Памылкі (няўдачы) ў слотах (гульнявых аўтаматах)
Заносы ў казіно
|
9 April 2016
ад
Feya_Line
|
165 Адказаў
|
23,740 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood Якая верагоднасць такіх двух вынікаў запар, калі б гэта была сапраўдная калода карт? Рытарычнае пытанне і да сумленнасці Эндорфіны не мае ніякага дачынення.
@reddog123 добрае пытанне, сапраўдная калода ці анлайн-казіно – розніцы няма, махляры ўсюды. Што да верагоднасці – заўсёды на карысць казіно, але не на карысць гульца
@robingood
Гэта калі ў рыбалцы хрэн уцэліш з топавай бонускай, дзе яна, а тут нібы якая б не выбіраў – прайгрыш.
@vrodezdes ну я баюся нават сто рублямі😁
@marusik94
Славік, не бойся)) ну 3000-4000 к я б не рызыкаваў, калі 500 рублёў або тысяча – чаму б і не
@robingood па тэорыі верагоднасцей двойка🙈 або ў тройку 😟
Я проста жудасная баязлівая 😁такімі сумамі дакладна б не рызыкавала🙈хтосьці, калісьці мне сказаў, што прасцей Вольта прабіць або дзясятку, чым тройку 🙈
@vrodezdes 😁
Я такая шчаслівая🙈што 100%не праб’ю нават двойку🙈 🤣
@marusik94
Ну калі ўлічыць, што з 4 карт толькі адна павінна быць меншай, то шанец на выйгрыш вялікі, толькі вось калі гуляю, заўсёды абіраецца мінусавая карта
Самы галоўны фэйл – гэта пакупны бонус у PgSoft, які дае тупа нуль!)
штора на 100x у Зеўсе якая стала на 4-м барабане. Нічога не выйграла ў выніку, было непрыемна, канечне.
вось яшчэ адзін моманцік непрыемны быў, адзін wild мог бы выправіць усю сітуацыю.
@marusik94
Вер у сябе, а раптам і выйдзе. Там на дробныя сумы шанец прайсці вышэй, чым на вялікія стаўкі
@m4x0n1 Не трэба купляць, са спіна добра дае, калі гуляе. Ловіў са спіна бонуску, яна далі пару раз 700-500х
Апошняя ўвесь час кудысьці шпацыруе😑
Максімум па 250р лінію закрываў, 2 яшчэ ні разу не паставіў
Які ж тыльт, калі ён у бонусе так робіць
Калісьці заліпала ў слоты wazdan на манеткі. Калі ўтрымаць кнопку павелічэння стаўкі – стаўка зробіцца максімальнай і будзе спін. Не заўважыла, ўтрымала – і мінус 10к. Як жа было абідна 😁
@vita_via wazdan,1spinwin,mascot гэта самыя не даючыя правайдэры,як у іх гуляеце)
@vita_via
Граю на тэлефоне ў le king, а там паменшыць стаўку побач з пракруткай і вельмі дробна. Стаўка стаіць 200 рублёў, пачаў паніжаць, а яно круціць і круціць, непрыемна
@vita_via абідна так утрымаць на 10к(
@loud
На адной цудоўнай старой біржы ёсць гульня дайс, яна размешчана якраз пад чатам. І пры адпраўцы выпадкова можна сыграць, мінімальная стаўка ўстаноўлена 0.01 бітка, пару разоў трапляўся, адно выратоўвала тое, што кошт бітка быў капейкі))
@vrodezdes добра што 0.01 )))))
@robingood ну 1спин мне норм дае ўсядзе і проста вельмі падабаецца , а ваздан – гэта па пачатку было, і таксама сам працэс падабаўся. Зараз я туды не захожу
@vita_via 1spinwin колькі ні гуляў, увогуле сыгровак няма, за 40-50 спінаў толькі 1-2 сыгроўкі( у такога правайдэра не занясеш
@robingood ну там пару слотаў норм даюць, я кідала скрыны ў спецыяльнай тэме