Пераможца Чэмпіянату свету 2018 года, які пройдзе ў Расіі, атрымае $38 млн.
Усё пра стаўкі на спорт онлайн
|
14 чэрвеня 2018 г.
ад
seregelio
|
9 Адказаў
|
1,371 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Расійскі футбольны саюз атрымае за выступленне на турніры $8 млн
ТАСС, 27 кастрычніка. Перамогца чэмпіянату свету 2018 года, які пройдзе ў Расіі, атрымае ад Міжнароднай федэрацыі футбола (ФІФА) $38 млн. Пра гэта паведамляе прэс-служба арганізацыі.
Прэміяльны фонд турніру быў зацверджаны на савеце ФІФА, пасяджэнне якога прайшло ў пятніцу ў Калькутце (Індыя). Агульная сума зацверджанага фонду складае $400 млн.
Але гэтая сума ў 38 млн пазначана ў суме. Калі каманда выйдзе з групы, і гэтак далей. Як мне здаецца, то для многіх каманд і нават выхад з групы, то ўжо будзе дастатковым.
Ды! Вялікія грошы! Не ведаю, ці выйдзе Расія з групы, прагназаваць складана. На ЧМ -2018 такое адбываецца, не прадказаць! Хто думаў, што будзе 5: 0? Мог бы і праігрыш быць((((( Так што будзем чакаць, а калі будуць так гуляць, то няхай атрымліваюць)))) У Ігнашэвіча і Жыркова такія твары былі, што мне іх захацелася адправіць адразу ў санаторый!
Ды я вам кажу, з імі, відаць, правялі выпраўную размову на тэму – хто можа пасля ЧМ стаць бедным бомжом🙂 Вось яны самі і здзівіліся, што гуляць могуць🙂
))))) Напэўна! Гульня была проста неверагодная!!!!Асабліва гэты штрафны Галоўіна) За 47 сек, здаецца!!! 😁Чымсьці іх напужалі))))
Зараз гляджу Бельгія : Панама. Дзіўна таксама. Маўляў Бельгія значна мацнейшая, а галоў пакуль няма! Я ўжо не ведаю, што са стаўкамі рабіць)))))Добра, што на Германію не паставіла))) За тое, на Бразілію ставіла))))))😁
Во матч заканчваецца логічна Бельгія -Панама)))3:0 Логічна)))
А, што ці быў сумнеў наконт Бельгіі. Панама то не та каманда хто можа супраціўляцца Бельгіі! Таму 0-0, то толькі раскачка была.
Да, вось гульня з Уругваем засмуціла, канешне((((Хоць гэта, напэўна, таксама лагічна((((🤭Але абідна))))))
Ведаеце, трэба быць рэалістам у гэтай справе, добра хоць выйшлі. Група была зусім норм, не група смерці…
p.s. Дзякуй ім, што чудачыць не пачалі!