Пакаленне біткоіна.
Крыптавалюты і крыптакашалькі
|
19 December 2021
ад
thee4
|
3 Адказу
|
470 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
18-гадовы жыхар Аўстраліі Сэмюэл Снэлл расказаў пра тое, як ён перажыў здзекі ў школе і як праз некалькі гадоў разбагателі на крыптавалюты.
Снэлл, які быў ахвярай булінгу ў старэйшай школе, стварыў прыватную супольнасць Crypto Gods, у межах якой ён вучыць людзей інвеставаць у крыптавалюту. 18-гадовы аўстраліец таксама вядзе блог у TikTok і Instagram, дзе расказвае пра сваё жыццё, куплю дарагіх аўтамабіляў і брэндавых рэчаў. У адным з такіх відэа Снэлл расказаў, што аднойчы за ноч яму ўдалося зарабіць $27 тыс. долараў.
«Я пачаў у 2014 годзе, і мае настаўнікі казалі: „хопіць траціць час на крыптавалюту“. Цяпер я валодаю найбуйнейшай крыптагрупай, якая зарабляе грошы», – заявіў ён.
Курсы маладога крыптамільянера каштуюць ад $50 да $500, але не ўсе карыстальнікі сеткі рэагуюць пазітыўна. Некаторыя каментатары пішуць, што Снэлл – ашуканец, а дарагія машыны і рэчы належаць ягоным бацькам.
У прыватнасці, Снэлл заявіў, што ў яго ёсць пазадарожнік Mercedes-Benz за $350 тыс. і дыямантовыя гадзіны Rolex.
Нагадаем, летам 2021 года ў Бразіліі застрэлілі маладога крыптатрэйдара Уэслі Пессано Сантарэна проста ў яго чырвоным Porsche – 19-гадовы інвестар часта публікаваў у Instagram і YouTube свае грошы, аўтамабілі і дарагія рэчы.
Яму як бы зусім не бянтэжаць такія сусветныя прыклады. Я думаю, што такія дарагія фоткі ён робіць для таго, каб прыцягнуць да сябе ўвагу людзей.
Ну так… Прыгожа жыць не забароніш…) А што тычыцца бяспекі, дык кожны вольны паступаць так, як лічыць патрэбным…