Парады ад плюсавага рэгуляра Spin&Go
Свет покера
|
27 лютага 2017 г.
ад
PavelFredooc
|
8 Адказаў
|
1,935 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Шмат незразумелых тэрмінаў і абрэвіятур, хоць у цэлым па гульні ўсё зразумела. Даў “плюс”
ПС. Але па 100 турніраў за дзень гэта… покер, напэўна, моцна выматывае 😎
А чаму ты плюс даеш?
Гэтыя ўсе парады, як і артыкулы, створаныя толькі для прыцягнення рыбы ў покер – вось і ўсё.
Усё бясплатнае толькі ў мышалоўцы. І з платнага мала што зразумець можна.
Здаецца мне, што ты мілы чалавек, спачатку ўзяў на сябе права паказваць гульцу, якія скрыншоты выкладаць, а якія… не (маўляў менш Х100, тым больш рублямі). Потым, напэўна, сам узяў і выдаліў мой адказ табе, пра выйгрышныя скрыншоты па слотах, памятаеш яго?).) А цяпер пайшоў далей.. пытанні задаеш, навошта «плюсануў» пост freedoc-а?…
Мабыць адкажу так, пажыві з маім .., а потым гавары ўсё, што захочаш. А я пакуль, напэўна, “прысяду на ДАРОГЕ” і пагляджу, як далёка ты пойдзеш…)
PS. …А зусім нядаўна, ты «паказваў гульню», пісаў «шляховыя» пасты, ну і… І «культываваў флуд» (памятаецца, у цябе была медаль менавіта за гэта). Але час прайшоў… І цяпер ты ўжо мадэр.., як бы на працы… Цяпер, бачна, можна ў маім пасту аб’ядноўваць пасты 5 гульцоў… Добра хоць сам прыгладзіў як змог )))
Навічку трэба гэта прачытаць!! Ну і яшчэ якія 100 артыкулаў пра покер) А пра сін-гау скажу, што там усё ад шчасця, тактыкі і г.д!
Прачытваць было, натуральна, цікава (падумаў можа што-небудзь такое напішуць), але ў асноўным даўно пабітыя пастулаты. Дысцыпліна, банк-роль мэнеджмент, тильтоўстойлівасць 😵 (уга-га проста. закатаць 50-100 bi падрад і заставацца спакойным?!?…..тыпу чалавек без нерваў…..выдаліў іх з арганізма і са спіны катает), дыстанцыя……бла бла бла ў кожнай артыкуле. Магчыма пагаджуся вось з гэтым вывадам Feya_Line
З тым, што ніжэй, зусім не згодзен
Я б нікога не дзяліў, а выказаўся па-іншаму. Калі бяруш палову турніраў (50%), то можаш іх смела катаць і магчыма мець плюс за кошт часам выпадковых мультыплікатываў вышэй х2. А калі больш за палову ты прайграваеш (нават 49% у +), то не хе р табе ў гэтых спінах рабіць, гуляй у нешта іншае.
спин енд го карысна часам бывае (як ты кажаш, маўляў фарт там усё) так, везенне ёсць болей, чым у звычайным турніку снгешным, але спінго дапамагае табе выжыць з маленькім стэкам у экстрэмальных сітуацыях, якія ў цябе будуць у снгешцы – напрыклад, калі ты каротыш, а ў іншых стэкі агромністыя на апошніх стадыях турніру.
Табе вельмі цікава глядзець скрын, дзе чалавек выйграў 20 рублёў са стаўкай 1 рубель?
Пра выдаленне нічога не памятаю.
Мне было цікава, чаму тут ставіць плюс. Артыкул кшталту тысячы. Чытаем і лістаем. Не сутнасць, кароч.
Так, я шмат чаго пішу. Па настроі.
А наконт флуду і мадэра ўвогуле не зразумеў. Ды і забей.