Пераезды вас і вамі
Свет покера
|
23 ліпеня 2016 г.
ад
AydarKaribullin
|
601 Адказ
|
58,338 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Першае паведамленне ў тэме…
Ааа, ну мб, прабачаюся, проста сама назва тэмы, па-мойму, – гэта ўжо пасты пра смутак на турнірах)
Як разумею прэ-флоп олень. Зёма твой супраць Славы стаяў першапачаткова паніжэй (хз колькі ў %, але KQs усё роўна лепш за 86o). Хоць падазраю, што флоп яны ўсё ж такі ўбачылі. Хтосьці потым тыкнуў, а другі пхнуў ахаха)) Хутчэй за ўсё так было. Для нашага клуба звычайная рэч))
З іншага боку ты ТС !!! і раз лічыш гэта пераездам …. дык хай будзе так, мы на ўсё згадныя
…..
Ну тыпу канкрэтнага вызначэння пераезду няма і кожны разумее яго па-свойму. Як па мне, то сапраўдны пераезд – гэта кшталту флэш на большы, старэйшы флэш. Ну ці ў крайнім выпадку фул на карэ… А так у цэлым ты, канешне, правы.
Дак вось …😎
…..
…..
…..
Ну тут, па-мойму, ты сам спрацаваў. У сябе самога бывае, што тыпу «анука, напужаю венікам»… Але, як правіла, не працуе. Ды і дзве дзясяткі… Ну такое сабе. Калі б ты не стаў запіхваць 5ББ, калі я правільна зразумеў, то і вынік мог быць іншы.
Выкідваць у такой сітуацыі дзясяткі – грубейшая памылка ) да і міцёлкай асабліва не распужашся з такім стэкам ))
Ну то я выказаў сваё бачанне. Да і не ведаючы стадыю турніру цяжка сказаць. А стэк, ну стэк і стэк. Не ў 10 разоў у опаў больш )))
За меркаванне не б’юць Ды не, тут усё значна прасцей, мы на прэфлопе ўжо ўклалі трохі менш за траціну стэку плюс бачым вялікую колькасць фішак у банку ў адносінах да стэку, таму ў нас па сутнасці няма іншых опцый, як каліць пуш ) а вось па стадыі турніка, калі гэта, напрыклад, бабл, то можна ўвогуле выкінуць карты, а раз ужо адкрыўся, то ўсё, назваўся груздзём…
Уласна, я менавіта пра гэта і пісаў… А рабіць так не трэба было. Можа, няправільна выказаўся, але менавіта гэта меў на ўвазе )
У гэтых сатах стартавы стэк 10К. Лічу, што сыграў нармальна, трэба было “босату”, якая залімпіла, ізаляваць, а то ўвогуле вынік раздачы непрадказальны становіцца. Там на чым толькі не залімпляюць)) Так, правакрамаваў, жа пачатак, трэба стэк набіраць. Ну не пашанцавала, бывае.
…..
…..
Тое самае пачуццё калі пераязджаеш хлопцаў з парай тузаў у руцэ,імея двойку і тройку.Пачаў гуляць у покер месяц таму,награў напэўна менш за 100ч,але пасля гэтага,я зразумеў што сіла ў покеры))
Ці я сляпы або тут на малюнку няма пераезду ?
Ну тут я магу табе адказаць толькі словамі вялікага класіка :
О, колькі нам дзівосных адкрыццяў
Гатуе прасвятлення дух
І вопыт, сын цяжкіх памылак,
І геній, сябра парадоксаў,
І выпадак, бог вынаходніцтва.
😁
Ну тут, як бы, толькі так змагу адказаць :
😁😄😄
я справа сяджу 🙂![]()
Чувак пачаў з рэйза ў 0,10 з флопа , у выніку на флопе ўжо оллін ….
…..
…..
ну такое на прэфлопе 4бб. чувак кол. флоп пуш ізі кол убачыў тэрн ледзь не паседзеў. але ривер можа