Паліцэйскія працягнуць працаваць пасля выйгрышу ў 1 мільён фунтаў стэрлінгаў
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
7 June 2024
ад
thee4
|
9 Адказаў
|
303 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Супружжы, якія выйгралі ў Нацыянальнай латарэі 1 мільён фунтаў стэрлінгаў, заявілі, што плануюць працягваць працаваць у паліцыі.
Грэм і Кэтрын Уайт «абодва атрымліваюць асалоду ад таго, што мы робім», таму паведамілі кіраўніцтву паліцыі, што працягнуць працаваць афіцэрамі, але па скарочаным графіку.
«Я таксама лічу, што дзецям важна бачыць, як мы працуем, каб прывіць ім добрую працавітасць», – сказаў спадар Уайт.
Пара, у якіх двое дзяцей і якія жывуць у Кембрыджшыры, плануюць купіць дом у сельскай мясцовасці і паехаць у Дыснейленд.
35-гадовы Уайт прызнаўся, што ён «часам быў трохі жартаўніком», таму яго 36-гадовая жонка спачатку не паверыла яму, калі ён сказаў, што 7 мая яны выйгралі прыз EuroMillions.
«Паколькі мы абое паліцэйскія, мы бачым шмат махлярства, таму былі трохі падазроныя», – сказаў ён. «Такія рэчы не здараюцца з такімі людзьмі, як мы, гэта проста не можа быць рэальнасцю».
Яны шпацыравалі па краме, калі задрыжаў тэлефон і прыйшло пацверджанне, што яны сапраўды выйгралі.
Спадар Уайт сказаў: «Я паглядзеў на Кэтрын, яна ахнула, а потым яе вывернула. Я не ведаю, што пра нас падумалі іншыя пакупнікі».
Супружжы, у якіх ёсць пяцігадовая дачка і трохгадовы сын, спадзяюцца на лепшы баланс паміж працай і асабістым жыццём, а таксама на шчанюка лабрадора для дзяцей.
«Мы заўсёды хацелі жыць дзе-небудзь у сельскай мясцовасці, дзе было б шмат месца на свежым паветры для дзяцей, і каб мы маглі трымаць куры і коз», – сказаў спадар Уайт.
«Дзіўна падумаць, але наш 20-гадовы план цяпер стаў нашым 12-месячным планам».
Бедныя пакупнікі, ідзеш такі прыкупіць штосьці і ў аддзеле з гароднінай Кэтрын рыгае ў агуркі 😂
У гэтым свеце ўжо ўсе шчыльна занеслі, акрамя мяне?
Ацтаеш прыстойна. Ужо трыліёнеры не хочуць мяняць ці сыходзіць з працы
Ды і не кажы…, Як уявлю, што ў супермаркеце стаяць двое паліцэйскіх і адна з іх дзяўчына – афіцэр паліцыі рыдае, куды катзіцца свет)
Чытаючы падобныя артыкулы і калі я чэкаю, дзе ў тг і тд ловяць максвіны ў слотах – у мяне такая ж думка…. а ж бо за 11 гадоў гульні я нават максвіна не бачыў нідзе, хоць слоты кручу іншы раз кожны дзень па 5 гадзін…
Ну ладна б проста рыдала, а яе ж вырвала) Трохі смешная сітуацыя)
дарэчы ад нервоў у людзей такое аказваецца часта, прычым нават ад добрых навін… у мяне сябрулька калі каэф 2480 злавіў расказваў што яго таксама адразу ж вырвала як інфармацыя да яго дайшла
Ну так можа яна была “трохі” цяжарная… і адно на адно “наклалася”. А тут яшчэ і “лям” – можна сказаць “на халяву прыехаў”