жа трэба нешта рабіць, як-небудзь паўплываць на іх! Не ведаю, канешне, як! Гэта той мінімум з таго, што мы можам! І тое, ніхто гэтага не зрабіў, акрамя Паўла!
У іх адны адказы па шаблоне і няма канкрэтнага адказу па часе вырашэння праблем
Таму што там бот 🤖. Не даходзіў да аператара…
Менавіта,Ганс!!Гэта ж элементарна!Але ніхто не хоча задумацца чаму так….
Усім прывітанне ,даўно не відаць паведамленняў пра вывады з піастры ,хто цяпер куды выводзіць?? стаўіў втб спб таксама адхіляць пачалі
Тут фортуна і толькі! Хтосьці ў іншай тэме на форуме пісаў, што выводзяць яму пастаянна і максімум 5 гадзін быў вывад, хтосьці як я – выводаў ужо месяца паўтара не бачыў! хаця спробы былі, але без поспеху (тынька, альфа сбер) а ўвогуле тут паўтару – фортуна і толькі, думаю, калі спрабаваць пастаянна, то выведуць, але ў мяне, на жаль, часта на гэта няма ні часу, ні жадання.
Дзякуй за інфармацыю, ўлічу. Вось ужо паўтара месяца не карыстаюся Піастрыкс для дэпазітаў‑выводаў і зыходзячы з дадзенай інфармацыі ад нашых форумчан думаю і не Буду пачынаць. Цалкам падсеў на крыптакашалькі з абменам праз абменнікі – праз Бесчендж з камісіяй 💯🤣🤣🤣✍️🥳🥳🥳🥳😎😎😎😎 Нуль ,запятая дваццаць восем адсоткаў!!!І мне гэта Сьертоўскі падабаецца, ведаеце!! Грошы прылятаюць на крыптакошалёк з абменнікаў ад 15-20 хвілін, ну рэдка да гадзіны і то, калі біток моцна трасе па курсе, а так у межах 50 хвілін і ўсё, дэпай ў казі хоць задепайся, ну а абмен са свайго крыптакошалька на фіят на карты і сбп і ўвогуле куды душа пажадае, так увогуле за 15 хвілін нуу 30 хвілін максімум і тыя ж 0,26-0,38% ЗА ЎСЁ!!!!!!!
І галоўнае! Ні адна казя рата не раскуецца, што плацежныя сэрвісы вінаватыя ў затрымцы выводу, уваходу😎🤣🤣🤣🤣 бо на крыпту гэта не распаўсюджваецца (для новых гульцоў і форумчан, хто пакуль далёка ад крыптагрошай)
Зараз з папаўненнем на піастрыкс усё добра, але з вывадам усё роўна ёсць праблемы, на карту лепш выводзіць па нумары рахунку
Усё зразумеў, дзякуй за адказ))) таксама выводзіў без праблем на втб, вось ужо 3‑ці дзень адхіляюць, ды атрымліваецца як пашанцуе)))
Ух зразумеў, столькі новых слоў для мяне, у крыпце ўвогуле не арыентуюся, пара вывучаць яго ))))
Прывітанне! Там часам з’яўляецца ў метадах кнопка”Хуткі вывад на карту”. Вось толькі праз гэты спосаб вывожу, сапраўды практычна імгненна прыходзіць пераклад. Паспрабуй)
Прывітанне! Там часам з’яўляецца ў метадах кнопка”Хуткі вывад на карту”. Вось толькі праз гэты спосаб вывожу, сапраўды практычна імгненна прыходзіць пераклад. Паспрабуй)