Парады: паслугамі якога букмекера лепш карыстацца
Агляды анлайн букмекераў
|
22 красавіка 2016 г.
ад
EvgeniyBlack
|
28 Адказаў
|
3,577 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хацелася б пачуць парады гульцоў, якія робяць стаўкі, у якіх канторах яны аддаюць перавагу гуляць і чаму.
стаўлю в 1хбеце, нізкая маржа, хуткі вывад, ну і лінія амаль ідэальная, час ад часу
фу-фу-фу, праблем не было
высокія максімумы на топавыя спаборніцтвы, але мне відавочна не да гэтага
а ты там праходзіў вэрыфікацыю па доках для вываду?
з гэтым па-рознаму, да 15-кі дакументы не просяць, ну дакладней у мяне не прасілі
у параўнанні з іншымі букамі СНД, прапаноўваюць вельмі салідны прадукт
ну калі да 15, то нормуль. а вось у мяне яшчэ, калі клікаеш на падзею, не з’яўляюцца магчымасці для дап. ставак, тыпу на тое, што адбудзецца за 5 хв. а ў майго знаёмага ёсць. гэта можа быць звязана з тым, што я ва Украіне, а ён у Расіі?
так там якраз розныя дамены для укр і рус, але дакладна сказаць не магу
па ідэі лінія павінна быць аднолькавая
там я так зразумеў залежыць яшчэ ўстаноўлена ў цябе прыкладанне ці не,калі граў з прыкладаннем увесь час падганялі бясплатныя стаўкі калі ты на сайце,а без прыкладання шыш,а не падгоні))
так згодзен з табой,но ўсё ж для лайв-стаўак на мой погляд зручней Фонбет(асабліва на баскетбол)
так там маржа конская ў лайве, на ўвесь лайв 1.85
можа што і змянілася, стаўіў там у апошні раз год таму
да нет не зьмяніліся)) яны там такія з адкрыцця па ходу
а ў цябе з’яўляюцца магчымасці для кароткатэрміновых ставак, калі падзею адкрываеш?
хуткія падзеі-да
але там маржа канская, пад 20% сэнсу гуляць гэтыя стаўкі не бачу,і не разумею, чаму яны цябе зацікавілі? гуляць доганом?ГЛУПА!
я не ведаў што такія працэнты. кстати у мяне з’явіліся, можа камусьці спатрэбіцца, калі выбраў рэгіён. да гэтага кнопкі і іншыя подпісы сайта былі на украінскай, рускай і англійскай)
а дзе ўказаная маржа?
маржа вылічваецца асабіста
напрыклад бярэм падзею матчу як прыклад Райо-Реал, на стаўку тотал больш за 2.5 на больш будуць даваць 1.8 і на менш таксама даваць 1.8, атрымліваецца 20% маржы (гэта як прыклад) на самай справе на падобныя матчы на 1хбет маржа ўсяго 3-5%, хуткія стаўкі выкарыстоўваюць як для латарэі, і каб сябе абараніць букмекер рэжа да краёў маржу.
з цікавасці паглядзеў хуткія стаўкі, маржа там прыкладна 17-18%, г.зн. на 3-4 кроку дагану ты будзеш выходзіць прыблізна ў нуль, калі павялічваць стаўку роўна ў два разы
ну, у цэлым, 1хbet пакінуў на мяне добрыя ўражанні. вывод без докаў прыйшоў хвілін за 10 на Вэбмані
Я ў гэтым нядаўна, гуляю на віртуальныя грошы, пакуль вучуся, аддаю перавагу Jambler(бясплатная рэга ў турнірах) і Betcity(10к выдзяляюць пры рэге), выдатныя варыянты для старту!
Гуляць у бк на фанцікі гэта пустая трата часу.Як перайдзеш на рэалы адразу навучыся)))
Некаторыя канторы даюць бездапазітны бонус , паспрабуй так значна лепш будзе чым фанцікі !
Падкажыце якія рускамоўныя канторы(на дадзены момант) даюць бездэпазітны бонус пры рэгістрацыі.
Кіну ў гугле пошук і атрымаеш спіс контор)
калі ординары – то на Піннакле
в марафоне ставіў, потым сябе заблакіраваў. Цяпер у 1xBet. хызы што там і як. Але мне падабаецца там бабкі прайграваць
У 1хбет ёсць бясплатны таталізатар з 12 падзей. Адзіная ўмова – трэба паставіць любую стаўку да пачатку бягучага тыражу. Мінімальная стаўка там – 10 рублёў. Выйгрыш пачынаецца ад 8 правільна ўгаданых зыходаў. Гэта 100 балаў. Балы можна абмяняць у краме на фрыбэты. Кілька разоў выцягваў 8 зыходаў. Потым ставіў сотню на добры каэф і абодва разы выйграваў. Але потым, як звычайна, зліў🙂
Вось спасылка з падрабязнасцямі
Ужо колькі год гуляю на 1xbet, па-мойму, самая надзейная букмекерская кантора на сёння, ніякіх праблем, добрыя каэфіцыенты, сумленныя і хуткія выплаты, нават Роснадзор не перашкода, проста цяпер трэба выкарыстоўваць люстэркі, знайшоў працоўнае, дадаў у закладкі і гуляю сабе спакойна – зеркало 1xbet