Падмена ў лайв-рулетках ад Riobet.Video!
Пагаворым пра жыццё
|
30 красавіка 2022 г.
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
13 Адказаў
|
475 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ІГРАВЫЯ! Не задумваліся, чаму немагчыма выйграць у лайв-ігры нават пры наяўнасці прамой трансляцыі ад правайдэра на ўвесь свет і колькасці гульцоў адначасова за сталом ад 500 гульцоў і вышэй?! Прыводжу для ўсіх адказ з заменай відэа ад скрыптовага і старэйшага (НЕ)казіно Риобет, якое прыкупіла т.з. ліцэнзію з выспы Кюрасаа, каб пісаць яе нумар і не больш у 2016 годзе, але ад гэтага сумлення ў іх не з’явілася ў прынцыпе, думаю, адміністрацыя нашага форума нарэшце прыбярэ іх гнілыя фрыспіны з крамы, каб новыя гульцы не траплялі ў іх сетку, зробіць справядлівы выснова і нарэшце адправіць гэтую сметніцу ў Чорны Спіс, дзе яе самае месца!
Удалося У КАНЦЕ СТУДЗЕНЯ можна сказаць няспадкова ))))))) пасля першых 500 з чымсьці слітых як заўсёды ў пустату даляраў узяць сябе ў рукі і не зліваць далей і ставіць, а параўнаць трансляцыю ў Рио і ў самой ПлейФортуне, якая заўсёды служыць эталонам і не займалася і не будзе падобным займацца! Далей ужо і битстарз уключыў для параўнання. Але пф хапіла цалкам для параўнання прамой трансляцыі гульні ў рулетку на гэтым вядомым усім стале! Вырэзаў асабліва нахабны фрагмент з 46-й хвіліны, далей, калі яшчэ і битстарз падключыў, у риобете відэа ў запісе адключылі!
Як гэта тэхнічна магчыма, спытаеце вы?! Задаем пытанні риобету! Дарэчы, тое, што лічбы, якія выпадаюць і там, і там аднолькавыя – гэта адно, а вось пры стаўцы вы ўсё роўна прайграеце! Угадаеце чаму?!))))))))))))))))))) Вельмі на гэта спадзяюся! Адказы і меркаванні пішыце і абмяркоўваем, сябры мае! І не граем ніколі ў падобных шарагах, вядома! Адпаведна цяпер раю гуляць выключна ў ПК-версіі і для параўнання адчыняць яшчэ адно-дзве аўтарытэтныя казіно, інакш вы.. ОХ, але гульцом станеце! І гэта факт!
Глядзім і атрымліваем задавальненне! І хай вас Бог пазбягае кіднуць туды нават капейку!!!!!!!!!!!!!!
Раю СПРАВА ЎНІЗ НАЖАЦЬ НА ШАСЦЯРЭНКУ І ЎСТАНАВІЦЬ ЯКАСЦЬ НА 1080! Гук таксама ўключаецца, але знізу злева)))) калі што!
маі самыя сціплыя каментары на 2.35 на 10 секунд, каб вас не загружаць.
https://cloud.mail.ru/public/PyZW/tvNM1BccJ
Выснова?! Няма ніякага лайва ў он-лайн, хлопцы! Няма і не будзе!))) Хіба што ў сне для вас!
вось гэта паварот – афігенна
😁
Я даволі шмат часу патраціў, вывучаючы матэрыялы аўтара тэмы pavel555 у ягоных тэмах, папярэдніх скаргах на Playfortun’у і Riobet (якага я не абараняю), і шчыра кажучы – пісаць мне зусім не хацелася, але ўжо трохі назбіралася, я выкажуся, і цяпер я больш выказваюся не аб аўтары тэмы, які, я ўпэўнены, мяне не пачуе, я гэта раблю для сябе, ну і можа для іншых форумчан.
Па-першае. Я дэталёва вывучаў папярэднія скаргі аўтара тэмы на казіно, дакладна такога ж фармату: падмена стаўкі, падмена відэа, адмененыя беты, казіно паставіла бет за мяне. Ні адна з гэтых скаргаў, прычым што была старанна праверана і менеджэрамі казіно, і са ўсімі прадастаўленымі пруфамі ад казіно, і нават з праўдамі ад правайдэра Evolution, нічога не даводзіла, што форумчанін pavel555 дзе-небудзь падманулі, што хтосьці за яго рабіў стаўкі, або што ён ставіў на адну сесію, а па факце яе нібыта штучна змянялі на іншую. Ніякіх доказаў гэтаму няма, хаця ўжо не першы раз я бачу аднаго і таго ж фармату тэмы/посты. З скаргамі аўтар пакуль завязаў. Риобет і зусім зразумеў, што спрачацца з ім бессэнсоўна і перастаў адказваць па скарзе, бо што ні скажы, аўтара тэмы не перадаст, і я гэтага таксама зараз не спрабую. Як я і сказаў, пішу, бо проста ўжо назбіралася і хочацца выказацца.
