Першая прэс-канферэнцыя Зідана

Навіны спорту | 5 студзеня 2016 г. ад | 1 Адказ | 350 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
98
Публікацыі
4 812
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
23 кас 2015 г.

«Я не хачу параўноўваць сябе з Гвардзіолай». Першая прэс‑канферэнцыя Зідана ў «Рэале»

Новы галоўны трэнер «Рэала» Зінедзін Зідан падзяліўся ўражаннямі на першай прэс‑канферэнцыі пасля прызначэння.

«Першыя свае словы я адрасаваў сваім футбалістам. Гэта былі простыя словы: «Я рады быць разам з вамі». Мы прыкладзем усе намаганні, каб рэалізаваць тыя мэты, што мы паставілі перад сабой. Тут цэняць якасны футбол, і я хачу гэтаму адпавядаць. Кожны гульцы будзе важны для каманды. Хамэс і Іска будуць вельмі важныя.

Я не хачу параўноўваць сябе з Гвардзіолай. Я тут для таго, каб дамагчыся як мага большага.

Перамогі прынцыповыя для гэтага клуба. Перамога ў Лізе чэмпіёнаў цалкам рэальная. Мы выйшлі ў плэй-оф і пастараемся выйграць турнір. Задача трэнера – дасягаць выніку. Маё гульнявое мінулае не ўлічваецца. Гэта новая стадыя, і галоўнае – гэта перамогі.

Я знаёмы з Мурынью, Анчэлотці. Я заўсёды нешта пераймаў ад кожнага трэнера. Лічу, што Бенітэс правёў добрую працу. Жадаю яму ўсяго найлепшага.

Бэйл з’яўляецца фундаментальным і ключавым гульцом каманды. Я буду цалкам падтрымліваць яго, каб ён працягваў дэманстраваць добрую гульню», – сказаў Зідан

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...