Пасмяшыў

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 23 кастрычніка 2017 г. ад | 5 Адказаў | 264 Прагляду | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

Увогуле на прасторах сеткі знайшоў гэтае дабро😁 калі чытаў разы 5 падавіўся чаем…”Клуб В….” гучыць так… Увогуле да чаго ж дакатыліся піяршчыкі пуканоў то…Ну і сам тэкст:

З палкоўніка Дзмітрыя Захарчанка знятыя абвінавачанні ў карупцыі, следства ўстанавіла, што ўсе 8 млрд. рублёў былі выйграныя ім у інтэрнэт-казіно.

З намесніка начальніка ўпраўлення «Т» ГУЭБіПК МУС, палкоўніка Дзмітрыя Захарчанка, былі зняты ўсе абвінавачванні ў карупцыі і
пераўшчыненні службовых паўнамоцтваў. Пасля дбайнага расследавання следства ўстанавіла, што ўсе 8 млрд. рублёў, знойдзеныя ў кватэры 9 верасня, – гэта выйграшы, атрыманыя ў анлайн-казіно. Палкоўнік аказаўся не хабарнікам, а вялікім прыхільнікам гульнявых аўтаматаў.

«Я ўжо больш за 20 гадоў гуляю ў аўтаматы. Мне падабаецца рызыка, пачуццё азарту і гульня з вялікімі стаўкамі. Я гульц, а не карупцыянер!»

– заявіў Дзмітрый Захарчанка адразу пасля свайго вызвалення

«Адзначу, што ўсе 8 млрд. рублёў атрыманы мной у выніку шматлікіх выйгрышаў у інтэрнэт-казіно «Клуб В(цэнзура)». Мне падабаецца гуляць з вялікімі стаўкамі і гэта адна з нямногіх устаноў, якой я мог без боязі даверыць вялікія грошы. Разумееце, толькі робячы вялікія стаўкі можна выйграваць па-вялікаму. Я не стаўлю менш за 200 рублёў на лінію, а ў большасці выпадкаў гуляю па максімуме. Так што, уся сума, знойдзеная пры аглядзе, – вынік паспяховай гульні на працягу двух гадоў!»

Выпіска гульнёвага балансу Дзмітрыя Захарчанка на момант 16 верасня 2016 года.

Навіна аб вызваленні палкоўніка і зняцці з яго ўсіх абвінавачванняў, здавалася б, павінна была абурыць грамадскасць. Але на прасторах інтэрнэту паралельна з крытыкай таксама дзіўна шмат каментароў, якія пацвярджаюць версію следства. Шмат людзей пацвердзілі, што ў В(цэнзура) сапраўды можна выйграць такую суму, як 8 мільярдаў рублёў.
Адзін са следчых па гэтай справе, пажадаўшы застацца ананімным, так пракаментаваў вынікі расследавання:

«Калі палкоўнік пачаў казаць, што ўсе 8 млрд. рублёў – гэта выйгрышы, мы, зразумела, не паверылі. Але мы абавязаныя адпрацоўваць усе версіі. Так што мы звярнуліся ў анлайн-казіно «Клуб В(цэнзура)» і запыталі неабходныя дадзеныя. Адразу стала відавочна, што Дзмітрый Захарчанка ніякі не карупцыянер, а дзіўна паспяховы гулец. Так я пасля такога і сам зрабіў некалькі ставак. За 10 хвілін 200 рублёў ператварыліся ў 23 000!»

Сам Дзмітрый Захарчанка тлумачыць агляд у кватэры і наступны за ім арышт падступамі недабразычліўцаў, якіх за гады службы ён нажыў нямала. А сваю прыхільнасць да гульні ён назваў спосабам расслабіцца і адпачыць ад напружанай працы.

«Я разумею, што многія не павераць у маю невінаватасць. Але тут важна зразумець, што справа не ў суме. 8 мільёнаў ці 8 мільярдаў – абсалютна не важна. Мяне спрабавалі падставіць за тое, што я сумленна раблю сваю працу. Паверце, узначальваць барацьбу з карупцыяй у такой краіне, як Расія, няпроста. Праца забірае нямала сіл. Часам мне хочацца расслабіцца. І ў гэтым мне выдатна дапамагаюць гульнявыя аўтаматы. Не бачу ў сваім вольным часе нічога сорамнага. Для рускага афіцэра запал да гульні цалкам нармальны».

Цяпер Дзмітрый Захарчанка ўжо вярнуўся дадому да сям’і. Следства закончана, і ўсе абвінавачванні па артыкулах 290, 285 і 294 КК РФ знятыя. Аднак грошы не былі вернуты ўладальніку. Існуе верагоднасць таго, што ў найбліжэйшы час супраць палкоўніка могуць быць выстаўлены новыя абвінавачванні па артыкулах аб неаплаце падаткаў.
Але Дзмітрый Захарчанка заявляе, што гатовы заплаціць усе штрафы. Самі грошы яму не патрэбныя, галоўнае, каб усе 8 мільярдаў пайшлі на даброе справу.
Палкоўнік адзначыў, што не ўузаканіў свой прыбытак ад гульні, бо баяўся, што наяўнасць падобнай сумы негатыўна адаб’ецца на яго іміджы і далейшай кар’еры ў галоўку МУС. Але цяпер ён цалкам асознаў сваю памылку.
Дзмітрый Захарчанка паабяцаў, што ў выпадку вяртання грошай, ён мае намер патраціць усю суму на дабрачыннасць.

«Я выйграў гэтыя грошы з божай дапамогай, і цяпер маю намер патраціць іх на даброе. Было б нядрэнна профінансаваць будаўніцтва праваслаўных храмаў, дапамагчы дзіцячым прытулам і бедным жыхарам ДНР і ЛНР. З божай дапамогай усё атрымаецца! Мільярдаў мне не шкада. Я дакладна ведаю, што заўсёды змагу выйграць у В(цэнзура) яшчэ больш грошай».

8 млрд. рублёў – уражлівая лічба, але, як высветлілася, гэта далёка не адзіны выпадак, калі гульцы клуба В(цэнзура) становяцца багатымі. У перыяд з 2015 па 2016 год ужо больш за 3000 жыхароў Расійскай Федэрацыі атрымлівалі выплаты, якія перавышалі 10 000 000 рублёў.
Выпадак з палкоўнікам МУС Дзмітрыем Захарчанкам унікальны, але не адзіны. Наш карэспандэнт таксама вырашыў паспрабаваць свае сілы ў гульні. І яму ўдалося ўжо з першага разу ператварыць 250 рублёў у 34 000. Для першага разу даволі нядрэнна

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.

😁Толькі не трэба казаць, што я пуканы рэкламірую😮

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Бязглуздзіца – бязглуздзіца. Підарас груба кажучы ўкраў у нас грошы з абшчака, няхай сядзіць, тэлевізар у камеры глядзіць.

Вельмі малы шанец, што я дажыву да часоў, калі ўсіх пацукоў і пеўняў забяспечаць ручкай сякеры ў жопе, але я ў гэта веру.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
479
Публікацыі
10 472
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
16 кас 2015 г.

Канешне ты не прапіярваеш вулканы. Ты прапіярваеш убогую “сацсетку” спейс. Якая крывая, як нагі прастытуткі. Навучыся карыстацца гумкай.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Feya_Line, 23 кастрычніка 2017 г.
Вядома ты не піарыш вулканы. Ты піарыш убогую “соц.сетку” спейс. Якая крывая, як ногі прастытуткі. Умей карыстацца гумкай.

Пардон…не заўважыў спасылку што-то.😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...