Я ўвогуле глядзеў усе відэа і сапраўды спачатку выглядае, што pavel рэальна выводзіць нейкае казіно на чыстую ваду. Але потым, па хаду яго папярэдніх скаргаў і адказаў прадстаўнікоў + разборніцтваў адміністрацыі латеста, становіцца зразумела, што ўсяму, чаму Павел спрабуе прыляпіць этыкетку абману, маецца лагічнае тлумачэнне. АЛЕ ПРЫ ГЭТЫМ! пры гэтым аўтар тэмы настойліва працягвае множыць бяссэнсоўны аднэтакі ж кантэнт, нічога зусім не раскручваючы, ніякай карыснай інфармацыі не нясучы, проста засмечваючы форум і зноў і зноў раздражняючы ўжо.
І што яшчэ СУМНЕЙ. Павел нават не спрабуе завязаць з гульнёй у гэтым риобеце. Колькі разоў ужо ён пра гэта пісаў? І замест таго, каб пайсці ў нейкія “нармальныя” праекты, дзе яго не будуць “скаміць”, што ён робіць? Працягвае гуляць у риобете, пры гэтым не рая нікому ў яго гуляць, і выпускае чарговае разоблачэнне…
Увогуле ў мяне ўсё, палегчала
Дзякуй табе за “падрабязны” агляд і адказ. Пасля гэтага я там не гуляў ужо. А наступнае відэа – гэта фрыспіны на Д.р ДОКРУЧЫВАЎ, яны халявныя і бясплатныя, але таксама без варыянтаў адкруціць што-небудзь! Больш відэа па Риобету не будзе ПаўТАРЮСЬ, У РИОБЕТЕ НЕ ГУЛЯЮ БОЛЬШ. Дадзенае відэа ад 26 студзеня, калі ты бачыш дату! Спадзяюся, убачыў! РИОБЕТ – ЭТО 100 працэнтна МАШЭННІЦКІ РЭСУРС!
Гэты кантэнт, то ёсць гэта відэа, якое ты лічыш бесполезным!))) Ну… што мне сказаць. Я толькі пытаюся ў сябе і іншых – што мы бачым?! Ты, як я разумею, лічыш гэта бесполезным! Тваё права! Ты кажаш, што я прыляпляю этыкетку ашуканства?! Менавіта Риобету – Так! Без сумневу! Гэта махлярскі скрыптавы сайт і гэта 100 працэнтаў і без сумненняў!
Плейфортуна, без сумневу, цяпер аўтарытэтнае сапраўднае казіно (хаця пачыналі яны калісьці даўно з скрыптовых вулканаў .))) але гэта ўжо гісторыя) і мая адзіная скарга да іх, калі на іх рэсурсе мяне менавіта лабусы вытворцы Evolution злілі ў рулетку, мела месца быць, па сутнасці я не на ПФ скардзіўся, а на Evolution і праз іх спрабаваў дабіцца да праклятага Evolution і толькі!!!!! Але ты, бачу, не так “падрабязна”, як кажаш, чытаў і разбіраўся!
“Риобет і зусім зразумеў, што спрачацца з ім бескарысна і перастаў адказваць па скарзе, бо што ні скажы, аўтара тэмы не перагаварыш” – кажаш ты….))), такое ўражанне, што гэта бедныя супрацоўнікі риобет пішуць ад твайго імя…))) а не наш брат гульцоў-форумчан! А што яны могуць запярэчыць, калі займаюцца махлярствам і аббіраюць сумленных гульцоў?*! Дарэчы, я якраз за 15 хвілін перад тваім каментарыем адправіў ім скрын з апублікаваным, такое ўражанне зараз, што так пашырана адказаць мог не форумчанін і менавіта ты, а прадстаўнікі риобет, якія ёсць махляры, і Дадзенае Відэа 100 працэнтаў на гэты раз даказвае гэты факт! Упрочем, я ў пачатку напісаў, што прапаную толькі абмеркаваць, выказаць свае меркаванні і каментарыі, даць што мы на самой справе бачым!
Усяго адно пытанне!? Ты прапануеш тады што?! Карміць гэтых упыроў і далей усяму гульнявому ру-супольніцтву, хто не ў курсе?! Жыць як ты і нічога не рабіць, а толькі абмяркоўваць фрэроллы, бонусы ў казіно і бездепы, ніякіх відэа і скрыншотаў
не публікаваць і ніякіх скаргаў не пісаць?! Тады што будуць вывучаць такія як ты людзі і ўвогуле навошта тады падобныя форумы існуюць і ствараюцца?! Ты гэта прапануеш?!
Згодзен, што так і абкідваюць стаўкі гульцоў у лайве, а тое, што запісваць сваю гульню трэба абавязкова – гэта факт. Але казіношчыкам гэта нічога не дакажа, затое для гульцоў карысная інфа, “асабліва калі абвёс у абліку”)
а пры чым тут Riobet калі яны толькі круцяць трансляцыю з залы са сталамі рулеткі і блекджека нейкага лабускага Evolution..
