PartyPoker удасканаліў праграмнае забеспячэнне
Навіны покера
|
10 жніўня 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
5 Адказаў
|
244 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пачынаючы з бягучага тыдня, гульцам, якія вырашылі наведаць свой акаўнт на PartyPoker, будзе прэзентавана ўдасканаленае праграмнае забеспячэнне з шэрагам новых асаблівасцяў.
Галоўным навінкай з’яўляецца цудоўны на выгляд цёмны дызайн, які кардынальна адрозніваецца ад папярэдняй версіі праграмы ў белым колеры. Рашэнне аб змене каляровай схемы прынята з мэтай палёгкі нагрузкі на вочы гульцоў падчас працяглых гульнявых сесій.
Акрамя таго, гульцы змогуць атрымаць асалоду ад палепшанай сістэмай навігацыі па лобі і ўдасканалёнымі пашыранымі фільтрамі.
Таксама PartyPoker удасканаліў лобі Sit & Hero, падзяліўшы 3-max турніры і гульні на чатырох удзельнікаў.
Новае праграмнае забеспячэнне ўжо могуць загрузіць і ўсталяваць усе карыстальнікі Windows.
На гарызонце другі этап удасканалення
Хаця гэтыя змяненні ў праграмным забеспячэнні PartyPoker ужо ўражваюць, гэта толькі пачатак, і на будучыню запланавана яшчэ некалькі этапаў змен, якія ў цяперашні час знаходзяцца ў распрацоўцы.
Другі этап удасканалення запланаваны на наступную чвэрць года, і на гэтай стадыі покер-рум мае намер увесці поўнаэкранны рэжым лобі, а таксама збіраецца палепшыць выгляд сталоў і дадаць для сталоў болей персанальных налад.
Новае праграмнае забеспячэнне з’яўляецца вынікам супрацоўніцтва паміж гульцамі і распрацоўшчыкамі PartyPoker.
Досыць цікава, што адна з асаблівасцяў старога софту цяпер адсутнічае, і ідзе гаворка пра лобі аднаго кліку.
Мяркуецца, што пераважная большасць гульцоў аддае перавагу стандартнаму поўнаму лобі, і таму распрацоўшчыкі прынялі рашэнне мадэрнізаваць софт у адпаведнасці з інтарэсамі большасці.
Новыя сателіты да турніру Title Fight з гарантыяй у $250k
Падаецца, што з правядзеннем цяпер у горадзе Розвадов German Poker Championships з гарантыяй у €1 млн. і з поўнамаштабным запускам новага праграмнага забеспячэння ў PartyPoker апошнім часам справы па горла.
Тым не менш, на гэтым тыдні покер-рум парадаваў гульцоў новай пастаяннай прома-акцыяй, а менавіта запускам фазавых сателітаў да турніру Title Fight.
Title Fight з гарантыяй у $250,000 з’яўляецца флагманскім турнірам Party Poker, і праводзіцца ён кожную нядзелю.
Бай-ін у гэты турнір – $215 – здасца значным многім гульцам. Таму покер-рум вырашыў прапанаваць сателіты, якія дазволяць сыграць у галоўным турніры тыдня за меншую цану.
Бай-ін у самыя даступныя з новых фазавых сателітаў складае $2.20, і праходзяць яны па прынцыпе звычайных сателітаў, з адным выключэннем: гульня заканчваецца па сканчэнні 14 узроўню блайнаў, пасля чаго ўсе астатнія гульцы з наяўнымі ў іх стэкамі пераходзяць у турнір Title Fight Semi Final.
Перайдзіце праз 15 узроўняў Title Fight Semi Final, і адпраўляйцеся з наяўным стэкам у турнір Daily Final, у рамках якога будзе разыграна 10 білетаў у $250k-GTD Title Fight. Вось так усё проста.
Я пару дзён таму іх софт спампоўваў, усё такое ж сумнае Г як і было. Да таго ж і лагнутае. Стратэгіям проста падарылі дзесятку. Другі раз на аккаунт зайсці ўжо не змог. Не, не заблякавалі. Проста зайсці не змог.
А я, напэўна, менавіта туды перайду бліжэй да зімы. Якраз можа быць софт яшчэ злёгку падрэхтуюць. Прывыкну.
Заёб гэты ПС са сваімі платэжнымі навінкамі.
На Пати хоць рэйкбэк ёсць у адрозненне ад гэтых “астравных” латарэйшчыкаў. І БР там мець можна. І не трэба выйграваць свае ж грошы, каб вывесці, калі хочацца. Бязглуздзіца вар’яцкая, як па мне.
А мне падабаецца, і ў іх там не лагае.
А падобныя цёмныя тоны ўвогуле мая тэма. Не магу цярпець святла-кветкавую зарысоўку.