Паследствы лудкі!
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
8 October 2018
ад
MariyaKonor
|
1 Адказ
|
1,397 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне! хто ведае і не ведае. Гэтая тэма для тых, хто хоча пачаць гуляць! Мне 30 год, жыву ў Адэсе, ёсць жонка, дачка, заканчваю марэходку завочна, цяпер сесія, папутна хаджу па морях. Азартуюся я вельмі даўно, што заўсёды стварала праблемы, але як-небудзь вырашаў. Буквальна ўчора, пакуль жонка з малой на дачы, я вбухаў хатнія грошы, сума невялікая, дзесьці 500$, калі я яе да вечара не верну будзе піздэц, проста прыйдзецца расстацца, бо я казаў што больш не буду гуляць, і вось пытанне – дзеля чаго ўчора я пайшоў гуляць? дзеля грошай? не! бо ў прынцыпе і так усё нармальна, ёсць работа на беразе, зараз здаю сесію і іду ў мора, там заробак таксама нармальны, а гуляў проста дзеля эмоцый, якіх патрабуе мозг, гэта вельмі цяжкі від залежнасці, і нам вельмі цяжка з гэтым справіцца! Усіх пачаткоўцаў прашу нават не думаць пра тое, што тут можна нешта выйграць, гульня наперад-вылік, не будзьце ілюзій! І вось я 30-гадовы, між іншым у прынцыпе не дурны, але прызнаюся што залежны ад гульні чалавек, сам сябе заганіў у такую яму, і зноў жа дзеля чаго? якіх-небудзь імгненных эмоцый, дозы нават можна сказаць! Цяпер вось пішу ўсім знаёмым каб позычыць гэтыя галімыя 500$ плюс 100 сверху даю, паглядзім што з гэтага атрымаецца, калі шчыра дзе-то ў глыбіні хачу каб жонка даведалася і паслала на х**й, каб адчуць дно. У агульным! Буду сюды адпісваць як я выбіраюся з гэтай жопы, будуць ці не будуць вынікі. Шчыра хачу каб мяне адпусціла ўсё гэта, каб я быў вольны! Учора калі апошняе прайграў быў рвотны рэфлекс, гэта такое адчуванне нібыта перадазіроўка наркотыкамі! Ну кароч, пажадайце мне ўдачы! І яшчэ раз прашу! народ не гуляйце, усё, што вы атрымаеце ад лудкі гэта праблемы і негатыў! Усім дзякуй за ўвагу!
Крыніца: ттрблог