Памер стаўкі.

Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно | 6 October 2022 ад | 133 Адказу | 4,986 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Усім фарту!)) Народ вось падзяліцеся меркаваннем. Ці мае значэнне памер стаўкі ў слотах? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а ці дае слот выйграць? Х.з., як сфармуляваць каротка. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р. відаць пачынае нешта выдаваць, ставім 20 р. зноў цішыня, ставім 50 – бонусы пайшлі. ці ўсё гэта самаабман, проста ідзе якаясь лесвічка і ад памеру стаўкі нічога не залежыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
502
Публікацыі
2 376
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016

Жэчбурэс, гажаса ёціськом (ну ты зразумеў🤠)

па ідэі гэта ўсё самападман, інакш бы нафіга – знайшоў “гульнявую” стаўку і сядзь ды нажывай, але, на жаль, не так

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Mrakobes777, 6 October 2022
Усім шчасця!)) Народ, вось падзяліцеся меркаваннем. Ці мае памер стаўкі ў слотах значэнне? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а ці дае слот выйграць? Х.з. як сфармуляваць карацей. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р. – здаецца пачынае нешта выдаваць, ставім 20 р. – зноў цішын [...]

Памер не мае значэння, галоўнае аддача. На буйных стаўках дае па буйнаму, але радзей, а вось на дробных натуральна па дробязях, але часцей, лепшая сінічка ў руцэ, чым бусёл у небе, не так? Дае па буйных стаўках, але рэдка, зато можна злавіць Джэка або занос, дэпазіт павінен быць нямаленькі або ж маленькім дэпам раскруціцца, знайсці слот з аддачай, а пасля херачыць па буйнаму, пакуль не насыпае, вынік ці або… Удачы. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Х.з.як гэты слот з аддачай знайсці))) нібыта граеш, сыпле па трохі на дробнай стаўцы. толькі стаўку павысіў і пісец))) усё, што назбіраў, з’еў за хвіліну.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
169
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12.03.2020

ПНГ дакладна ведаю любіць такое: граеш па 10 р, спінаў 150 – нічога, толькі змяніў стаўку да 20р і ў бліжэйшыя 3 спіны бонус

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
184
Публікацыі
757
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.02.2017

Х.з.як гэты слот з аддачай знайсці))) здаецца граеш, сыпле па трохі пры малой стаўцы. только стаўку павысіў і пісец))) усё, што назбіраў, з’ела за хвіліну.

Згодны, тое ж самае. Звычайна маё павышэнне заканчваецца проста хуткім злівам….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Х.з.як гэты слот з аддачай знайсці))) здаецца гуляеш, пасыпае па трошку па маленькай стаўцы. толькі стаўку павысіў і пісець))) усё, што назапасіў, з’еў за хвіліну.

А чуйку не маеш? Слот дае ведаць, што крыху памучыш і дасць, ну гэта як дзяўка, яе трэба трохі расхаваліць, узбудзіць і яна дакладна ляжа і, натуральна, канчыць, а калі не здолеў, то зноў іншы слот атакуеш, шевеліш парцыямі ласкі, гэта значыць дробнымі стаўкамі і дасць, а потым херачыш пазой скакуна, зверху альбо па афіцэрску. Шанц будзе на тваім баку і атрымаеш незабыўны кайф, будзеш шампусік піць і нас пачастуеш, давай, смела, Дружбан, уся надзея на цябе, уладкуй сабе і нам свята, удачы. :). 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
spartack, 6 October 2022
А чуйку не маеш? Слот дае ведаць, што трохі памучышся і дасць, ну гэта як дзяўка, трэба яе трохі расшэўліць, узбудзіць і яна дакладна ляжа і, натуральна, скончыць, а калі не здолеў, то зноў іншы слот атакуеш, шэўліш парцамі ласкі, то бок дробнымі стаўкамі і дасць, а пасля херачыш позай скакуна [...]

Блін ну ў цябе талент)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
394
Публікацыі
3 552
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
08.08.2015
svsiti, 6 October 2022
  Згодзен, тое ж самае. Звычайна маё павышэнне завяршаецца проста хуткім зліўам….

У сэнсе зліў? проста кінь на казіно –  проста не гуляй, альбо ідзі лячыцца ад ігральнай залежнасці як metal45 наш)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
184
Публікацыі
757
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
09.02.2017
ident, 6 October 2022
У сэнсе злівом? проста забі на казіно –  проста не гуляй, альбо ідзі лячыся ад гульнявой залежнасці як metal45 наш)

Не зразумеў твайго адказу???? Але ладна………. А, зразумеў, для цябе навіна, што ў казіно зліваюць грошы!!!! Я рады, што адкрыў табе вочы!!!! )))))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
394
Публікацыі
3 552
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
08.08.2015
svsiti, 6 October 2022
Не зразумеў твой адказ???? Але ды ладна………. А зразумеў, для цябе навіна, што ў казіно зліваюць грошы!!!! Я рады, што адкрыў табе вочы!!!! )))))))))

