Памылкі (няўдачы) ў слотах (гульнявых аўтаматах)
Заносы ў казіно
|
9 April 2016
ад
Feya_Line
|
165 Адказаў
|
23,802 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Риобет не даехаў, не даставіў, эх 20-ка прайшла міма (
Часта не дастаўляе таксама ў слоце The Falcon Huntress ад Thunderkick, скрины выдаліў, за сесію гульні раз так дакладна не даставіць.
як вы ведаеце Booi раздае промікі на фрыспіны стрымерам, у лутбоксы і г.д., 99% ніколі не падымала з іх, раз у год нешта падкідвае…
чарговы промік ад Booi ўнёс, накідаў ён 20$, я думаў хутка яго адраблю (і паеду спаць), а яно як пачало сыпаць на ўсіх слотах, куды не зайдзі – бонуска…
а паміж прома я дэп не рабіў, то бок яго ў нуль адрабляць прыйдзецца абавязкова((((
@pokerface
Дааааа, Endorphina часта так умеe пае……ць))
калі пачаў ставіць на кіберспорт паставіў 150 баксаў на тотал больш за 22.5.Па карце лік 13/11 ,заходжу на сайт і бачу “ставка прайграна”.Аказваецца паставіў на тотал менш,было непрыемна
заплаціў 80 баксаў,паставіў на аўтаспіны і пайшоў налiваць каву.прыйшоў за камп і бачу баланс 0.думаю чаму так хутка зліла??аказваецца круціў па 2 баксы,замест 0.2🤣🤣🤣
Як звычайна не зачыняем(
А Белатра малайцы, не адстаюць ад прагматычнага Зэўса)
Той самы скрыпт заскаміць)
да па мінімалцы але ўсё роўна абідна на такія выйгрышы глядзець
@oopsant ееееех бывае што скажаш
але нічога раз у год і палачка стрэльне
@zelemxan авщпыхзщпзхщвващпхзвщ было такое я толькі так 400 бачэй заліў амаль фул зарплата чуйка была на гульню (ну што сказаць лудаман) паставіў аўто-спіны думаў па 0.4 ага канечне па 4 баксы ўляцелі так што і не заўважыў
@vrodezdes а там скрыпт херня думаю калі захоча выхаваць там не важна на якую іконку тыкнеш усё роўна або звычай бонуска або топ
@misha55 так гэта скам слот я максімальны выйгрыш з бонусак 20-50 х пры тым што я кручу іх па гадзіне і г.д. проста жа рэжэ і ўсё
@Sava593 неее кепска так то я ў гэтым слоце толькі кукіш бачыў і тое без алею
У слоце назапасіўся cash pot х1000 падчас бонускі (104$), але заяц так і не выпаў, не забраў гэтыя х1000
Playngo, слот 24Kgold, увесь кластар адкрылі залатыя драконы, куча рэтрыгераў, усяго х70 дало
Так і не даставіла на
другі барабан, у выніку х20 замест 400-500х
Абідна, хаця б адну семёрку
Скарб ацтэкаў, бонуска x1
Купныя бонускі ў Bonanza за 1000 грн з верагоднасцю выпадзення бомбы х1000
бонуска