PartyPoker перагледзіць справу аб блакаванні $60 000 у гульца

Навіны покера | 26 студзеня 2017 г. ад | 2 Адказу | 413 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.

На мінулым тыдні ўкраінскі прафесіянал паведаміў, што покер-рум ПатиПокер украў у яго каля 3,5 млн рублёў. Тады «справа» зачынілі, але два дні таму кіраўніцтва рума вырашыла перагледзець пытанне яшчэ раз.

Звычайна падобныя рашэнні (як у выпадку бану «Меркатора і канфіскацыі 23 000$, або з «Pannaprofe» і яго згубленымі 8 400$) канчатковыя, і служба бяспекі пасля іх аб’яўлення больш у іх не разбіраецца. Аднак дзякуючы Івану Демідаву і Артуру Восканяну пытанне аб бане «s3lassie» і блакаванні 60 000$ ізноў будзе разгледжана.

«Каля гадзіны гаварыў сёння з новым прадстаўніком ПатиПокера. Па ўсім бачна, яны сапраўды зацікаўлены ў выпраўленні свайго іміджу і ў актыўным развіцці рума. Кейс сапраўды зараз разглядаюць яшчэ раз*. Ну і ў цэлым абмеркавалі, што галоўная праблема ў тым, што адсутнічае дыялог паміж службай бяспекі Пати і гульцамі і што гэта трэба мяняць», – напісаў віцэ-чэмпіён WSOP 2008 года.

Падобную ініцыятыву выказаў і арганізатар цяпер праходзячай серыі ЕАПТ у Сочы Артур Восканян, які таксама выклікаўся дапамагчы пацярпеламу прафесіяналу.

«…У любым выпадку сітуацыя патрабуе дадатковага разбіральніцтва, і я працягну курыраваць дадзенае пытанне. Праверка сітуацыі з боку ПатиПокера ўзноўлена па маёй просьбе. Я ім расказаў, што чалавек пагадзіўся сустракацца і гэта важна. 

Іх адказ такі: грошы ніхто не скраў – грошы замарожаны. Яны на яго рахунку. Расследаванне ўзноўлена зноў. Калі наяўнасць бота не будзе даказана, то грошы будуць неадкладна размарожаны» 

Крыніца: cardmates
+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
4
Публікацыі
112