Parimatch шахраі?
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
5 лютага 2017 г.
ад
macur666
|
18 Адказаў
|
1,218 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Шукаў, куды б унесці дэпазіт, і наткнуўся на сайце на гэтую шаражку, водгукі проста цудоўныя, напісана пра адсутнасць верифікацыі і вельмі хуткі выснову. Пакруціў, трохі падняў, паставіў на вывад, некалькі гадзін пачакаў, не выводзяць. Пішу ў чат, сказалі пачакаць трохі, ніякіх докаў дасылаць не трэба. Лег спаць. Раніца – усё яшчэ не вывялі. У чаце кажуць, што патрэбны докі. Пачаў як звычайна страшыць, бо не браў бонусаў і мультаў няма. Аператар “ўдакладніў” і адказвае, што ўжо дакументы не патрэбныя: прашу прабачэння за некарэктна прадастаўленую кансультацыю. У дадзеным выпадку верифікацыя гульнявога рахунку не з’яўляецца абавязковай. Аднак варта адзначыць, што ў гэты момант прысутнічаюць пэўныя тэхнічныя цяжкасці з перакладам сродкаў. Мы разлічваем, што ў бліжэйшы час цяжкасці будуць вырашаны.
Каб заблакаваць рахунак трэба ні многа ні мала: ля таго, каб мы маглі ідэнтыфікаваць Ваш профіль і правесці блакаванне Вашага рахунку, прадастаўце, калі ласка, наступную інфармацыю ў лісце на адрас [email protected]:
Макурджан, раз просяць даць ім час, то думаю трэба табе набрацца цярпення. Можа сапраўды тэхнічныя праблемы ў іх?. Абман ёсць прыкмета махлярства, але бывае форс-мажор, які вядзе да немагчымасці выканання абавязкаў. Не кіпішуй, набярыся цярпення і будзеш атаманам 🙂. Калі ты ў кожнай козяве пасля такіх абставінаў будзеш прасіць заблакіраваць ігравы рахунак, то думаю ў будучыні толькі даміно на двары з мужыкамі будзеш гуляць, калі, вядома, яны згадзяцца з табой гуляць 🙂. А праБукмекер Parimatch.com я шмат водзываў дрэнных і добрых чуў. Поспехаў і цярпення.
не, упэўнены, што ніякіх непаладкаў няма, па бясплатным тэлефоне тэлефаную, таксама паджартоўваюць, кладуць трубку або “перакідваюць” на спецыялістаў..Ледзь дабраўся…Мой высновак такі: кантора проста пачала кідаць людзей. Рахунак блакіраваць адмаўляюцца, пакуль ёсць сродкі на вывад, то ёсць спакойна магу злівацца…правілы кампаніі што) “Спецыяліст” запэўніў, што ў бліжэйшы час выплата будзе….ПРАЦЯГОМ НЯДЗЕЛІ!!!
У водгуках чытаў, што есць толькі адзін мінус- вялікія сумы доўга выводзяцца. Не думаю, што ў цябе больш паў мільёна?. У любым выпадку не злівай і чакай як партызан 🙂.
Задолбала іх усплывальная рэклама ў хроме( тільки ў хроме ў оперы нету) спам рэклама і рэклама ў фільмах і г.д вельмі задрала, а так кантора норм, выводзіў і 10 баксаў і 100 баксаў вельмі хутка.
6000 рублёў)))
праверкі пры вывадах у 600 к і т.д. – гэта стандартная рэч. Ты б не вельмі хацеў, каб цябе ўзламалі і вывелі бабкі без усякіх праверак.
чытай уважліва, дакументы ім ужо не патрэбныя: прашу прабачэння за некарэктна прадастаўленую кансультацыю. У гэтым выпадку верыфікацыя гульнявога рахунку не з’яўляецца абавязковай. Аднак варта адзначыць, што ў дадзены момант назіраюцца некаторыя тэхнічныя цяжкасці з пераводам сродкаў. Мы разлічваем, што ў хуткім часе цяжкасці будуць вырашаныя.
Па тэлефоне та баба слязна паабяцала, што вывядзе праз два тыдні дакладна
да, я ім пішу па выводах па палове ляма і г.д. і па праверках. цябе не чапаю.
Выведуць – не сцы. Кіпіш наводзіш толькі.
нехай людзі ведаюць пра кідалаў
А пра якіх кідалаў то?
Вось дэпазіт літаральна днём і вывад (у кэшы наіграў) і потым у гэты ж вывад у турніры выйграў. Гэта ўсё за 1 дзень.
Я хз, якія ў цябе там праблемы.
Гэта сапраўды было ў 2016, бо тады я ў апошні раз увогуле гуляў у покер.
А значыць нядаўна абманулі, мне ж не выводзяць і докі не патрэбныя, тупа казкі прыдумляюць
Лічу, што тэму трэба прыбраць з Казіно якія назіраем, і перамясціць у пытанні і адказы і г.д. Ну т.е. гэтай конторы не месца сярод злодзеяў і жулікоў.
макур як заўсёды. тытульны спонсар Украінскай прэм’ер-лігі па футболе кінуў яго на 100 долараў 😵
чакай, усё табе выплацяць
сутнасць не ў гэтым, калі ў іх праблемы з плацёжкай, не пытанне – пачакаць можна, але адмаўляцца блакаваць ак пакуль ёсць заяўка на выплату – гэта ў вышэйшай меры свінства
праз колькі выплацілі ? адпісаўся б
Таварышы.Асцярожна,у Парыматча з’явіліся клоны.Будзьце ўважлівыя(асабліва навічкі)калі збіраецеся ставіць там.
А што ж, варта пераходзіць толькі на афіцыйны сайт, тым больш што лёгка ў любым пошукавіку знайсці, толькі афіцыйная старонка будзе на першым месцы.