Пераезды вас і вамі
Свет покера
|
23 July 2016
ад
AydarKaribullin
|
601 Адказ
|
58,134 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
з першай раздачы норм даехала
Зялёным ты фішэй пазначаеш?)😮😁
мяне ўжо пачало бесіць такая фігня як тут гуляць ???
Сціснуўшы зубы ! 😁 Але адмазка яна прыйдзе. Павер. Будзе ў цябе такі дзень што табе праз раздачу даязджаць будзе. За ўсю боль ! 😁
ага ўжо пайшло но пашанцавала, што ў яго стрыт-флэш не даехаў
Пры выкананні чарговага квеста. Тут усё, як і павінна быць па тэорыі верагоднасцей, што само па сабе ўжо выглядае нерэальна😁
чуйка не падвяла што даедзе
а пасля проста як заўсёды тузы не пляшуць![]()
Усё ідэнтачна, цяпер напэўна ўяўіў сябе PokerPRO😁 якраз замена згубленаму PokerPRO ад Зімбабвэ-рубіка😄
😁PokerPRO ад Зімбабвэ
Префлоп алл-ін. Пачатак турніку за сем баксаў КО 😵
Не ўсе AA аднолькава карысныя 😁 Ну па рукам ты ўсё правільна зрабіў. Не скідаць жа. Хоць чорт яго. Я думаю, ты падазраваў такі расклад.
рэйз, мой пуш. кол,кол цукі 😁
…..
ну гэта як звычайна
Вось такі расклад, ні тузы, ні каралі, ні дамы не гуляюць, калі я правільна зразумеў. Што робіцца – жах, і толькі пад назвай; гэта называецца “Шпокер”)
А што гэта за рум такі ? Першы раз бачу і чую. Можа там нейкі бездеп ? Не проста так жа ты ў ім зарэгістраваўся 😁
на суседнім форуме знайшоў – мусілі білет даць і нешта не далі, вось катаю нейкія фрыкі, бо рабіць няма чаго
І што за білет хоць, калі не сакрэт. Ты б стварыў тэмку ў покернай тэме ў нас. Паглядзіш і ў каго-небудзь выгарэе…
толькі зараз даведаўся даюць за першы дэп білет на турнір 1000 $ можна і стварыць кстати ёсць прадстаўнік на суседнім форуме
Чаму ржаш? Ён сам усю дарогу ў чаце пісаў PokerPRO, PokerPRO😕А што са Зімбабвэ – гэта я сама ўжо здагада́лася😄Аву апошнюю яго ж бачыў?😁
гэта сетка румоў: BreakoutPoker, GGPoker, LotosPoker(перайшоў да іх з 888).
Гэта канешне не пераезд. Але як так ? Як так можна гуляць плять 😁 ??? Losevo на прэфлопе 4бет, я алень, ён кол. Ну як так плять ? 😁
Гэта ўсім пераездам пераезд😁. АК без пазіцыі ўвогуле плюсава не разыграць.) Так што усё норм tanunaxxx , на дыстанцыі будзе плюсава😁😁
Усё роўна Я выйграла😎😜
І зноў не пераезд але вельмі прыгожа ! Прашу заўважыць што ў дока стрэйт-флэш …