Паводле пор года
Тэорыі азарту. Практыка гульні
|
19 April 2017
ад
macur666
|
12 Адказаў
|
3,635 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Даўно заўважыў такую заканамернасць: зімой апараты валяць, у іншыя часы года глушняк… Колькі цяпер не спрабую, пачынаючы з сакавіка, нават падвоіць дэпазіт вялікая складанасць, бонуску злавіць усё роўна што джэкпот злавіць, прычым далёка не першы год.. Усе заносы толькі зімой случаліся… Ну як, хто што думае? Пуллы-шмуллы можа цяпер маленькія, а зімой усе дома сядзяць і круцяць?
Асабіста не звяртаў увагі. Але, магчыма, доля праўды ў тым, што ўсе сядзяць дома.
я за два дня апошніх 1900$ вывёў з аднаго . а ў другім на вывад паставіў 800$ чакаю .так што дарма пра поры года![]()
🤔 Хм…вось ніколі не думаў, што ўсё гэта можна валiць на час года 😁 А ўвогуле хз…па мне так аднолькава – і летам, і зімой.. Вось пра будні і выходныя магу сказаць дакладна, бо сам заўважыў..па выхадных больш шанцаў (па крайняй меры ў мяне). Хаця шанцы ёсць упаляваць і ў будні дзень што-небудзь.
Больш схільны думаць, што шмат што залежыць ад жаднасці “казіно” і ад колькасці гульцоў (на дадзены момант якія ў ім знаходзяцца) 😎
На конт часу года Макур адчасткі правы. Чаму зімой больш пад’ёмаў? Таму што не час адпачынкаў, практычна ўсе працуюць. З працы дадому і за камп, а калі зарплата ці аванс, то проста сапраўдная асалода. Неўжо вы не заўважылі. што летам нават на форумах надыходзіць затыханне. Людзі ўсю зіму працавалі і чакаюць лета, каб хаця б месяц адпачнуць ад паўсядзённай мітусні. Таксама летам пачынаецца агародні сезон, самы любімы пэрыяд году, шашлык, прырода, выпіўка і….. у агульным людзі працуюць зімой, каб летам адпачываць на прыродзе, а не за кампам 🙂.
Ну дык пра гэта і гаворка.
Да ну, бред это все. Зімой можа проста вы больш гуляеце, больш зліваеце і больш выйграеце, таму вам так і здаецца.
Вось, напрыклад, за 3 месяцы зімы + па паўмесяца пасля зімы і перад зімою, вы гуляеце, скажам, прыкладна 100 разоў у казіно. А за іншы час, усяго за астатнія 8 месяцаў вы таксама гуляеце прыкладна 100 разоў, вось вам так і здаецца, што зімой больш дае.
Вось вы сядзіце дома, няма што рабіць (узімку) узялі і пагулялі і г.д.
А вясной і восенню заўсёды ёсць справы, нават лета не бяром у разлік, там кожны дзень справы(
Не дарма ты мой любімы пісьменнік на форуме 🙂 Умееш нюансы заўважыць)
Калі б цябе яшчэ не плюшчыла і не калбасіла, калі затрымка з кеш-аўтам з казі, то мб мільянерам стаў бы ўжо і настаўнікам моладзі 😁
Цікава, што ў іншыя пары года гуляць не варта?
Ды ну… У любую пару года варта, калі настрой на тое ёсць.
Я думаю, што трэба паслухаць параду і перазімаваць у анлайне