Пастаянныя праблемы ў казіно.
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
24 лістапада 2023 г.
ад
urbanjungle
|
3 Адказу
|
254 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне.
Пятніца. Хіба гэта не нагода абмеркаваць нешта за шклянкай ігрыстага?)
Калі канкрэтна: не магу зразумець, гэта ў мяне аднаго так ці сапраўды цяпер такі час, што казіно ўсім выносяць мазгі. Прычым не нейкія мала вядомыя, а нармальныя, у якіх гуляе купа народу.
І гэта тычыцца не толькі выводу сродкаў, але і вырашэння іншых пытанняў тыпу атрымання бонусаў, праходжання верыфікацый і часам нават залічэння дэпазітаў.
Прыклад толькі за апошні тыдзень з 4-х розных казіно:
1) Зрабіў дэпазіт пад бонус фрыспіны+фрыспіны, першая частка залічылася, а другая – не. Пішу ў чат, чаму такая фігня ўжо трэці раз за месяц, чаму не можаце вырашыць праблемы. Не турбуйцеся, мы ўсё перададзім у тэхадзел, чакайце вырашэння. Я пішу – зноў чакаць 5-10 дзён, як у мінулы раз? Адказ – не, мой дарагі сябар, у гэты раз усё будзе хутка, я вам абяцаю. Прайшло 5 дзён, а нічога так і не вырашылася. То навошта тады ў чаце кідаць гэтыя пустыя абяцанні?
2) Гуляў у слот ад Igrosoft, упэўніў бонус, адкрыў 4 вуллі. Выхапіла памылка. Перазагрузіў слот – грошай няма на балансе. Пішу ў чат – яны пачынаюць зноў расказваць мне казкі, размаўляючы са мной, быццам я дурненькі.
3) Паставіў на вывад усяго толькі 1900 рублёў. Тры разы адмяняюць вывад. Пішу ў чат: вывад адмоўлены на піастру, бо для яго трэба зрабіць мінімум 5 дэпазітаў з гэтага метаду? Што? Дай Бог. Пачынаю пагражаць скаргай на Латэст – праблема вырашаецца за 5 хвілін.
4) Змены ўмоў бонусаў на хаду – гэта ўвогуле выдатная за…па. Пра такое мы нават і не марылі. Нядаўні прыклад з вулканбет. У правілах проста напісана адно, а зрабілі па-іншаму). Напісаў зноў скаргу на Латэст – усё вырашылася. А ў чаце твердзілі – мы нічым не можам дапамагчы. На гэтым тыдні зноў такая ж херня там). Ім увогуле пафіг на іх старыя памылкі, ніякіх урокаў з іх не вынікае.
Я ўжо маўчу пра тое, што бачу ў чатах паведамленні ад іншых гульцоў) Дотошныя верыфікацыі, пастаянны падман з бонусамі і г.д. І ў любой сітуацыі казіно лічаць, што яны правыя. Але мы ўсе ведаем, што яны правыя толькі да таго моманту, пакуль скаргу не апублікуюць на Латэсце або дзе-небудзь яшчэ! Але нават пасля гэтага часта не пачуеш прабачэнняў ад казіно за іх памылкі!
А Латэсту, Івану, Славе вялікі дзякуй, што нават у дробных праблемах хутка дапамагаюць з вырашэннем! Непераацэнны рэсурс!!!
Усім прыемных выхадных і вясёлага настрою!
А, забыў то пра пинап любімы. Давеча, у сераду прыходзіць ліст на пошту з прапановай квізу. Прайшоў квіз, зрабіў дэпазіт, атрымаў 80 спінаў. Адкруціў іх, на бонусным балансе пусто. Больш за 30 хвілін 2 аператара, пераключаючы мяне адзін на аднаго, спрабавалі вырашыць маю праблему. Аказалася, што мяне проста адключылі ад усіх бонусаў). Чаму, кажу, тады даяце магчымасць адказаць на бонусны квіз? І толькі пасля дэпазіту пра гэта кажаце? Чаму на пошту ніхто не паведаміў пра тое, што адключылі? Чаму квіз не зачынілі, як гэта зрабілі ў стаўках на спорт? Прабачце, але адказ мы зараз прыдумаем, дайце нам яшчэ 5 хвілін)
Ды таму што ўсім напляваць, галоўнае рабі дэпазіты, прайгравай і дэпай яшчэ.