Перавысіў максбэт пры адыгрышы бонусных сродкаў
Форум казіно без дэпазіту
|
2 February 2023
ад
Appolo
|
14 Адказаў
|
10,174 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зрабіў дэпазіт у адным казіно з 100% бонусам, з вэйджарам, з максбэтам 5 еўра\350 руб. да адбою бонуса.
Пачаў гуляць у розных правайдэраў, і ў працэсе гульні на адным слоце павялічыў выпаўшы выйгрыш да 600 руб., парушыў умовы.
Бонус яшчэ не адмыты. Цяпер думаю, ці ёсць сэнс далей гуляць, калі ў іх аўтаматычна бачна, што перавысіў стаўку, ці яны правяраюць выбарачна на адпаведнасць бонусным правілам?
Вам калі-небудзь выплацілі ў такой сітуацыі?
Што за казіно такое? Некаторыя казякі нават стрымерам пасля такога грошы не выплочвалі
ну я пакуль не буду пісаць,раптом выведуць калі адб’ю
Было такое. Я адразу ў падтрымку напісаў, што выпадкова націснуў. Мне сказалі больш так не рабіць, ну і потым вывелі. Толькі ўжо не памятаю, што за казіно
я адразу не напісаў,бо толькі з раніцы гэта ўспомніў ))
Тут, карацей, ад казіно залежыць, калі вельмі захочуць, то абабруць. Калі больш-менш лаяльныя, то пойдуць насустрач. Калі на пастаянку па завышанай стаўцы не гуляў
Калі ты зрабіў 1-3 стаўкі па 600 рублёў, тады пішы ў саппорт. Нічога страшнага не будзе. Зразумела, калі ты з іх не заробіў там х100 і г.д.
Калі ты зрабіў больш стаўак, то ў любым выпадку развітаешся з бонусам. Там усё адсочваецца пры вывадзе. У любым казіно на СС. І ў іншых.
Лепш за ўсё адразу пісаць у саппорт.
Нават калі ўспомніў раніцай, пішы, нічога страшнага
1-3 стаўкі нічога страшнага? Я так не думаю. Я выпадкова адзін раз круціў па 200р такі бонус, і анулявалі ўсё. Сказалі, вы парушалі правілы і г.д
Там выпадковасці не праходзяць.
Усё залежыць ад платформы і казіно. Калі гэта СС, амаль заўсёды ідуць на кампраміс. У крайнім выпадку можна напісаць скаргу.
АЛЕ, калі зрабіць 20-30 ставак, тады так.
Была аднойчы такая штука, яшчэ кепска разбіраўся ў бонусах і не чытаў правілы. Не ведаў коратка пра стаўку 350р, паставіў у блэкджэк увесь баланс і выйграў, потым пры вывадзе проста спісалі выйгрыш гэтай стаўкі, а астатняе вывялі.
Ок,напішу ў сапп,узнаю
У мяне было такое ў казіно JOO, але я ўзяў і наўмысна купіў бонус у слоце і пасля таго як адмыў бонус паставіў на вывад і мне вывелі, але адміністравалі ўсе акцыі. На мой погляд – самае лепшае казіно.
правілы і ўмовы для ўсіх гульцоў і ты не выключэнне не спадзявайся на цуд