Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,284 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І я на сбер. Зусім не хочуць выводзіць. Адмяняюць праз 23 гадзіны.
Сёння па ўсіх казіно і букмекерскіх такая праблема, менавіта па СБП і пераводах на карты, таму перастаём істэрыць, хлопцы!
Глядзіце, асабіста сама, старая добрая🤪🦍🍄🤮скамная Плейфортуна павесіла аб’яву ў чате гульцоў у ўсіх, чытаем. А яны як Топ нумар 1 і арыенцір па вывадах, уводах па картах і СБП у нас у рунэце😂💯 спецыялісты……..
А нехта на крыпту з піастраў выводзіў? норм там усё з гэтым? думаю піастру мб на крыпту вывесці
Нармальна,выводзіў я і на Tether 20 USDT і на Payeer як то для тэсту,всё працавала,але менавіта як у дадзены момант не ведаю,але думаю таксама дакладна павінна быць.
У нас у двух супермаркетах сёння чуў нешта падобнае па трансляцыі, давялося плаціць наяўнымі, епсель-мопсель)
У супермаркетах падчас паветранай трывогі?!) Гэта было ці пасля транслявалі?!🤔
Ад 5000 рублёў ставіш на вывад усё хутка прыходзіць, на папаўненні так, я сам шукаю ў тэлеграме праз каго абмяняць, бо твой плацёж можа затрымацца на пару дзён, паводле вопыту знаёмых мне людзей
А табе што на што трэба мяняць і колькі?!
Ды паміж)… Амаль у “прасак” не трапіў), а то набраў прадуктаФ, а тут чую такую вясёлую навіну… Фсе заўтра, тое ёсць сёння пайду здымаць з карты ФСЕ на фіг, калі свет@ будзе)
Стаўіў 8к – адмена, стаўіў 5500 – адмена, стаўіў 5300- адмена, 13200 адмена… і т.д. Стаўіў на Сбер , на Альфу па спб, самае стрэмнае што адмены яшчэ і не хуткія, дзе то суткі +-
Ты мой скрын бачыў вышэй?!Усяды праблемы па плацяжах, казіно,, шлюзах і абменніках сёння!
Я разумею ўсё гэта,я напісаў чалавеку который сказаў што ставіш 5к і выводзяць без праблем. Відаць жа на якое паведамленне я адказаў
Зараз выводзіў на Сбер, вельмі нават хутка выплацілі, дакладна не скажу, не адсочваў колькі дакладна, але хутка, да паўгадзіны….
Мабыць пакуль толькі мяне марозяць, а не падкажаш ты выбіраў у перакладзе СБЕРБАНК СПБ ці Банкаўскія карты Сбербанк? хоць я не ведаю, ці ёсць якая-небудзь розніца. Але тое, што выводзяць, ужо добрая навіна, канешне.
Сбербанкаўская карта.
Так, па-майму, таксама рандомна – то адразу амаль праскочыць, а то па чарзе па некалькі вывадаў тармазяць.
Калі б у мяне было столькі грошай, і ішлі б адмены, а мне трэба вось прама зараз, трубы гараць, я б паставіў частку вываду на сотавы, і з яго б зняў на карту, быццам як хутка прыходзяць, надакучыў бы ўсім каго ведаю ў тэлегe за абмен, тут бы пост стварыў, і праз крыпту паспрабаваў, на крайняк у некаторыя казікі можна задепнуць і з іх ужо вывесці, а ў цябе відаць не гарзіць)
Ну як сказаць, не особо гараць на самай справе, але ўжо даволі доўга адмены – думаю сёння крыптай паспрабую
Дарэчы, можна яшчэ выводзіць на тэлефон, напрыклад, мне на Тэле2 вывялі хутка, а ўжо потым я вывёў на карту.
на райфайзен з раніцы яшчэ вісіць( тыдзень таму прыходзіла дзесьці за дзесяць хвілін
І ўчора і сёння выводзіў зноў на Сбер, адносна хутка, з першага разу, без вяртанняў усё выводзіцца.
неа я ў тг мяняю, ці зараджаю ў 1xbet, прастаўляю x1.1 і вывожу на криту ў тг, а адтуль на карту
Усім прывітанне! Хачу папярэдзіць усіх, хто карыстаецца Пиастрикс. Толькі што пры спробе аплаціць 1500 у казіно ў мяне, проста ў момант праходжання плацяжу, з’явіўся надпіс, што мяне заблакавалі ў сувязі з падазрэннем нейкай онлайн-атакі. І ўсё. Прывітанне. Прапануюць пісаць кіраўніку. Гэта смешна. Слава богу, на кашальку і былі тыя 1500 р, якія да казіно не дайшлі. А ўчора цудам зняла 20000. У кашалёк заходжу рэдка, адзін раз у некалькі дзён, сумы перакладаю невялікія. Вось так. А калі б гэта былі 100000 і больш? І каму пісаць??? Пакуль напісала ў падтрымку ў Тэлеграме, іншых кантактаў у мяне няма. Падаецца, з Пиастриксам трэба расставацца. Ужо проста страшна. Будзьце асцярожныя.
Выпадкова не мне депе ў скамны Рио🍄😆🤮пппет?!
Не, у Джойн юс