Куды кідать скрын прапановы ад ріобета?) Яны, канешне, перапіску выдалі, але я паспеў усё заскрыніць, так як грошы ўжо атрыманы, магу іх зліць 🤣
Жарт, ніхто мне нічога не прапаноўваў
Усе, хто гуляе ў казіно, кармяць уладальнікаў казіно, я не стараюся ў любой бочцы(казіно) і сесіі знайсці затычку, не спрабую свае сесіі ўсе запісваць на відэа, чакаючы памылкі або пад’ёба, не правяраю адразу, заходзячы ў казіно ў слоты, адкуль яны загружаюцца, ні па 10 разоў за сесію, ні ў прынцыпе такой практыкі не маю.
У казіно трэба гуляць для асалоды, і хаця гэта ўвогуле не пра мяне, я хаця б частку часу сапраўды спрабую гэтым атрымліваць задавальненне, і не ствараю сабе лішніх праблем. Гуляю ў правераных праектах з высокімі рэйтынгамі і мне гэтага хапае.
Ты там у паралельнай тэме на сур’ёзна сцвярджаеш, што сервер нетента ў покердоме з адрасам static2…што-то там, гэта фэйкавы адрас? Што казіно з велізарнай аўдыторыяй, якое ўлівае нерэальна вялікія грошы ў рэкламу(на твіч зараз толькі драгон, покердом і стейк купляюць рэкламу ў нерэальна вялікіх колькасцях і вельмі дарагую), будзе мяняць серверы самага вядомага правайдэра? Сур’ёзна? Рады чаго? Рызыкаваць абяцурнічацца, атрымаць беспрэцэдэнтныя штрафы, зачыніцца? І тыпа ніхто гэтага не заўважыць і пытанні задаваць не будзе? І усё дзеля таго, каб падкруціць аддачу не з 96, а да 80% і зарабіць нейкую маленькую імгненную выгаду? Суцэльныя тэорыі змовы і нічога больш. Складаецца ўражанне, што вам, Павел, проста жыць крыху сумна, калі вы траціце свае рэсурсы на гэтыя разоблачэнні і спрабуеце іх тут абмяркоўваць.
А наконт той скаргі ў Плейфортуну, я памятаю, што размова была пра Evolution і скарга была на яго, але я проста пра гэта забыў, калі зараз пісаў, я не стаў яе перачытваць перад сваім пастом, проста таму што не лічу, што мне трэба гэта ведаць, я разбіраўся ў гэтым усім пару месяцаў таму і паспяхова ўжо забыў.
Практычна выказаў і маю пазіцыю пра ўсё гэта!👍😁
Дзякуй табе вялікі!🤝
Зэканоміў мне час, сілы і нервы! 🤝😁
Павел, без абразаў, ну сапраўды забудзь і кіну на Рио, калі гэта не “тваё” казіно.
Поспехаў і ўдачы табе!✌
уважліва посмотры відэа, калі ласка,в Плейфортуне адзін дылер і лічбы на рулетцы, у Риобете іншая карцінка іншыя выпадаючыя лічбы на коле ў рэжыме рэальнага часу то есць онлайн у прамой трансляцыі!Далей думаем галавой і робім высновы!
Ужо кінь<Друг!Но справа не ў Рио нават гэты гнілым ,а ў самой сістэме як яны гэта рэалізуюць тэхнічна!Гэта ў прынцыпе справядліва для ўсіх анлайн шараг.
Я за справядлівасць, Друг! У першую чаргу! Таму што калі так разважаць і казаць, то нам тады ўсім тут на форуме па тваіх словах сумна жыць і рабіць няма чаго, калі мы марнуем рэсурсы і час на разоблачэнне ашуканцаў і упыраў оонлайн-казіно і (не)казіно, якія абманваюць сумленных гульцоў!
Што датычыць ці сур’ёзна я сцвярджаю нешта там па розных праектах?! Ну ты для пачатку тады, калі ласка, асвой у дасканаласці, як праглядаць код старонкі ў html і як глядзець, адкуль ідзе запыт ад слота на сервер пэўнага правайдэра і г.д. Мне нават і не трэба нічога сцвярджаць, а проста выразна паглядзець цікавае пэўнае казіно ў пэўную гульню ў пэўным інтэрвале часу гульні і ўсё! Усё адразу стане ясна і відаць. Скрыпт гэта ці ліцэнзія.
Што датычыць якіхсьці там штрафаў, пра якія ты кажаш…..не пішы, калі ласка, больш такую дурню. Якія штрафы і ад каго?! Калі той жа Evolution, што цяпер валодае NetEnt, ашуквае гульцоў па ўсім свеце і ўвогуле дае свае трансляцыі ў казіно без ліцэнзіі, прыклад Selector і розныя падобныя праклады. Тым больш ру-сегмент для іх увогуле позбаўлены закона!