Якія вочы? Вось я цябе рэальна не зразумеў – дарагі, не нясі чапуху – табе ўсё нітак і неэтак – досвілос))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
ident, 6 October 2022
Якія вочы? Вось я цябе рэальна не зразумеў – дарагі, не нясі чапуху – табе ўсё ні так і не тое – досвілос))))

Хай вучыцца, для гэтага мы тут, па-мойму, сабраліся, не так што ці не так? Хай верыць слоты, а раптам у яго атрымаецца. Хай не забывае, што проста так з вадаёма рыбку не вылавіш, трэба слот накорміць дасыта, каб вырвала бабкамі і менавіта яму. А калі не атрымаецца, то напіша тут назвы казіно і слот, а я даб’ю яе :). Галоўнае не забывай, што трэба пастарацца і абавязкова будзе ўдача. Я болей за Свістуна, няхай удача яму пакажа ўсмешку і нам, натуральна. Усім заносаў 💸💸💸.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Вось менавіта бывае карміш слот карміш, тыдзень карміш патроху, і тут раз і бонуска) ну думаеш зараз хоць аддасць мінімум палову, а ён хрэнтак і х10 як наваліць… вось гэта расчараванне) нібы гейшы ад Endorphina, яшчэ Чырвоная Шапачка ў іх жа ёсць) і пафіг якія стаўкі, калі не дае то хоць трэсьні, зрушыць не атрымаецца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Вось менавіта бывае карміш слот, карміш, тыдзень карміш па крыху, і тут раз і бонуска) ну думаеш зараз хоць аддасць мінімум палову, а ён хренакс і х10 як наваляе… вось гэта расчараванне) тыпу гейшы ад Эндорфіна, яшчэ Чырвоная Шапачка ў іх жа ёсць) і пафіг якія стаўкі – калі не дае, то хоць трэ [...]

Слот дасць калі накорміш яе, адзін раз не дала або дала трохі, яна дасць споўна, трэба круціць верцець і абавязкова дасць, ведаеш што такое дысперсія? Так вось яна рэч выбуховая і калі выбухне, лоў паспявай. Удачы ўсім. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022

Вось вам і памер стаўкі))) па 20 р злавілі х 2млн. проста ахрэнета. гэта значыць нават па 2 р можна зняць 2млн рублёў. вось і падумаешся цяпер.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 188
Публікацыі
31 721
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Калі размова пра слоты ў ліцэнзійным казіно, дык галоўнае – на які працэнт аддачы настроены гэты слот.

Спачатку па чуйлцы выбіраеш слот, ну той, што табе падмігнуў і агонь… А па якой стаўцы круціць барабан, зноў жа залежыць ад канкрэтнага гульца і яго фінансавых магчымасцяў. Галоўнае – перад гульцом не думаць пра выйгрыш, не гуляць на чужыя грошы і не на апошняе.

І калі казіно “путовае” з імем, то ўсё вырашае яго велічнасць Выпадковасць. Калі ты “фартовы” і сёння менавіта твой дзень, то табе ўсміхнецца УДАЧА. І тады атрымаеш і задавальненне ад гульні і, калі ў патрэбны момант спынішся, яшчэ і ў плюсе застанешся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
394
Публікацыі
3 552
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
08.08.2015
thee4, 6 October 2022
Калі размова пра слоты ў ліцэнзійным казіно, то тут галоўнае – на які працэнт вяртання наладжаны гэты слот. Спачатку па чуйцы выбіраеш слот, ну той, што табе падморгнуў і агонь… А па якой стаўцы круціць барабан, зноў жа залежыць ад канкрэтнага гульца і яго фінансавых магчымасцяў. Галоўнае – [...]

Так і ёсць  – не трэба нікога карміць  – жыві, Спартыч, сваім жыццём)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 305
Публікацыі
21 156
Падпісчыкі
20
Рэгістрацыя
31.07.2015
Усім фарту!)) Народ, падзяліцеся меркаваннем. Мае ці значэнне памер стаўкі ў слотах? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а дае ці слот выйграць? Х.з. як сфармуляваць карацей. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р. – быццам пачынае што-нішта выдаваць, ставім 20 р. – зноў цішыня, [...]
MariyaKonor, 6 October 2022
Цытата   Ты робіш 20 спінаў па 5 рублёў – не дае Ты робіш 20 спінаў па 20 рублёў – не дае Ты робіш 20 спінаў па 30 рублёў – не дае ты робіш 20 спінаў па 40 рублёў – не дае Ты робіш 19 спінаў па 50 рублёў і на 20‑ым табе дае бонус. Ну і зразумела. Бо ты ўжо амаль ш [...]

Ніхто дакладна не скажа, мае ці стаўка значэнне ці не. Як запэўняюць самі правайдэры, сума стаўкі не мае значэння. І памяць яшчэ такая выбарчая, заўсёды спрабуе цябе абмануць.

Бывала зробіш 200 спінаў па 100 рублёў – не дае, потым вырашаеш прайграць 200 рублёў па 20 рублёў і дае. І ты такі: “Ну зразумела. стаўку паменшыў і дало”, а тое, што ты ўжо зрабіў 200 спінаў – то не важна.

