Паграй у WCOOP бясплатна
Навіны покера
|
5 верасня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
14 Адказаў
|
1,202 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ужо заўтра, 6 верасня, стартуе папулярнейшая онлайн-серыя WCOOP на PokerStars.
За тры тыдні будзе зіграна 70 турніраў з агульнай прызавой гарантыяй $45.000.000. У тым ліку $10.000.000 складзе гарантыя Галоўнага Падзеі чэмпіянату. І гэта далёка не ўсе асаблівасці WCOOP 2015.
Мінімальны бай-ін на мерапрыемствы чэмпіянату складае $109. Але, дзякуючы мноствам сателітаў, трапіць на падзеі можна і танней, а то і зусім бясплатна. Сёння ў афіцыйным блогу PokerStars арганізатары чэмпіянату паведамілі цудоўную навіну. Яны прадаставілі унікальную магчымасць сыграць у турнірах WCOOP зусім бясплатна. У спецыяльных фрыраллах для жыхароў СНД і Балтыі будзе разыграна не менш за 80 білетаў на deadline-сатэліты да WCOOP коштам $27 кожны.
Фрыбаі будуць праходзіць кожную суботу да заканчэння чэмпіянату ў 20:00 МСК. Усяго пройдзе 4 такія турніры – 5, 11, 19 і 26 верасня. У кожным з іх будзе разыграна 20 білетаў на deadline-сатэліт WCOOP-турніру, які адбудзецца на наступны дзень:
5 верасня будуць разыграны білеты на deadline-сатэліт WCOOP-01 (6 верасня ў 14:35 МСК)
11 верасня – на deadline-сатэліт WCOOP-20 (12 верасня ў 17:35 МСК)
19 верасня – на deadline-сатэліт WCOOP-46 (спэцтурнір Sunday Warm Up): $27 безлімітны холдэм, турба, 100 месцаў гарантавана
26 верасня – на deadline-сатэліт WCOOP-67 (спэцтурнір Sunday Warm Up): $27 безлімітны холдэм, турба, 100 месцаў гарантавана
Уваход на падзеі зусім бясплатны, але для таго каб сыграць трэба ўвесці пароль. Паролі будуць апублікаваны за 20 хвілін да пачатку падзей у сацсетках PokerStars .
Твітэр PokerStars – https://twitter.com/PokerStarsRU
Група Вконтакте PokerStars – https://vk.com/pokerstars
Позняя рэгістрацыя зойме 5 хвілін, а ў першую гадзіну гульні кожны ўдзельнік мае магчымасць зрабіць рэбай і аддон, кошт якіх $0,5. Знайсці турніры можна будзе ва ўкладцы «прыватныя».
Не прапусціце свой шанц прыняць удзел у самым папулярным онлайн-чэмпіянаце зусім бясплатна і паспець пазмагацца за частку ад сямізначных прызавых фондаў. Першы фрыбай ужо сёння!
Крыніца: cardmates
пераканалі, сыграю )
Там жа будзе мільён людзей, пустая трата часу, ці не?)
канешне, як па-іншаму + шанец, што хто-небудзь з гэтай шайкі у выніку патрапіць у топ-9, які працаваў таксістам за 200$ у месяц, і тут новы бум покера.
Я думаю, такія рэчы ўжо не дапамогуць покеру, і бум гэта відавочна не выкліча 😁
Гуляў нядаўна см (бі 215баксаў)- пераехалі за 3 сярэдніх..Выставіліся на флёпе,у мяне быў натсовы стрэйт,аппаненту флаш рыверам упаў. 😵
ну гэта ж покер, хлопцы
Так, я ў курсе)Я так-то рэгуляп,усе дыспліны ў +,толькі закатаў увесь бр у казіно 😵 Лудка с*ка гэта зло.
я думаў рэгі не скардзяцца на пераезды )
Адкрый любы покерны блог,жалібы гэта норма 🤐
Ну і я не рэг такіх лімітаў (215 ітд),білет быў за табліцу лідараў мікрамілліонс,прышлося гуляць.Непрыемна з такіх турніраў вылятаць так.
ну малаток )
ёсць графікі на твае поспехі паглядзець ?
Кэш нл50 +7к прыкладна, графік даць не магу, з хм праблемы, завісае насмерць
турніры (MTT):
знатны графік )
Чакаем пароль і рубімся ))