Патрэбна ваша дапамога з вывадам UP-X
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
9 February 2023
ад
Serega_Filevskiy
|
21 Адказ
|
2,636 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры дзень!
![]()
Патрэбна Ваша дапамога
Зарэгістраваўся ў казіно UP-X
Выigраў 600 тысяч рублёў – не выводзяць
Фота/відэа, усе пруфы ёсць, спачатку паставіў 100 тыс на вывад, у чаце сказалі будзе вельмі доўга выводзіцца, дробы па 10/20 тысяч
10 і 20 тысяч рублёў перайшлі ў статус “У апрацоўцы”
То-бок мадэратар казіно іх – адобрыў
Далей пайшлі качэлі, пачаў выводзіць таксама рознымі сумамі – не выводзяць
Для нагляднага прыкладу зарэгістраваўся сябар пры мне, зрабіў дэп 5 тысяч, выйграў і вывёў 20 тысяч рублёў..
Увогуле, пісаў у ВК (у іх падтрымку), у падтрымку сайта
Мяне тупа дынамяць, я нават ужо сліў 500 тысяч рублёў (спецыяльна – ёсць відэа дзе стаўлю тупа на бонускі)
Каб хаця б 100 тысяч рублёў вывелі, на што мяне тупа ігнаруюць.
Хацелася б падаць скаргу праз форум, але пры націску на кнопку “Падаць скаргу”
Вылятае надпіс што я павінен быць аўтарызаваным, аўтарызуюся і ўсё па новай
Прашу дапамогі форумчане
Буду пісаць сап на сайт UP-X на сумы шчыра мной выйграныя грошай
Таксама ў выпадку адабрэння сапа адміністрацыяй форума, абавязуюся 100 тысяч рублёў адправіць на дабрачыннасць
Прадстаўлю ўсе фота і відэа (пруфы)
Дзякуй і добрага вечара
Таксама забіў падкрэсліць, супрацоўнікі тэхпадтрымкі і мадэратары
![]()
Складаюць на агрэгатар і плацежную сістэму, маўляў гэта па Вашай віне доўга адбываюцца выплаты
Хоць выплаты не ў стадыі “У апрацоўцы” (то бок сайт зацвердзіў выплату) , а ў статусе “У чаканні” (Не зацверджана)
Усе выплаты, нават маленькія проста разводзяць
Вам трэба для падачы скаргі, проста ўвайсці яшчэ раз у акк на самым сайце
Гатова, саппорт падаў
як жа гэта падобна на Селектор….і таму падобнае..
як пісалі раней у такіх говноказінах трэба на ўсе бабло купляць бонускі,каб баланс заставаўся мінімальным і такімі мінімальнымі вывадамі выводзіць.Потым адкрываем чарговую купленую бонуску-зноў выводзім…
Зараней адзначу што гэта – не рэклама
Чаму я ў Ізікеш гуляю час ад часу, яны ў працягу ну максімум 30 хвілін адабрюць вывод, а там ужо сапраўды ўсё залежыць ад плацёжкі
Нядаўна патрэбныя былі грошы, напісаў ім у ВК вобразна: брацікі, выведзіце калі ласка
15 хвілін, грошы на Ківі, без нейкай х**ні
А тут я проста сумленна выйграныя мною грошы не магу атрымаць
Піпец
У мяне была такая сітуацыя з 1вином
Пабегаў на стаўках 500 тыс
Яны не хацелі выводзіць і адменялі ўсе выплаты
У мяне была партнёрка з імі, напісаў партнёрскаму мэнэджэру, ён відаць там камусьці ўставіў..
