Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,209 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
там у іх хуй зразумеш то ківі не было – быў паер – сча другое – глядзі па сітуацыі – я выводзіў на паер – на карты вывад адразу адмяняўся – сказалі тинькоф без праблем – вывёў на паер – з паера на ківі – з ківі на юмані
Адказы ў чаце напоўнены проста лютым poxyиzмом
Кароче зноў такая ж х**ня, транзу адмінілі, лавэ вярнулі на балiк. Паклаў на ківі, вывелі інста. Па ходу цяпер так і будуць на пастаянцы гэтыя качэлі…
Дзіўна, што гэта шэрая памыйка функцыянуе да гэтага часу. Галоўнае, ківі і яд напхалі, а гэтым даюць больш за год працаваць.
так большасць гульцоў на ёй цяпер і трымаюцца…
Ну гаворка, хутчэй за ўсё, пра ЦБ, а не пра зручнасць для гульцоў )
Ніколі не было праблем з піастрыкс, калі трэба вывесці – перакладаю на ківі, потым з ківі на карту без камісіі
А на карту прама з піастрыкса ніколі не выводзіў, проста таму што ў іх няма дэпаў і вывадаў для РБ з карт. А калі трэба тэрмінова на карту, ёсць некалькі казіно, дзе момантам прыходзяць, депнуў, адкруціў х1, вывёў, справа-то
Дапамажыце мне, мне не выводзяць грошы з piastrix. На карту грошы завіслі ў чаканні
Чакай, альбо вернуць назад альбо праз некалькі дзён прыйдуць на карту, хутчэй за ўсё. А можа піста прыйшла і піастре)
У іх ужо дастаткова даўно праблемы з вывадам на карты, таму карыстайцеся іншымі спосабамі вываду. Па меншай меры месяц таму я ўжо заўважыў, што выплаты на карты сістэмы МІР адмяняюцца.
на киви выводзь
UPD: на паер – потым на киви
Арбітраж
Я таксама павялічыў свой капітал з 20к🙂
А можаш таксама скінуць, пачаў карыстацца іх плацёжкай, і такая бредятіна зусім не ўлаштоўвае.
Колькі гадоў карыстаюся, усё было норм, сёння паставіў вывад на ківі і чакаю ўжо 5 гадзін.
новыя прыгоды, прыбралі ківа з папаўнення і вываду… Учора па звычцы спачатку закінуў на ківас, бо з карты пястра ў мяне не папаўняецца, а потым бачу аблом, давялося праз юмані мутыць, але чую і гэта хутка адваліцца…
дэпазіты з ківі прама зараз працуюць… вывад відаць працаваў пару гадзін і зноў рамантуюць
не магу вывесці на карту. хто сёння выводзіў??
паходу ўсё адвалілася . праз юмані не папаўняюць . рызыкнуў праз карту таксама не працуе.
лайфхак – зрабі ў ківі віртуалку Мір і папаўняецца без праблем, праўда камісія ёсць
яна ёсць і на Юмані сёння зрабіў. вынік нуль
гемар у іх пастаянны то з Ківі то з Юмані то з абодвума адначасова
Ніхаця сабе, чувак зашоў у тэму і стаў босам, але касячны галоўны бос, супер пашанцавала, цяпер ёсць у нас стрэлочник па пиакстрику, усе касякі твой, брат. Ура во час прыйшоў у тэму, пашанцавала:).
У мяне таксама праз віртуалкі ад ківі (і візы, і Мир) піастрикс не папаўняецца.
і онлайн віза . мір і юмані не працуюць. рызыкнуў з карты рф таксама нельга( раю не папаўняць піастрыкс з карты . блочаць праверана 100%).