Фанаткруты гуляюць і па 5-10к рублёў за спін і бонусы выпадаюць дакладна так жа, як бы яны гулялі на рэальныя грошы па 10 рублёў за спін.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 305
Публікацыі
21 156
Падпісчыкі
20
Рэгістрацыя
31.07.2015

Усе кто будзе казаць супрацьлеглае, альбо хворы, альбо пакажыце вашы мільёны, што вы зарабляеце ў казіно, выкарыстоўваючы такую стратэгію.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
ident, 6 October 2022
Так і ёсць – не трэба нікога карміць – жыві Спартыч сваёй жыццём)

Што Костя напісаў, дадаваць, значыць пантавацца. Я заўсёды жадаю ўсім удачы, фарты. Іграць нам заўсёды ў прыстойных казіно.  Астатняе, як з мовы ў мяне Костя зняў. Усім быць фартовым і ўдачлівым. Міру ўсім нам, астатняе няхай Бог падарыць. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
394
Публікацыі
3 552
Падпісчыкі
9
Рэгістрацыя
08.08.2015
spartack, 6 October 2022
Што Костя напісаў, дадаць, значыць пантавацца. Я заўсёды жадаю ўсім удачы, фарты. Гуляць нам заўсёды ў парадныя казіно.  Астатняе як з мовы ў мяне Костя зняў. Усім быць фартовым і ўдачлівым. Міру нам усім, астатняе Бог падарыць. 

Аб якіх пантах гаворыш? Я не разумею, пра што ты кажаш- не трэба нам гуляць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
275
Публікацыі
1 822
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
02.06.2019
Усім фарту!)) Народ, падзяліцеся меркаваннем. Ці мае значэнне памер стаўкі ў слотах? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а ці дае слот выйграць? Х.з. як сфармуляваць карацей. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р – нібыта пачынае нешта выдаваць, ставім 20 р – зноў цішыня, ставім [...]

шчасціць толькі стримерам на іхнія фанцікі, каб заманваць людзей, і сыпле ім па любой стаўцы ў залежнасці ад рэйтынгу стримера, простаму смяротнаму рэдка трапляецца нармальная іксовка і тое практычна заўсёды па мінімалцы,

вось прыклад: граў па нармальнай стаўцы – нічога, а па мін. бэт на рэштак х1000+ і часта на апошнія

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
ident, 6 October 2022
Аб якіх понтах гаворыш? Я не разумею, пра што ты гаворыш- не трэба нам гуляць)

Кожны раз навічкам пішу, вам не трэба гуляць :), а яны рвуцца і рвуцца гуляць, яшчэ ад шчасця, што выйгралі на фантыках паказваюць. Вось лудаманчыкі, лімончікі, неўгамонныя танкісты. Успамінаю тыя часы, калі я такі ж быў, неўгамонны, не вылазіў з афлайн-заведенияў і ў кожную дзірку сунуў грошы, зарплату пакідаў, адпачываў, калі дамоў, за заначкай заходзіў. Здымаў нядрэнна, нават джэкпоты лавіў невялікія каля 100 кускоў. А потым у онлайн-казіно, старасьць мяне дагнала, але ўсё роўна неўгамонны, да азарту прывучаны з малых годкаў. Геній у мяне лудамана, бацька быў картэжнік шулер. Вось такія перагі адбываюцца з навічкамі, але я іх разумею, прывітанні з дзяцінства атрымліваю з задавальненнем. Усем фарту.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
282
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.03.2022
Усе хто будзе казаць супрацьлеглае, альбо хворы, альбо пакажыце вашы мільёны, што вы падаймаеце ў казіно выкарыстоўваючы такую стратэгію.

Так зразумела што няма ніякіх стратэгій і ўсё гэта бред.Атрымліваецца што лепш шукаць”даючы слот”,чым прабіваць па стаўках.Хоць колькі гульцоў столькі і меркаванняў. Таямніца распрацоўшчыкаў)))Наш мозг адмаўляецца верыць у выпадковасць,вось і ўсе шукаюць як бы абмануць слот)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 370
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27.03.2015
Усе, хто будзе казаць інакш, ці хворы, ці пакажыце вашы мільёны, што вы зарабляеце ў казіно, выкарыстоўваючы такую стратэгію.

Паважаная мною, назаву вас як ваш нік – Мария. Надзeюся, на форуме няма хворых, удакладніце, пра якую хваробу вы пішаце? А мільянераў на гульнявым форуме вы не знойдзеце, бо хто ведае нас, той зразумее, чаму ў нас няма мільёнаў. Так што паказаць магу толькі сваю душу, ведаеце прыказку ў Латиша? Вы пакажыце свае мільёны і раскажыце, знаходзячыся на тэматычным форуме, дзе мільёны паднялі? Ад спадара Проніна не чуў, што ён мільянер. Прабачце за маю нахабнасць, але вы ўсюды перабольшваеце. Будзьце справядлівыя, сумленныя… Або ж раскажыце нам дурням вашу мільённую стратэгію. Чэсць маю, з павагай. Да вас, Спартак. Усяго вам найлепшага, спадарыня Мария.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...