І мне 350 адабралі, 150 адменілі, я іх нажаль прайграў (гэтыя 150)
Але хаця б 350 тысяч рублёў так ці інакш яны вывелі
А тут проста відэлы па вадзе з гэтым UP-X
Людзі мільярды ў рэкламу ўкладаюць, а, прабачце, смердзючых (для іх), 607 тысяч вывесці – не могуць
Ну што за бред
Калі са мной не захочуць урэгуляваць дадзеную пытанне
Я з прынцыпу залью ўсе пруфы ў ютубчык і раскручу на маштабным узроўні
У першую чаргу кіну дадзенае відэа іх канкурэнтам, іх кліентам
Каб бачылі, што гэта за жесть
Пра якія 607к ідзе гаворка, калі вы 500 тысяч прайгралі.
Па сутнасці, вам павінны выплаціць 100 тысяч, прытрымліваючыся ўстаноўленых лімітаў і часовых рамак. Ставіце грошы на вывад і чакайце.
о, цікавая схема – а так можна па правілах ?
Ты ж не бонусныя будзеш выводзіць,свае…
Як гэта спецыяльна гуляў на бонуску 500к каб хоць бы вывелі 100к?Калі ў цябе ёсць не адыграны бонус то хто выведзе табе?Ці я не даганяю)
Не бярыце ў такіх шарагах бонуску-с бонускі не выводзяць яны.Прыклад той жа селектор.Падымаў з бонуску многа,адмянялі ўвесь час-в выніку кажуць гуляйце на свае дэпазіты.І тупа ігнаруюць.І зачыняюць чат.
Думаю не выведуць табе,ну калі толькі не зробяць выключэнне.З-за аўтарытэту форума і аўтарытэту адмінаў.І то мала верагодна.
Прагуляныя грошы табе відавочна ніхто не верне.Н
ТРЭБА БЫЛО НЕ АДМЯНЯЦЬ І СЛІВАЦЬ А ПРЫЙСЦЬ І ПІСАЦЬ СКАРГУ АДРАЗУ
Толькі вывады адмяняюць, пра што Вы
І пры вывадзе ўсёй сумы, падтрымка пачала мяне ігнараваць
Вы альбо не правільна чытаеце, альбо не правільна зразумелі)
Я ўнёс свае грошы і са свайго выйграша ў слотах купляў бонускі))
Мяне ігнаравалі і адміны і падтрымка, у іх адказваў аўтабот – шаблонна, ёсць усе скрыны і відэа
У казіно 72 гадзіны перыяд чакання выводу сродкаў. Што гэта значыць? Гэта значыць, што вашы грошы будуць вывядзены цягам 72 гадзін.
Адмяняюць
Банк адмяніў некалькі выплат, а ўсё астатняе вы самі адмянілі і прайгралі. Нам прадставілі доказы.
Вы альбо жартуеце, альбо не чытаеце?
Яны здымаюць выплату і грошы вяртаюцца на баланс, зайдзіце ў спрэчку, яны нават самі адкрыта пра гэта кажуць
Ты ставіш бабкі на вывад, праз нейкі час заходзіш, а табе адмінілі выплату і грошы вярнулі на баланс
Яны канкрэтна вас ашукваюць
Няхай скінуць скрыны з чата падтрымкі ў ВК і + скрыны падтрымкі з сайта
Яны кажуць: адмяняйце выплаты і драбіце, у мяне ёсць усе доказы
Але нават калі вы адмяняеце або яны ж драбяць, яны ўсё роўна не выплачваюць, не праз суткі, не праз 3
Яны даюць вывадзіць +-50-60 тысяч у выпадку, калі агульны дэпазіт 10 тысяч рублёў
Далей яны тупа гасяцца, прачытайце водгукі на іншых форумах, магу скінуць спасылку
Залатыя словы!Іх трэба выліць у золата!Але думаю 90 працэнтаў гульцоў усё роўна будуць паступаць як і раней!
У скарзе будзе дадзены адказ “Арбітражніка”.
Нам прадставілі доказы, што некалькі выплат адменіў сам банк, а астатнія вы не дачакаліся, самі адменілі і прайгралі. Цяжка спрачацца з пруфамі.