Падарунак на Каляды роўны $2 млн

Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты | 24 снежня 2021 г. ад | 5 Адказаў | 292 Прагляду | 1 Рэакцыя
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 364
Публікацыі
32 098
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Алфі Фарлоу з Шарлоты сказаў, што не можа дачакацца, каб правесці цудоўнае Раство са сваёй сям’ёй пасля таго, як ён выйграў 2 мільёны долараў у розыгрышы Powerball у панядзелак 22 снежня, паведамілі афіцыйныя асобы адукацыйнай латарэі Паўночнай Караліны ў прэс-рэлізе.

«Я сказаў ім: «Я думаю, наша жыццё хутка зменіцца», – сказаў Фарлоу.

Фарлоу сказаў, што перш за ўсё ён збіраецца пакласці трохі грошай на рахунак сваіх дзвюх маленькіх дачок для аплаты навучання ў каледжы.

«Моім дзяўчынкам больш не прыйдзецца хвалявацца пра навучанне ў каледжы. Гэта тое, што для мяне важыць найбольш, – сказаў Фарлоу. «Гэта цудоўнае пачуццё».

Фарлоу купіў тры білеты Quick Pick Power Play у Sam’s Mart на Провідэнс-роуд у ноч розыгрышу. Фарлоу сказаў, што на наступны дзень ён устаў і пайшоў на працу, нават не падумаўшы пра білеты Powerball. Пасля таго, як ён скончыў працу, Фарлоу сказаў, што паглядзеў нумары Powerball на тэлефоне свайго сябра, каб даведацца, ці выйграў ён.

«Я ўбачыў, што яны супадаюць, і не паверыў у гэта», – сказаў Фарлоу. «Гэта так нерэальна. Ты занадта напалоханы, каб сапраўды ў гэта паверыць.

Яго выйгрыш у 2 мільёны долараў стаў найбольшым у штаце ў розыгрышы ў панядзелак.

Фарлоу, 54-гадовы машыніст, сказаў, што пасля таго, як ён адкладзе трохі грошай на навучанне сваіх дачок у каледжы, ён хоча купіць новы дом і, магчыма, адкрыць свой уласны аўтаперавозчы бізнес.

У сераду Фарлоу прыехаў у штаб-кватэру латарэі, каб забраць свой прыз. Пасля абавязковых вылічэнняў федэральных падаткаў і падаткаў штата ён забраў дамоў 1 415 000 долараў.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
170
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сак 2020 г.

Я так пагляджу, у амерыцы не рэдкасць выйгрыш вялікіх бабосаў)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 364
Публікацыі
32 098
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Serega_stream, 24 снежня 2021 г.
Я так пагляджу, у Амерыцы не рэдкасць выйгрыш вялікіх бабла)

Там людзі больш гуляюць і як ні дзіўна, звычайныя людзі вяліка выйграюць, бо там захоўваецца законнасць і таму яны больш давяраюць латарэі, чым у нас…

PS. Некалькі гадоў таму ў кастрычніку 2017 года экс-нардэп Аляксандр Ляшко задэклараваў тры выйгрышы ў латарэі кампаніі “Украінская нацыянальная латарэя”: 283 560, 153 485 і 134 000 грыўняў. Адпаведныя дадзеныя ён тады ўнёс у сваю электронную дэкларацыю.

“НАПК правялі праверку, устанавілі, што ён падрабіў выйгрышны білет. Нам пацвердзілі, што не было такога выйгрышнага білета. І было крымінальнае вытворчасць, ён павінен быў быць прыцягнуты да адказнасці, але Канстытуцыйны Суд адменіў [гэтую норму]”, – расказаў кіраўнік НАПК.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 923
Публікацыі
8 135
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Налоги ў іх канечне конскія, проста чвэрць выйгрышу аддаў)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 364
Публікацыі
32 098
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 26 снежня 2021 г.
Падаткі ў іх, канечне, конскія, проста чвэрць выйгрышу аддаў)

Падаткі “драконаўскія”, а можа так і трэба, ну каб усім было добра і дзяржаве і людзям…) Калі быў у Еўропе, то пацікавіўся, аказалася, што адно з самых “вялікіх” злачынстваў у іх, гэта не выплата падатку

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...