Паездка ў гульнявой зоне "Янтарны"

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | учора, 16:07 ад | 5 Адказаў | 59 Праглядаў | 8 Рэакцый
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 350
Публікацыі
11 998
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
30 ліс 2015 г.

Ну вось нарэшце пабываў я ў ігравой зоне «Янтарны». Ляцеў не адзін, з жонкай. Грошай браў 100к, менавіта на дзень у казіно 🎰, на самой справе ўсё абышлося прыкладна ў 30к, гэта і гульня, і ежа некалькі разоў у іх рэстаранах і іншае….. Прычым заўважу, гэта мы ўдваіх гулялі і елі, і пілі, і кальян палілі:)))) У гэты дзень яшчэ і Вітос выступаў, прыкладна хвілін 50. Так, напэўна, выйшла б больш, але адразу спачатку атрымалася падняць 12000 руб.
Вось многія кажуць, што там грубае абслугоўванне і слоты не іграюць – грубасці мы зусім не заўважылі, усе ветлівыя і прыемныя, наконт слотаў – спачатку, гуляючы толькі ў Lady, я за першую гадзіну злавіў 12 бонусаў, на трох апаратах, ну па чарзе. Два разы былі дабаўкі, але ўсяго да 30 спінаў, адзін раз у бонусе злавілі 4 шары. Так, бонусы часта, але паўпустыя, тым не менш патроху падняло. Гулялі мы: жонка па 9 рублёў, проста пастаянна на суседнім слоце, яна не гулец, а я ад 18 да 36 руб. Ну і пасля ўсяго гэтага слоцікі сталі сапраўды дрэнна іграць, але, калі прыціскаць, проста ў нуль і адразу злівалі толькі адзінкавыя аўтаматы. Таксама пагуляў у EGT, ну гэта Amusnet, яны трымалі, але не падымалі, у Igrosoft пагуляў, клубнічкі і печкі, нават крыху падняў:))) Ну і ў іншыя новенькія слоты пагулялі, там зусім не пра што, але цікава 🤨 Скажу так, казіно нашмат цікавейшае, чым тое ж цэнтральнае ў Хельсінках.

Што сказаць, класна адпачылі, не люблю Вітаса, але менавіта там я яго з задавальненнем паглядзеў, цікава быць менавіта ў двух кроках ад артыста, дарэчы, спяваў жыўцом, па-мойму толькі другая песня была фанерай. Вось праблема ў гасцініцы, там толькі ў адным з трох казіно яна ёсць, але было ўсё занята, ды і дорага там, але мы пасяліліся ў трох кіламетрах у гасцявым доме, таксі да туды 166 руб камфорт! Нумар у гасцявым доме проста ТОП! І ўсяго 4000 руб у суткі! Так што вось дабірацца нязручна: калі з Калінінграда, гадзіну на электрычцы праз Зялёнаградск(афігенны раённы горад) і там ад станцыі Кулікова 2,9 км на таксі 🚕 (200 руб), канешне мы плацілі ўсюды больш, з чаявымі! Не, калі наўмысна ў казіно ехаць, то можна адразу з Калінінграда на таксі 🚕 (1200-1500 руб).
У выніку: шыкоўная паездка на 5 дзён, дакладней, палёт:)))✈️ ну казіно адзін поўны дзень з пяці, канешне, астатняе гэта падарожжа па вобласці.

Не верце дрэнным водгукам, усё крута! Я начытаўся і чакаў усюды дрэннага, а гэтага не было!

+8
0
+8  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
442
Публікацыі
2 724
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
5 чэр 2025 г.

Віншую, фізічнае казіно заўсёды цікавейшае за анлайн)) Я таксама хачу з’ездзіць у гульнявую зону, але на Краснай Паляне, там віды прыгожыя) Толькі вось напружвае, што падаткі давядзецца плаціць у выпадку выйгрышу..

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 922
Публікацыі
8 126
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Гэта добра, калі з’ездзіў адпачыць, нешта новае паглядзець, яшчэ і ў казіку падняў і адбіў паездку)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
69
Публікацыі
129
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 чэр 2025 г.
gans2115, учора, 16:07
Ну вось нарэшце пабываў я ў гульнявой зоне «Янтарны». Ляцеў не адзін, з жонкай. Грошай узяў 100к, менавіта на дзень у казіно 🎰, насамрэч усё абышлося прыкладна ў 30к, гэта і гульня, і ежа некалькі разоў у іх рэстаранах, і іншае….. Пры гэтым заўважу – гэта мы ўдваіх і гулялі, і елі, і пілі, і [...]

@gans2115 дзякуй за інфу, заўсёды прыемна пачытаць і самае галоўнае, што адпачылі ўдваіх у кайф

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...