PartyPOKER $5 для ўдзелу ў кэш-гульнях
Акцыі і бонусы покер-румаў
|
27 чэрвеня 2019 г.
ад
AydarKaribullin
|
20 Адказаў
|
1,738 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Змяніце свой нік і атрымайце эксклюзіўны бонус $5 для ўдзелу ў кэш-іграх!
У рамках запуску нашага новага праграмнага забеспячэння усе гульцы абавязаны змяніць свае нікi (псеўданімы) пасля ўваходу ў сістэму ўпершыню.
Проста аўтарызуйцеся, змяніце свой нік і перайдзіце ў раздзел «Бонусы» пад укладкай «Прапановы», каб запатрабаваць свой бонус у памеры $5 для ўдзелу ў кэш-іграх ($5: ALIAS5)!
Умовы:
· 18+. Ужываюцца стандартныя палажэнні.
· Бонус-код для грошовага бонуса ў памеры $5: ALIAS5.
· Гэтае бонуснае прапанаванне можна запатрабаваць толькі адзін раз на аднаго гульца.
· На патрабаванне бонуса адводзіцца 7 дзён.
· Для вываду бонуса ў грашовыя сродкі неабходна набраць 10 кешбэк-баляў.
· Удзельнічаючы ў гэтай акцыі, вы выказваеце сваю згоду з гэтымі спецыяльнымі правіламі і ўмовамі акцыі, а таксама з нашымі стандартнымі правіламі і ўмовамі.
Штось я ў вочы долблюся, не бачу ў кліенце раздзела “Бонусы”, можаш заскрыніць?
Гэта не ў кліенце трэба шукаць, а на сайце. У кліенце змяняеш нік, потым шуруеш на сайт і там знойдзеш.
Тыркaеш на стрэлку побач з нікам, там у спісе жмеш на “Прапановы”, калі англ. кліент то “Offers” і там будуць бонусы )
Спачатку давалі клік-карты за змену ніку, паходу праляцелі тыя, хто ўжо даўно памяняў нік )
Зразумеў, пачуў, высновы зрабіў, дзякуй )))
Ты мой чэмпіён, тебе лайкос, Айдар ашуканец ))
Мне ўжо даўно гэтыя лісты прыходзяць, але прыродная лянота не давала магчымасці зайсці, відаць, і ў ёй ёсць свае плюсы )))))
Ніхера падобнага. Я таксама парзіўся, потым праз сайт актываваў. Так што не пісці мне тут. І дома не пісці.😁
Заглядзеў у пошту – прыйшоў ад іх ліст
Вы даўно не заходзілі да нас, і мы ўжо пачалі сумаваць. Мы хочам, каб вы вярнуліся, таму адправілі на ваш рахунак білет коштам $11.
Але гэта яшчэ не ўсё. Заходзьце ў свой уліковы запіс кожны дзень на гэтым тыдні, каб штодня атрымліваць па аднаму новаму білету!
На працягу гэтага тыдня вы будзеце атрымліваць білеты ў сателіты на долары PPL коштам ад $0,11 да $1050.
праверце, можа камусьці яшчэ прыйшло
Ой, і якая ад гэтых білетаў карысць. На жывыя турніры хто паедзе, што, ці сораміцца?
Калі ты гуляеш на гэтыя білеты, твой унесены рэйк улічваецца, адпаведна і рэйкбек упадзе, так вось, дастаткова дабрацца да сата за 1050$, дзе табе ўпадзе 50$ рэйка, а з іх упадзе 20% рб, 10$, профіт 🙂
Пазвіні ім. Бачыш, яны сумаваюць па табе 😁
я так, дарэчы, рабіў, тэма працуе))
у чаце ўціраюць што такога бонуса ў іх няма
А навошта ты ў чат палез ? Лезь у свой рахунак і глядзі.
так няма ў акаўнце такога прапановы
Ну тады магчыма ты ўжо скарыстаўся гэтым промо раней, як хлопцы вон вышэй пішуць.
Ага, толькі тады далі гаўнабілет на фрірол 10к дзе была куча народу
Ну гэта твая асабістая паловая драма 😁 Не пашанцавала, значыць, табе ) Як вышэй пішуць, другі раз ужо не катіць.
Зараз раздаюць кожны дзень квіткі на саты , заходзьце – чакайце)